Firma jest Super płaci wypłaty zgodnie z umową nadgodziny są płacone co do jednej minuty , monitoring jest 24 H na dobę aby pracownicy czuli się bezpiecznie w zakładzie . Szkolenia są wykonywane co dwa tygodnie dla pracowników . Paczki dla pracowników są zawsze na święta duże talony pieniężne wszyscy pracownicy mają jak w bajce. Prezes cały czas myśli o Nas opiekuje się nami ostatnio dodał wszystkim pracownikom do opłat domowych takich jak gaz oraz opłaty za pobór prądu jest jak ojciec mało jak ojciec , dziadek i mamusia razem wzięci jest naprawdę super, mało tego na rok 2022 dopłaca jeszcze do czynszu 50 % dla pracowników co maja umowę na stałe oraz daje pod koniec roku 13 pensję !!! W żadnym zakładzie w Polsce nie ma tak dobrze jak tutaj . Mało tego ,jeszcze daje talony na jedzenie do baru , karty do multisportu , daje karty do SPA i raz w roku możesz jechać z jego żoną do Hotelu Mariott do Warszawy na specjalny wypoczynek -;)) Mało tego ,możesz wybrać się z nim do rodzinnych stron do kaszub na specjalne zwiedzanie .
Praca jest w porządku. Złego słowa nie powiem. Prezes dbał o Mnie i brygadę. W pracy jak to w życiu różnie było. Napisze szczerze spragniony nie chodziłem, nigdy mi nie brakowało. Fakt zdarzyło się kilka wpadek ale praca była. Prezes nasz Ojciec był wyrozumiały. Czułem się jak budowlaniec zmałpeczką, rusztowania zgrabnie omijałem, wręcz slalomem i do Taty na powitanie, zawsze czekał i czuwał przed szatnią. Nadgodziny dla każdego. Wręcz czuwał przed drzwiami jak stróż i prosił żeby zostać i pracować aby firma w skrzydła rosła. Pieniędzy nigdy nie brakowało Prezesowi Ojcu naszemu. Tokarka leciwa, ale szła jak wariat, bez trzymania się jej nie dał bym rady wystać 10 godzin bo czasem nieźle trzęsło jak na sztormie w Trzęsaczu z kasztelanem. Pozdrawiam załogę
Jak wygląda aspekt współpracy ze studentami w PPUH CNC Świdnik Sp. z o.o.? Chętnie zatrudniają?
Firma jest Super płaci wypłaty zgodnie z umową nadgodziny są płacone co do jednej minuty , monitoring jest 24 H na dobę aby pracownicy czuli się bezpiecznie w zakładzie . Szkolenia są wykonywane co dwa tygodnie dla pracowników . Paczki dla pracowników są zawsze na święta duże talony pieniężne wszyscy pracownicy mają jak w bajce. Prezes cały czas myśli o Nas opiekuje się nami jest jak ojciec mało jak ojciec , dziadek i mamusia razem wzięci jest naprawdę super. W żadnym zakładzie w Polsce nie ma tak dobrze jak tutaj .
Prezes Firmy jest zwykłym naciągaczem i (usunięte przez administratora) !!!! Co mógłby zrobić pracodawca aby poprawić atmosferę w firmie: jechać do niemiec
WITAM ciekawy zaklad, praca 6 dni w tygodniu, czasami w niedziele (jak to mowi prezes kryzys) nie placi nadgodzin jak przewiduje kodeks pracy( niezle wychodzi na tym ze oszukuje ludzi na kase) co tydzien wysylki towaru do niemiec (lata podniecony chyba bierze jakies prochy????) bardzo czesto trzeba znosic humory prezesa (opierdala ludzi, czepia sie wszystkiego) dobrze maja przydupasy, donoszacy o wszystkim co sie dzieje na zakladzie i poza nim mam nadzieje ze juz nigdy nie bede pracowac w takiej firmie jak cnc swidnik na plus w tym obozie pracy jest to ze wyplata jest na czas
Jak się pracuje w PPUH CNC Świdnik Sp. z o.o.?
Zobacz opinie na temat firmy PPUH CNC Świdnik Sp. z o.o. tutaj. Liczba opinii, które napisali obecni i byli pracownicy oraz kandydaci do pracy to 1.