Nie prowadzą rekrutacji ale chłopak chce przesłać CV na operatora wózka widłowego. Czy dostanie na starcie UoP na czas nieokreślony czy początkowo na okres próbny?
Szukam aktualnych informacji o pracy w hurtowni. Widzę po portalach ogłoszeniowych, że firma prowadzi rekrutacje na różne stanowiska. Ciekawa jestem, czy poniższe komentarze o złej atmosferze na linii pracownik-przełożony mają odzwierciedlenie w obecnej sytuacji? Wspominacie o dobrym wynagrodzeniu, będę wdzięczna za informację, na jaką stawkę mogę liczyć.
Nie polecam. Zła atmosfera, szef beznadziejny, braki towaru, ciagle słuchasz od klientów, że albo towar nie dojechał, albo po terminie. Szef opowiada bajki, później proponuje płacić (usunięte przez administratora). Brak samochód dla przedstawicieli. Później nie chcą rozliczać paliwa. Kombinacje gonią kombinacje..
Pieniądze na rozmowie byly inne. Szef obiecał coś innego później słowa nie dotrzymał. Zła atmosfera w firmie, marne pieniądze. Jak nie masz ambicji to zostajesz i dalej pracujesz. Oszczędności na wszystkim. Towar się rozpływa na magazynie.
@elżbieta zdała od tego @pracodawca szef (usunięte przez administratora), zapomina na co się umawia. Później się wypiera. Pieniądze proponują marne jak się popracuje to dorzucą premię w gotówce do ręki.. dramat! Atmosfera fatalna, towar coraz gorszy, brak strategii na biznes
na razie nie widze, żeby jakieś przyjęcia były u nich w firmie, na pewno mozna zostawić u ncih CV czy wysłac, ale wydaje mi się, że jego droga skończy się na trafieniu do bazy.
CO CHODZI O FIRME
przez 3 trochę osób opuściło tą firmę , a ja jestem jedną z tych osób
właściciel okey tylko p.dyrektor , nie wiem kto jej nadał ten tytuł,traktuje ludzi jak śmieci,dba tylko o własny tyłek i swojego mężulka
masz rację , tylko ona chyba nie wie że w wielu przypadkach stosuje mobing , a z tym daleko nie zajedzie, właściciel powinien przejżeć na oczy, co ona tam wyprawia
Sprawdź człowieku czym jest mobbing i naucz się pisać. Po latach pracy mogę stwierdzić, że wielu cwaniaków przychodziło, udawali nie wiadomo kogo , a potem nagle praca za ciężka....bo paletę trzeba podnieść. Warunki pracy nie są tajemnicą. Myślisz, że dasz radę , a potem wychodzi , że ...a nie pracownik. Plus zarobki jak na Koszalin są bardzo dobre. Ale nie za marną robotę
pracowałem tam na sezon wiec mówię jeśli chodzi o sezon (usunięte przez administratora) a szefowa zarozumiała i wyniosła
witam, mam pytanie o prace w hurtowni AKA podlegajacej pod Koszalin. Jakie warunki, czy szefostwo normalne, pomoc kierownictwa w kluczowych i waznych sprawach itp...