Szef to worzadku człowiek. Czego nie mogę powiedzieć o pracownikach. Szczególne pozdrowienia dla ryzej PARÓWY.
Hmmm że kim jest ten szef bo nie rozumiem? Znaczy co nie można dogadać się z nim i wprowadza kwasy do firmy? Serio ja poprosze o rozszerzenie bo nie wiem o co chodzi.
Proszę o identyfikację jakie są zarobki na szybach zespolonych?
Co jaki czas w Vitroszlif Sp. z o.o. można ubiegać się o podwyżkę?
Jak w Vitroszlif Sp. z o.o. wyglądają możliwości ewentualnego awansu na wyższe stanowiska?
Tam nie ma awansu, tam trzeba (usunięte przez administratora) Gienek (szef) da Ci wyższe stanowisko, nadgodziny może Ci dać. Omijać szerokim łukiem tą pseudo firmę.
Witam,czy jest szansa na zatrudnienie do zakłady, Ukraińcy?dziękuję za odpowiedz
@Anonim To dobrze, że tak jest bo to sprzyja dobrej pracy. Atmosfera jest ok więc polecam!
Jakie jest podejście kierownictwa do pracowników w Vitroszlif Sp. z o.o.?
Kierownictwo w tej firmie to jedno wielkie nieporozumienie Jeszcze się nie spotkałem w żadnej firmie z taką rywalzacja kierowników między sobą..
Warto to iść do dużego koncernu, taki jak TRW w cz-wie, ale nie jakiś witroszlif gdzie właściciel decyduje o wszystkim i to on musi o wszystkim wiedzieć i decydować - dlatego nie ma prawa ta firma się rozrosnąć i dobrze funcjonować. Jeżeli zacznie się rozrastać to zaczniemy powoli obserwować upadek - bo pan gienek musiałby siedzieć w pracy po 60 godzin dziennie teraz jest to ok 20 to się jeszcze wyrabia, ale prawda jest taka że on wie wszystko i nie słucha nikogo. Teraz wiem dlaczego dobre firmy upadają, często jest to tylko przez jedną osobę, która otacza się ludźmi, którzy tylko mu przytakują i nikt nie powie właścicielowi, że robi głupoty bo się boją.
masz racje ten gosciu nie da sobie nic powiedziec zawsze ma racje choc zdaje sobie sam z tego ze jest w bledzie/to dziwny czlowiek. w sumie nie jest taki najgorszy gdyby nie byl taki uparty
Jak się pracuje w Vitroszlif Sp. z o.o.?
Zobacz opinie na temat firmy Vitroszlif Sp. z o.o. tutaj. Liczba opinii, które napisali obecni i byli pracownicy oraz kandydaci do pracy to 2.