Gratulacje dla pana Piotra J Pobił pan rekord wypowiedzeń od pracowników. New challenge rozwalić firmę do końca 2026 roku. Szkoda że Stovit idzie drogą marwitu. Nie pozdrawiam
No trudno nikt nikogo silą nie zatrzyma. Nie jest to też przypadkiem szansa dla pozostałych na rozwiniecie skrzydel?
Skrzydła to tu się innym podcina. Jak ktoś się zwolni to miesiącami szuka się nowej osoby lub wogóle się nie szuka. Obowiązki spycha się na kolejne osoby i to w takiej ilości że czasem 12h nie starcza aby się wyrobić.
To tym bardziej sie dziwie ze pozostałe warunki odpowiadają tylko atmosfera kuleje i dlatego ludzie wola odejść… mowa tylko o tych co maja słomiany zapal w takim razie? no bo zakładam ze sa tacy co latami mimo wszystko sie trzymają
Jak ktoś jest ogarnięty to może mu obowiązki aż tak nie przeszkadzają o ile wysiłek zostanie doceniony. Co z premiami za większą ilość pracy?
Bardzo polecam Stovit choć moją pierwszą wymarzoną pracą miał być ludzik z sygnalizacji świetlnej..Bardzo dobrze przystosowana praca dla ludzi poniżej 120cm wzrostu .polecam z całym sercem
Ja tam nie narzekam, praca fajna ,wypłata fajna szkoda że nie w funtach, dodatkowo poznałem miłość swojego życia( tak Ciebie Mikuś). Nasze upojne soboty są zawsze owocne i nie mam na myśli pracy. Jeśli uważasz,że przygoda jest niebezpieczna, spróbuj rutyny ...ta jest zabójcza ...polecam
Dzień dobry, znowu widnieje ogłoszenie na stanowisko laborant. Aż tak źle na tym stanowisku? Praca na 3 zmiany od poniedziałku do piątku czy czterobrygadówka? Jak z zarobkami?
Może jednak ktoś przybliży zarobki na stanowisku laboranta? Myślę, że wiele osób mogą one ciekawić :).
Mam propozycję pracy w tej firmie a czytałam opinię i nie wiem co myśleć szczerze mówiąc... ???? . Powiedzcie mi jak to teraz w firmie Stovit wygląda na dzień dzisiejszy z pracą, finansami i relacjach między ludźmi?
Czy na umowie zleceniu są jakieś dodatki.
Już wcześniej ktoś się zastanawiał dlaczego problemy nie są zgłaszane bezpośrednio tylko jeśli już to poprzez forum. Tylko czy ktokolwiek próbował?
Zamiast postawienia wiaty na rowery zalecał bym kupić defibrylatory to bardziej się przyda po 16 godzinach pracy w pomieszczeniu którym temperatura osiąga 40 stopni i psychologa bo straszenie i dręczenie ludzi jest w tej firmie na porządku dzienny. Jak człowieku przetrwasz tą stovitową selekcję to i na komandosa będziesz się nadawał. JJ
No ale jak 40? Wtedy się coś należy woda jakaś przerwa chyba, nie jest tak? Chyba że szef nie wie to ja bym mu uświadomił :)
Trochę już minęło od tej sugestii codo zakupu defibrylatorów. Zrobili coś z tym, żeby pracowało się lepiej?
Ktoś najpierw sugerował, że atmosfera kuleje a potem inna osoba odnosiła się do jakichś chojraków internetowych… Możliwe, że tylko hejt się pojawia a tak to warunki pracy są w porządku?
Uwielbiam takich chojraków internetowych. :D ciekawe na co wprost byłbyś w stanie naskarżyć. Czemu jeśli coś sie nie podoba to nie mówicie o tym w firmie wprost?
Mam pytanko, na jakich zmianach pracuje produkcja?
Wiadomo ze raczej ciezko tyle z rzędu mieć. :D ale fakt faktem ciekawe jak mocno dają w kosc takie nocki, na zmiany jeszcze nie robiłem. Najważniejsze ze kasa o wiele lepsza?
Rozśmieszyłeś mnie tym tekstem ale chyba pracownikom nie jest do śmiechu. Strajki to dość poważnie się dzieje. Za niewypłaconą kasę w weekendy czy są też inne zarzuty?
A te strajki na poważnie sa czy tylko na sugestiach sie kończy? Bo może przy rzucaniu papierów tył im sie zapali i dadzą z łaską podwyżkę
A co takiego sie dzieje ze tak otwarcie można powiedzieć ze pracownicy nie sa szanowani? Bo jak to jakaś jednorazowa akcja to może do nieporozumienia po prostu doszło a tak to może nie jest aż tak zle. Zależy czego to dotyczy
Ostatnio nikt nie skarżył sie na nadgodziny a nagle ktoś wyskakuje z robieniem ich po 16 na dobę. To w ogóle możliwe zebyscie tyle cały czas na robocie siedzieli? ciekawe jak to płatne
Taka lekka praca kokosów pewnie z tego nie ma? Nigdy nie słyszałam, żeby za lekką pracę płacili nie wiem ile, pewnie minimalna i do widzenia?
Co wam przeszkadza praca na nocki i weekendy bo nie rozumiem. Chyba idzie zarobic przez to sporą kasę nie?
No z jednej strony powinno to być tylko dla chętnych ale idąc na rozmowę sam sie godzić na warunki jakie ci przedstawia to też w sumie nie lapie narzekania. Inaczej wam mówili?
Ja na rozmowie miałam informacje, że weekendy będą od czasu do czasu, raz na pół roku może, a po miesiącu mojej pracy weszły na stałe i trzeba było łazić. Nocki to samo, miały być wprowadzone tymczasowo, a zostały na zawsze
Czy takich rzeczy nie reguluje czasem sama umowa? na gębę to każdy może sie patyczkować ale dlatego wolałabym mieć wszystko na papierze jednak
Praca lekka,łatwa i przyjemna nic bracie tylko stoisz i guziki naciskasz,pełna automatyzacja.Polecam wszystkim.
zdecydowana wiekszosc komentarzy bardzo mocno odradza prace tutaj a głownie krytykowaliscie chyba tylko atmosfere. to tylko przez to tak sie zle pracuje czy cos innego trzeba miec na uwadze?
Po raz kolejny pojawia się ogłoszenie na stanowisko asystentki zarządu. Ktoś był? Wie z czego wynika problem? Dzięki
Niedociągnięcia pewnie schodzą na drugi plan i ludzie dalej chcą tu robić bo w miarę dobrze tu płacą. zgadza sie? Inaczej nie wiem po co w ogóle sie w to jeszcze pakować gdyby miało być serio tak słabo
Odpowiedz Sygnaliście i załóż darmowe konto Compliance Officera
Skorzystaj z usługi GoWhistle i porozmawiaj z autorem wpisu. Dowiedz się więcej o usłudze GoWhistle tutaj.
Etap 1 - Zgłaszasz nieprawidłowość w firmie
- sygnalista informuje, czy problem został rozwiązany
- dostajesz możliwość upublicznienia sygnału
- dostajesz możliwość podziękowania pracodawcy
Zostań Sygnalistą w STOVIT GROUP Sp. z o.o. - Bydgoszcz
Firma nie ma zarejestrowanego Compliance Officera. GoWork oraz GoWhistle nie zobaczą treści Twojego zgłoszenia! Dzięki nam będziesz miał gwarancję, że firma otrzyma Twoją informację o chęci zgłoszenia sygnału.
POTWIERDŹ EMAIL
Dziękujemy za zgłoszenie nieprawidłowości w STOVIT GROUP Sp. z o.o.
Zgłoszenie sygnału wymaga weryfikacji. Prosimy o zapoznanie się z treścią przesłanej wiadomości na Twój adres e-mail i potwierdzenie. Po poprawnej weryfikacji poinformujemy Cię o kolejnych krokach.
Nie otrzymałem e-maila, wyślij ponownieZarejestruj Compliance Officera
i odpowiedz bezpłatnie sygnaliście
POTWIERDŹ EMAIL
Aby zarejestrować darmowe konto Compliance Officera, musisz jeszcze potwierdzić adres e-mail.
Wysłaliśmy wiadomość z linkiem aktywacyjnym na podany przez Ciebie adres. Po naciśnięciu w niego, poinformujemy Cię o kolejnych krokach.
Skontaktuj się z nami
Pracodawco, skorzystaj z naszych usług
Dzięki nam, Twój sygnał dotrze do Pracodawcy!
Etap 1 - Zgłaszasz nieprawidłowość w firmie
Etap 3 - Pracodawca udziela odpowiedzi
- sygnalista informuje, czy problem został rozwiązany
- dostajesz możliwość upublicznienia sygnału
- dostajesz możliwość podziękowania pracodawcy
Chcesz być na bieżąco z odpowiedziami?
Zapisz się na powiadomienia o nowej opinii już teraz
Psst! To jeszcze nie koniec!
Potwierdź swoją subskrypcję!
Odbierz maila
Na podany adres e-mail wysłaliśmy wiadomość z prośbą o potwierdzenie subskrypcji (RODO)
Potwierdź subskrybcję
Kliknij w link potwierdzający subskrypcję w mailu i bądź na bieżąco!
Dziękujemy za wypełnienie formularza zarobków.
Chcesz być na bieżąco z odpowiedziami?
Zapisz się na powiadomienia o nowej opinii już teraz
Psst! To jeszcze nie koniec!
Potwierdź swoją subskrypcję!
Odbierz maila
Potwierdź subskrybcję
Kliknij w link potwierdzający subskrypcję w mailu i bądź na bieżąco!
Dziękujemy za wypełnienie formularza zarobków.
Znajdź firmę
Zapisz się na powiadomienie o nowej opinii już teraz!
Zapisz się na powiadomienie już teraz
Otrzymuj powiadomienia na temat firmy
Jak się pracuje w STOVIT GROUP Sp. z o.o.?
Zobacz opinie na temat firmy STOVIT GROUP Sp. z o.o. tutaj. Liczba opinii, które napisali obecni i byli pracownicy oraz kandydaci do pracy to 37.
Jakie są opinie pracowników o pracy w STOVIT GROUP Sp. z o.o.?
Liczba opinii, które napisali obecni i byli pracownicy to 20, z czego 7 to opinie pozytywne, 9 to opinie negatywne, a 4 to opinie neutralne. Sprawdź tutaj!
Jak wygląda rekrutacja do firmy STOVIT GROUP Sp. z o.o.?
Kandydaci do pracy w STOVIT GROUP Sp. z o.o. napisali 1 opinii na temat procesu rekrutacyjnego. Zobacz szczegóły tutaj.
- Transportowa 4
- OLX.pl 2 427 246
Przemysł spożywczy - przetwarzanie owoców i warzyw - Bydgoszcz i okolice
Obowiązek informacyjny przedsiębiorcy
Szanowny Przedsiębiorco!
Poniżej znajdują się informacje na temat przetwarzania Twoich danych osobowych przez GoWork.pl Serwis Pracy Sp. z o. o.
- 1. Kto jest administratorem Twoich danych osobowych?
- Administratorem Twoich danych osobowych jest GoWork.pl Serwis Pracy Sp. z o. o. z siedzibą w Warszawie, ul. Wirażowa 124 A, 02-145 Warszawa.
- 2. Jak skontaktować się z wyznaczonym w GoWork.pl Inspektorem Ochrony Danych?
- Przestrzeganie zasad ochrony danych w GoWork.pl Serwis Pracy Sp. z o. o. nadzoruje wyznaczony Inspektor Ochrony Danych, z którym możesz skontaktować się poprzez adres e-mail: iod@gowork.pl
- 3. W jakim celu oraz w oparciu o jaką podstawę prawną przetwarzamy Twoje dane osobowe? Jak długo przechowujemy Twoje dane?
- W zakresie swojej działalności zajmujemy się pozyskiwaniem informacji na temat sytuacji panującej w przedsiębiorstwach. Umożliwiamy Użytkownikom Serwisu zapoznanie się z opinią oraz dokonanie oceny przedsiębiorcy, w szczególności jego wiarygodności i rzetelności jako pracodawcy lub partnera biznesowego.
Kategorie osób | Cel przetwarzania | Podstawa prawna | Retencja danych |
---|---|---|---|
Osoby fizyczne prowadzące własną działalność gospodarczą | Utworzenie i udostępnienie profili przedsiębiorców w serwisie GoWork.pl, w celu umożliwienia zapoznania się z opinią oraz dokonania oceny przedsiębiorców. | art. 6 ust. 1 lit. f) RODO (prawnie uzasadniony interes administratora - prowadzenie portalu internetowego umożliwiającego jego użytkownikom wyrażanie opinii o przedsiębiorcach) art. 6 ust. 1 lit. f) RODO (prawnie uzasadniony interes osób trzecich - możliwość zdobycia przez przedsiębiorców opinii na swój temat przydatnych do podnoszenia jakości warunków pracy oraz polepszania wizerunku) art. 6 ust. 1 lit. f) RODO (prawnie uzasadniony interes administratora lub osób trzecich – ustalanie, dochodzenie roszczeń, obrona przed roszczeniami związanymi z prowadzoną działalnością gospodarczą) | Dane będą przetwarzane do momentu wniesienia skutecznego sprzeciwu, z przyczyn związanych ze szczególną sytuacją osoby, której dane dotyczą, a następnie, po wniesieniu sprzeciwu dane będą archiwizowane przez okres przedawnienia ewentualnych roszczeń. Po wskazanym wyżej okresie dane osobowe będą usuwane lub anonimizowane. |
- 1. Komu przekazujemy Twoje dane osobowe?
- Odbiorcami Twoich danych osobowych będą podmioty świadczące usługi na rzecz GoWork.pl Serwis Pracy Sp. z o. o. (w szczególności usługi takie, jak obsługa systemów informatycznych) oraz GoWork.pl Andrzej Kosieradzki, a także podmioty upoważnione do odbioru danych na podstawie przepisów prawa.
- 2. Jakie jest źródło pochodzenia Twoich danych?
- Twoje dane pozyskaliśmy ze źródeł publicznie dostępnych, takich jak: Centralna Ewidencja i Informacja o Działalności Gospodarczej (CEIDG), inne publiczne rejestry, strony internetowe.
- 3. Jaki jest zakres danych osobowych, które przetwarzamy?
- Przetwarzamy Twoje dane osobowe w zakresie obejmującym: dane teleadresowe (takie jak: imię, nazwisko, nazwa firmy, adres siedziby firmy), dane kontaktowe (takie jak: adres email, numer telefonu).
- 4. Jakie przysługują Ci prawa w związku z przetwarzaniem Twoich danych osobowych?
- Zapewniamy realizację Twoich uprawnień wskazanych poniżej. Możesz realizować swoje prawa przez zgłoszenie żądania na adres e-mail: iod@gowork.pl
Prawo do sprzeciwu wobec przetwarzania danych | Masz prawo w dowolnym momencie wnieść sprzeciw wobec przetwarzania Twoich danych osobowych, jeżeli przetwarzamy Twoje dane w oparciu o nasz prawnie uzasadniony interes. Jeżeli Twój sprzeciw okaże się zasadny i nie będziemy mieli innej podstawy prawnej do przetwarzania Twoich danych osobowych, usuniemy Twoje dane, wobec wykorzystania których wniosłeś sprzeciw. |
Prawo do usunięcia danych | Masz prawo do żądania usunięcia wszystkich lub niektórych danych osobowych, jeżeli:
Prawo do ograniczenia przetwarzania | Masz prawo do żądania ograniczenia wykorzystania Twoich danych osobowych, gdy:
Prawo dostępu do danych | Masz prawo uzyskać od nas potwierdzenie, czy przetwarzamy Twoje dane osobowe, w związku z tym masz prawo:
Prawo do sprostowania danych | Masz prawo do sprostowania i uzupełnienia podanych przez siebie danych osobowych. Masz prawo żądać od nas sprostowania nieprawidłowych danych oraz uzupełnienia niekompletnych. |
Zgłaszania skarg | Jeżeli uważasz, że Twoje prawo do ochrony danych osobowych lub inne prawa przyznane Ci na mocy RODO zostały naruszone, masz prawo do wniesienia skargi do Prezesa Urzędu Ochrony Danych Osobowych (www.uodo.gov.pl). |