Właściciel to jeden z największych kretynów, fekalia spod siebie by zjadł, jego sposób zarzadzania przekłada się na ludzi jacy tam pracują, albo prymityw, albo alkoholik, albo wariat z żółtymi papierami, nikt przy zdrowych zmysłach tam nie popracuje. Ale najlepszy jest Dyrektor techniczny Andrzej Piot..ski ten dopiero bije rekordy głupoty w swoim dziale. Mistrz wchodzenia w tyłek szefom. Pojęcia nie ma o maszynach, o ich budowie, naprawie i działaniu. Zasiada na stanowisku technicznym, wszystkie maszyny są w totalnej rozsypce a On co dziennie zadaje to samo pytanie, co tam trzeba zamówić no i tak przez pół roku zamawia części bo nie wie co. . Jedynym powodem zajmowania przez niego stanowiska jest jego kolega Dyr. (usunięte przez administratora). No i rekordowe lizanie tyłka u szefostwa.(usunięte przez administratora)
A więc : - romanse w firmie to już norma. - wypłata ucięta - dlaczego ? A bo tak... (usunięte przez administratora) - wypowiedzenia pracowników to tylko kwestia czasu - test białej rękawiczki na hali ? (usunięte przez administratora)
Wypłacają nadgodziny osobno czy razem z wypłata ?
Pinokio majsterek!Donosiłeś świnie podkładałeś a i tak w Nowej Wsi wylądowałeś......
Witam, na jakie zarobki może liczyć wykwalifikowany i doświadczony spawacz? I czy są w firmie jakieś benefity?
Wielki szacun dla Pana ADAMA to super człowiek pozbywa się chwastów przez co podnosi morale załogi i tworzy zdrową atmosferę!Życzymy Panu ADAMWI zdrowia i wszystkiego dobrego ,,git ludzie"
Jakim to trza być imbecylem, żeby pisać sam na siebie. No tak… zapomniałem, że jeszcze się nie obudził
Czy jecie dżem czy grzyby ,w kuchni cuchną zawsze ryby....
Nawet moje dzieci się ucieszyły jak im powiedziałem że majstra Pinokia kopnęli w(usunięte przez administratora),tyle na mnie donosił że w niedobrym momencie mnie zwolnili!Mam nadzieję że karma go jeszcze dojedzie!Ilu ludziom Pinokio zaszkodził ,ale cenne jest to źe go wszyscy nienawidzą zła energia wisi nad nim i bardzo dobrze,tak trzymać!¡!!!
Dajcie Potrzebowskiej stówę a wymasuje pasztetówę!
Kapusie bądżta gotowe?Podnieśli ,WIECHOWE!!!Umyjta uszy gumowe!Świeże WIEŚCI KWIT SZELEŚCI.SZCZURZE DO ROBOTY Podonoś za banknoty!
Nadal współczujemy głęboko naszym kolegom z utrzymania ruchu z powodu przełożonego który nie jest debilem ale nadaje się jedynie jako SMAKOŁYSZ KAKAOWEGO OKA SWEGO PANA!
Byłem mistrzem produkcji i wiem o tym miejscu wszystko ale niestety pozbyli się mnie po tym jak dyrektor Adam.s robi tam porządki i obstawia ważne stanowiska swoimi ludźmi. Za moje miejsce obsadził człowieka Krzysztofa.k który jest największym (usunięte przez administratora) w firmie jeszcze mu dali klucze do magazynu śmiechu warte z poprzedniej firmy Pesa wyrzucili go w asyscie policji również za (usunięte przez administratora) dyrektor próbował się pozbyć nawet kierownika najbardziej lojalenego człowieka firmy z takim zarządem ta firma długo nie przetrwa szef jest strasznie zaślepiony tym co mu opowiadają ci ludzie niedługo puszczą go w samych gaciach
1. Zakladowa para numer 1 najlepsza. Wyglądają jak ojciec z córką udający, że nic się nie dzieje. 2. Ucięte bo ilość wycieczek musi się zgadzać. 3. No i się zaczęło. 4. Już niedługo koniec miesiąca.
Też to zauważyliście? Rzeczywiście od dłuższego czasu pokazuje jaka to nie jest ważna. Ale co się dziwić jak ma się takie "plecy". Pytanie co będzie jak to się skończy jak z wszystkimi innymi.
Pracodawcą zatrudnia na umowę o pracę!
Technolodzy bardzo pomocni. Rozwiązują każdy problem. Polecam tu pracować.
W przedsiębiorstwie panuje ład i pożądek. Firma ma bogaty socjal. Polecam tu pracę.
Premia za dobrą pracę zawsze jest. Polecam Zakład Pracy
W biurze kawę i herbatę otrzymasz w gratisie. Firma jest przyjazna dla ludzi. Nie ma tu drescodu.
Polecam pracę na magazynie i produkcji. Każdy tutaj ci pomaga i służy dobrą radą.
Przemili ludzie i bardzo dobre warunki pracy. Jestem szczęśliwy że tu pracuje z tak wybitnymi inżynierami.
Ludzie mili atmosfera bardzo dobra.
Kiedy będą podwyżki dla biura ? Ile osób ma się jeszcze zwolnić ? Niedługo to jedna osoba będzie robić za trzy.
Cześć, Widzę że pojawiło się ogłoszenie odnośnie pracy w kadrach. Stąd moje pytanie jak atmosfera w firmie i czy warto aplikować? Na jakie zarobki można liczyć?
Jak się pracuje w METALBARK Sp. z o.o. Sp. k.?
Zobacz opinie na temat firmy METALBARK Sp. z o.o. Sp. k. tutaj. Liczba opinii, które napisali obecni i byli pracownicy oraz kandydaci do pracy to 48.
Jakie są opinie pracowników o pracy w METALBARK Sp. z o.o. Sp. k.?
Liczba opinii, które napisali obecni i byli pracownicy to 39, z czego 20 to opinie pozytywne, 11 to opinie negatywne, a 8 to opinie neutralne. Sprawdź tutaj!