Jeśli zaproponują mi poważnie dobra stawkę to socjal sam sobie zapewnie. Podwyżki dawali czy do teraz na nie trzeba czekać?
To zależy na jakim stanowisku będziesz pracować , jak będziesz np. operatorem maszyny np. CNC to będziesz miał więcej a jak zwykły pracownik produkcji to ciut więcej niż najniższą krajowa , swoją drogą każda szanująca sie firma ma socjal :) wiosek wyciągnij sobie sam :) pozdrawiam
Nie każdy popiera to stwierdzenie z tym socjalem. Widywałem sytuacje gdzie ludzie sami sie dogadywali do tego żeby jak najbardziej go ukrocic na rzecz innych rzeczy. Tu chociaż można sie zawsze ze wszystkim dogadać?
Dogadać sie dogadasz bez problemu , mimo tego nie polecam tam pracy
No jak tu chociaż idą na rękę bo można sie dogadać to już jakiś plus dla nich. robiłem w takiej firmie gdzie wszystko pod gorke robili. To czemu i tak nie sa warci polecenia?
Uważasz ze naciąganiem opinii jest zapytanie o podwyżkę? Teraz w wielu firmach je dawali i sam jestem ciekaw jak sytuacja odnośnie tego wygada tutaj bo chce aplikować
Choćby ze najniższa krajowa reszta na konto , czasami praca jest czasami nie ma , ta firma jest dobra dla emerytów którzy chcą sobie dorobić albo dla młodych osób którzy mieszkają z rodzicami bo osoby które są na dorobku niczego tutaj sie nie dorobią
Ok czyli praca dla emeryta lub kogoś na utrzymaniu. Ale to jest już jasne po samej rozmowie z nimi? nie mydla oczu kasa?
Nie rozumiem tego ze na konto wszystkiego nie płacą. co im szkodzi? Dziwne też ze ludzie na to przystają
Chodzi o to żeby płacić jak najmniejsze podatki a później zdziwienie że 1200 zł emerytury jest jak tylko odciągnięcie od najniższej krajowej ,
Jeśli nie wiadomo o co chodzi to chodzi o … ale czy ktokolwiek z nimi o tym rozmawiał? Przecież pracownicy nie sa nieskończeni. W końcu ludzi zacznie im brakować i będą musieli zmienić zasady?
Cześć. zna ktoś szczegóły odnośnie stawek i ogólnych zarobków? sugerowali tu w jednym wątku ze niektórzy mogli zarabiać więcej i chce poznać zasady
Najlepiej umówić sie na rozmowę kwalifikacyjną i sie dowiedzieć , to też zależy od stanowiska a jakie sie starasz
Praca akordowa dobrze płatna dla chętnych 5 -8 tys na rękę z nadgodzinamy
Tak ale trzeba robić po 12-16 godzin dziennie ale to tak jest jak chce ktoś zarobic
12 w teorii jeszcze przelkne ale z 16 to sobie już jaja robicie i to duże. Sugerujecie przy tym ze nikt na taka nawdyzke nigdzie by nie doniosl?
Który zakład ci da 8 tys na rękę za 160 godzin na produkcji pakując znicze zastanów sie
Wiadomo ale robić po 16 godzin w akordzie to pracownika wyciskają jak cytrynę. Nadgodziny chociaż płacą setki bo wtedy może by się opłacało
Ale 16 godzin to nie przegięcie jakieś? Dziwie sie ze nikt tego nie zgłasza. Ja niby rozumiem ze każdy chce zarobić ale na ile to adekwatne?
Przymusu nie ma, a zezwolenie…? Ja to w szoku jestem ze dalej tak tu można sobie tak robić i nikt tego nigdzie nie zgłasza. To umowa o pracę, co nie?
Pozatródniali ludzi od maja (usunięte przez administratora) a zwolnili jak (usunięte przez administratora) dyrektorka śmiechu warte nawet nie wyszła do ludzi żeby im to powiedzieć. Na pewno już nikt do nich nie przyjdzie na następny rok taka jest opinia byłych pracowników.Niech sobie sami (usunięte przez administratora) .
Przecież było napisane że praca sezonowa na pakowanie zniczy , trzeba czytać cze zrozumieniem jaką pracę się bierze
Za rozpowszechnianie fałszywych fake newsów może bowiem grozić odpowiedzialność cywilna oraz karna dzisiaj już nie jesteś niewidomy w necie obecnie masz tożsamość i każde służby są w stanie namierzyć delikwenta i oczywiście wymierzyć karę
Nie polecam tam pracy , słabe zarobki , brak stabilnej pracy , ( kończy się sezon na znicze i jest o wiele mniej pracy ) zasady BHP tutaj nie ma czegoś takiego , najniższą krajowa na konto reszta do ręki żeby podatku nie płacić . Firma dobra żeby pracować w niej przez jakiś okres ale na dłuższą metę nie ma szans . pozdrawiam Były pracownik
Zgodnie z definicją art. 212 § 1 Kodeksu karnego zniesławienie polega na pomawianiu o takie postępowanie lub właściwości, które mogą poniżyć w opinii publicznej lub narazić na utratę zaufania potrzebnego dla danego stanowiska, zawodu lub rodzaju działalności. Zniesławić można nie tylko pojedynczą osobę fizyczną,
Są tu różne komentarze ja powiem tak : najważniejsze że na dzień dzisiejszy jest bardzo dużo pracy , jest dużo zamówień i dlatego są nadgodziny można zarobić pod warunkiem że się chce :) bardzo wspaniała i uczciwa firma spełniająca oczekiwania pracowników oby tak dalej :)
Piszą ze zależy firmie na tym żeby płacić jak najmniej i w dodatku ktoś sie skarżył ze nawet o socjalu można pomarzyć… to pytając wprost co innego jeszcze zachęca do tego żeby dalej tu pracować?
Poprostu to jest normalna firma dającą zarobić dobrze pod warunkiem jednym warunkiem że się chce zarobić tu nie ma miejsca dla sciemiaczy .....
Hahahaha ty chyba o innej firmie piszesz , wyobraź sobie że ja jak pracowałem żeby zarobić w tej firmie 3900 zł musiałem chodzić w soboty i w niedzielę i w tygodniu zostawać do 2 w nocy , nooo to faktycznie dużo płacą za tyle nadgodzin jak chyba nikt
Jak pracowałem tam to sobota niedziela i nadgodziny 3 razy w tygodniu do 2 w nocy wypłata 3900 faktycznie dużo za 50 godzin nadgodzin
a każdy tu ma na pewno taka sama stawkę? Zaraz wyjdzie ze nie i dlatego ci co lepiej zarobili chwala. Bo pod stołem nic nie dają?
Ja mówiłem o swoim przykładzie , jak inni tego nie wiem więc wypowiadać sie nie bede możliwe że zarabiali więcej
tak, tak, ale najwazniejsze tutaj teraz jest to ze nie padlo wprost stwierdzenie o zadnym placeniu pod stolem. nic z tych rzeczy?
Odpowiedzi są podane wcześniej wystarczy przeczytać opinię Najniższa krajowa Na konto resztę do ręki
Ale wcześniej było pisanie że pakowanie jest na akord czyli jak szybko obracasz to nie musisz do drugiej w nocy tylko krócej a i tak więcej PLN będzie? Jak taki system działa
Praca akordowa dobrze płatna dla chętnych 5 -8 tys na rękę z nadgodzinamy
Dogadać sie dogadasz bez problemu , mimo tego nie polecam tam pracy
O socjalu w tej firmie pomarzyć można
co można powiedzieć atmosfera fajna ludzie pomocni , ale praca niepewna , ja jestem zadowolony że odszedłem i nie żałuje bo sobie polepszyłem finansowo . Zarabiam zdecydowanie więcej , to była najrozsądniejsza decyzja o odejściu ze szklomalu , a firmie życzę powodzenia :) przyda się na ten nowy 2024 rok ????
Każdy pracownik szuka pracodawcy gdzie będzie miał stabilniej i lepszą płatną pracę taka jest zasada rynku pracy , w szkłomalu co prawda jest miła atmosfera i spoko ludzie ale z zarobkami i stabilnością pracy jest zupełnie inaczej dlatego zdecydowałem się zmienić pracę i wyszedłem na tym na plus ,
Czy w firmie Piotr Truszczyński Firma Handlowo-Usługowa Szkłomal są regularne szkolenia pracownicze?
I to mi się w tej firmie podoba taki spokojny wiejski teyb pracy , każdy robi swoje bez (usunięte przez administratora) ubrania dostarcza firma zewnętrzna raz w tygodniu wymieniają na czyste soboty niedzielę plus 100% tylko chęci do nauki obslugi maszyn cnc i można spokojnie tauzena eur wyciągnąć pod warunkiem własnej inwencji i chęci....pozdrawiam tych nudziaży i wiecznie niezadowolonych z życia
Rolnik to że tam jest spokojna praca to fakt ale nadgodziny są tylko dla wybranych i to nie zawsze także te 3000 -3200 co ludzie w tej firmie zarabiają ( o ile nie wyślą na bezpłatne urlopy) to szału nie robi
Bardzo dziadowska firma podwzgledem zarobków 2600 to chyba w tych czasach marna pensja ale jak się wysyła ludzi na bezpłatne urlopy to co się dziwic
Ta Firma to jakaś pomyłka jak można nowym pracownikom odzieży roboczej nie dawać że człowiek musi nosić swoją prywatną ,albo część wypłaty do ręki nie wiem dlaczego pracownicy się na to godzą ale w tym przypadku to oni są pokrzywdzeni ponieważ odprowadzane są składki tylko od najniższej krajowej ( chyba ta firma jest tak biedna że nie stać ją na odprowadzanie pełnych składek ?) Zasady BHP takiego czegoś tu nie ma , leżące przewody elektryczne w wodzie . Kierownictwo i inni przełożeni. Mają 100 pomysłów naraz i człowiek dokładnie sam nie wie co ma czasami robić , wynagrodzenie trochę więcej niż najniższa krajowa jedynie co można o tej firmie powiedzieć że jest luźna atmosfera i dobrze pomocni pracownicy
Tak źle zarządzaną pracą przez przełożonych to ja w życiu nie widziałem jednym słowem cyrk
Co jak co ale Nie wszystko jest zależne od firmy ceny usług są droższe kontrahenci już tyle nie zamawiają jak kiedyś
Szukam pracy w mieście Lubawa. Zainteresowała mnie oferta firmy Piotr Truszczyński Firma Handlowo-Usługowa Szkłomal. Czy ktoś wie, jakie warunki zatrudnienia oferują? Czy można liczyć na zarobki rzędu 4500 ?
Przecietne wynagrodzenie w tej firmie wynosi ok. 3000 zł bez nadgodzin z nadgodzinami więcej , ale tu nadgodziny są rzadkością
Czy w Piotr Truszczyński Firma Handlowo-Usługowa Szkłomal możliwa jest wypłata wynagrodzenia w częściach, częściej niż raz w miesiącu?
Z tego co wiem to jak pracowałem to były tzw. zaliczki czyli jeżeli dany pracownik przepracował np 12 dni roboczych to mogł pobrać zaliczkę za te dni . Swoją drogą wynagrodzenie na konto jest najniższa krajowa reszta do ręki czyli pracodawca płaci mniejsze składki a później ludzie się obrodzą że mała emerytura jest
Wynagrodzenie słabe wręcz śmieszne
powoli wszystko idzie w dobrym kierunku pracy jest na tyle żeby pracować normalnie
Przychodzi gość do pośredniaka i pyta: - Jest jakaś praca dla mnie? Babka w okienku uśmiecha się słodko: - Tak, jest. Prezes Orlenu, trzysta tysięcy miesięcznie, służbowe Porsche i dom w Konstancinie. - Pani żartuje! - mówi facet. - Tak, ale to pan zaczął.
Mało pracy ciekawe kiedy wyślą ludzi na urlopy
Ogólnie atmosfera panująca tam jest ok, pracownicy mili, można się dogadać. Ogromnym minusem jest wysyłanie pracowników na przymusowe urlopy. Wynagrodzenie mocno średnie. Jeśli chodzi o zarząd- no cóż, niekompetentne osoby, więc zapewne to dlatego cały zakład funkcjonuje "byle przeżyć na rynku" :)
Jakich pytań można się spodziewać na rozmowie rekrutacyjnej w firmie Piotr Truszczyński Firma Handlowo-Usługowa Szkłomal?
Odpowiedz Sygnaliście i załóż darmowe konto Compliance Officera
Skorzystaj z usługi GoWhistle i porozmawiaj z autorem wpisu. Dowiedz się więcej o usłudze GoWhistle tutaj.
Etap 1 - Zgłaszasz nieprawidłowość w firmie
Etap 3 - Pracodawca udziela odpowiedzi
- sygnalista informuje, czy problem został rozwiązany
- dostajesz możliwość upublicznienia sygnału
- dostajesz możliwość podziękowania pracodawcy
Zostań Sygnalistą w Piotr Truszczyński Firma Handlowo-Usługowa Szkłomal - Lubawa
Firma nie ma zarejestrowanego Compliance Officera. GoWork oraz GoWhistle nie zobaczą treści Twojego zgłoszenia! Dzięki nam będziesz miał gwarancję, że firma otrzyma Twoją informację o chęci zgłoszenia sygnału.
POTWIERDŹ EMAIL
Dziękujemy za zgłoszenie nieprawidłowości w Piotr Truszczyński Firma Handlowo-Usługowa Szkłomal
Zgłoszenie sygnału wymaga weryfikacji. Prosimy o zapoznanie się z treścią przesłanej wiadomości na Twój adres e-mail i potwierdzenie. Po poprawnej weryfikacji poinformujemy Cię o kolejnych krokach.
Nie otrzymałem e-maila, wyślij ponownieZarejestruj Compliance Officera
i odpowiedz bezpłatnie sygnaliście
POTWIERDŹ EMAIL
Aby zarejestrować darmowe konto Compliance Officera, musisz jeszcze potwierdzić adres e-mail.
Wysłaliśmy wiadomość z linkiem aktywacyjnym na podany przez Ciebie adres. Po naciśnięciu w niego, poinformujemy Cię o kolejnych krokach.
Skontaktuj się z nami
Pracodawco, skorzystaj z naszych usług
Dzięki nam, Twój sygnał dotrze do Pracodawcy!
Etap 1 - Zgłaszasz nieprawidłowość w firmie
Etap 3 - Pracodawca udziela odpowiedzi
- sygnalista informuje, czy problem został rozwiązany
- dostajesz możliwość upublicznienia sygnału
- dostajesz możliwość podziękowania pracodawcy
Chcesz być na bieżąco z odpowiedziami?
Zapisz się na powiadomienia o nowej opinii już teraz
Psst! To jeszcze nie koniec!
Potwierdź swoją subskrypcję!
Odbierz maila
Na podany adres e-mail wysłaliśmy wiadomość z prośbą o potwierdzenie subskrypcji (RODO)
Potwierdź subskrybcję
Kliknij w link potwierdzający subskrypcję w mailu i bądź na bieżąco!
Podziel się wiedzą o zarobkach w firmie Piotr Truszczyński Firma Handlowo-Usługowa Szkłomal.
Dziękujemy za wypełnienie formularza zarobków.
Chcesz być na bieżąco z odpowiedziami?
Zapisz się na powiadomienia o nowej opinii już teraz
Psst! To jeszcze nie koniec!
Potwierdź swoją subskrypcję!
Odbierz maila
Potwierdź subskrybcję
Kliknij w link potwierdzający subskrypcję w mailu i bądź na bieżąco!
Dziękujemy za wypełnienie formularza zarobków.
Znajdź firmę
Zapisz się na powiadomienie o nowej opinii już teraz!
Zapisz się na powiadomienie już teraz
Otrzymuj powiadomienia na temat firmy
Jak się pracuje w Piotr Truszczyński Firma Handlowo-Usługowa Szkłomal?
Zobacz opinie na temat firmy Piotr Truszczyński Firma Handlowo-Usługowa Szkłomal tutaj. Liczba opinii, które napisali obecni i byli pracownicy oraz kandydaci do pracy to 22.
Jakie są opinie pracowników o pracy w Piotr Truszczyński Firma Handlowo-Usługowa Szkłomal?
Liczba opinii, które napisali obecni i byli pracownicy to 19, z czego 4 to opinie pozytywne, 9 to opinie negatywne, a 6 to opinie neutralne. Sprawdź tutaj!
- Żeromskiego 49
- OLX.pl 2 427 246
Wyroby szklane - obróbka szkła - Lubawa i okolice
Obowiązek informacyjny przedsiębiorcy
Szanowny Przedsiębiorco!
Poniżej znajdują się informacje na temat przetwarzania Twoich danych osobowych przez GoWork.pl Serwis Pracy Sp. z o. o.
- 1. Kto jest administratorem Twoich danych osobowych?
- Administratorem Twoich danych osobowych jest GoWork.pl Serwis Pracy Sp. z o. o. z siedzibą w Warszawie, ul. Wirażowa 124 A, 02-145 Warszawa.
- 2. Jak skontaktować się z wyznaczonym w GoWork.pl Inspektorem Ochrony Danych?
- Przestrzeganie zasad ochrony danych w GoWork.pl Serwis Pracy Sp. z o. o. nadzoruje wyznaczony Inspektor Ochrony Danych, z którym możesz skontaktować się poprzez adres e-mail: iod@gowork.pl
- 3. W jakim celu oraz w oparciu o jaką podstawę prawną przetwarzamy Twoje dane osobowe? Jak długo przechowujemy Twoje dane?
- W zakresie swojej działalności zajmujemy się pozyskiwaniem informacji na temat sytuacji panującej w przedsiębiorstwach. Umożliwiamy Użytkownikom Serwisu zapoznanie się z opinią oraz dokonanie oceny przedsiębiorcy, w szczególności jego wiarygodności i rzetelności jako pracodawcy lub partnera biznesowego.
Kategorie osób | Cel przetwarzania | Podstawa prawna | Retencja danych |
---|---|---|---|
Osoby fizyczne prowadzące własną działalność gospodarczą | Utworzenie i udostępnienie profili przedsiębiorców w serwisie GoWork.pl, w celu umożliwienia zapoznania się z opinią oraz dokonania oceny przedsiębiorców. | art. 6 ust. 1 lit. f) RODO (prawnie uzasadniony interes administratora - prowadzenie portalu internetowego umożliwiającego jego użytkownikom wyrażanie opinii o przedsiębiorcach) art. 6 ust. 1 lit. f) RODO (prawnie uzasadniony interes osób trzecich - możliwość zdobycia przez przedsiębiorców opinii na swój temat przydatnych do podnoszenia jakości warunków pracy oraz polepszania wizerunku) art. 6 ust. 1 lit. f) RODO (prawnie uzasadniony interes administratora lub osób trzecich – ustalanie, dochodzenie roszczeń, obrona przed roszczeniami związanymi z prowadzoną działalnością gospodarczą) | Dane będą przetwarzane do momentu wniesienia skutecznego sprzeciwu, z przyczyn związanych ze szczególną sytuacją osoby, której dane dotyczą, a następnie, po wniesieniu sprzeciwu dane będą archiwizowane przez okres przedawnienia ewentualnych roszczeń. Po wskazanym wyżej okresie dane osobowe będą usuwane lub anonimizowane. |
- 1. Komu przekazujemy Twoje dane osobowe?
- Odbiorcami Twoich danych osobowych będą podmioty świadczące usługi na rzecz GoWork.pl Serwis Pracy Sp. z o. o. (w szczególności usługi takie, jak obsługa systemów informatycznych) oraz GoWork.pl Andrzej Kosieradzki, a także podmioty upoważnione do odbioru danych na podstawie przepisów prawa.
- 2. Jakie jest źródło pochodzenia Twoich danych?
- Twoje dane pozyskaliśmy ze źródeł publicznie dostępnych, takich jak: Centralna Ewidencja i Informacja o Działalności Gospodarczej (CEIDG), inne publiczne rejestry, strony internetowe.
- 3. Jaki jest zakres danych osobowych, które przetwarzamy?
- Przetwarzamy Twoje dane osobowe w zakresie obejmującym: dane teleadresowe (takie jak: imię, nazwisko, nazwa firmy, adres siedziby firmy), dane kontaktowe (takie jak: adres email, numer telefonu).
- 4. Jakie przysługują Ci prawa w związku z przetwarzaniem Twoich danych osobowych?
- Zapewniamy realizację Twoich uprawnień wskazanych poniżej. Możesz realizować swoje prawa przez zgłoszenie żądania na adres e-mail: iod@gowork.pl
Prawo do sprzeciwu wobec przetwarzania danych | Masz prawo w dowolnym momencie wnieść sprzeciw wobec przetwarzania Twoich danych osobowych, jeżeli przetwarzamy Twoje dane w oparciu o nasz prawnie uzasadniony interes. Jeżeli Twój sprzeciw okaże się zasadny i nie będziemy mieli innej podstawy prawnej do przetwarzania Twoich danych osobowych, usuniemy Twoje dane, wobec wykorzystania których wniosłeś sprzeciw. |
Prawo do usunięcia danych | Masz prawo do żądania usunięcia wszystkich lub niektórych danych osobowych, jeżeli:
Prawo do ograniczenia przetwarzania | Masz prawo do żądania ograniczenia wykorzystania Twoich danych osobowych, gdy:
Prawo dostępu do danych | Masz prawo uzyskać od nas potwierdzenie, czy przetwarzamy Twoje dane osobowe, w związku z tym masz prawo:
Prawo do sprostowania danych | Masz prawo do sprostowania i uzupełnienia podanych przez siebie danych osobowych. Masz prawo żądać od nas sprostowania nieprawidłowych danych oraz uzupełnienia niekompletnych. |
Zgłaszania skarg | Jeżeli uważasz, że Twoje prawo do ochrony danych osobowych lub inne prawa przyznane Ci na mocy RODO zostały naruszone, masz prawo do wniesienia skargi do Prezesa Urzędu Ochrony Danych Osobowych (www.uodo.gov.pl). |