Rozumiem że atmosfera pozostawia wiele do życzenia? Szkoda bo zależy mi na tym, żeby było miło - kasa też jest ważna ale nie kosztem nerwów. Może jak ktoś już dłużej popracuje u się dogada po prostu to jest ok?
Pani Luizo , jak to jest że tak zależy pani na atmosferze w naszej firmie a pani nawet nie aplikuje na żadne stanowisko . czy lepsze samopoczucie ma pani jak pani wie że w obcej pani firmie jest miło i przyjemnie ? to uspokoję panią . Bo tak właśnie tu jest . Powodzenia i sukcesów w zżyciu
Atmosfera w miejscu pracy odgrywa ważną rolę. Jak wygląda ten aspekt w Przedsiębiorstwo Produkcyjno Handlowo Usługowe Artimex Artur Jakubowski?
Rodzinna atmosfera jest tutaj rzeczywistością, a nie tylko ładnym określeniem w ogłoszeniu gdy szuka się pracownika. Wśród pracowników nie ma rywalizacji, a współpraca. Oczywiście nie zawsze jest cukierkowo, ale staramy się rozwiązywać konflikty i spory. Spędzamy razem czas także po pracy, integrujemy się co świadczy o tym, że nikt nie przychodzi tutaj 'za karę'. O tym, że atmosfera jest dobra świadczy także to, że spore grono osób pracuje w tej firmie 5-12 lat, co byłoby niemożliwe w toksycznym środowisku.
Jakie jest podejście kierownictwa do pracowników w Przedsiębiorstwo Produkcyjno Handlowo Usługowe Artimex Artur Jakubowski?
Na razie nie prowadzimy rekrutacji.
Czy rozmowa rekrutacyjna w Przedsiębiorstwo Produkcyjno Handlowo Usługowe Artimex Artur Jakubowski odbywa się również w języku angielskim?
To zależy na jakie stanowisko.
Czy pani Justyna rekrutuje na stanowisko pracy w Artimex ? Czy to ciekawość ? W Artimex nie prowadzimy w chwili obecnej żadnej rekrutacji a jeśli chodzi o ciekawość to angielski wymagany jest na stanowisku na którym jest kontakt z klientami z zagranicy którzy posługują się j.angielskim
Jaki dress code obowiązuje w Przedsiębiorstwo Produkcyjno Handlowo Usługowe Artimex Artur Jakubowski?
Nie bardzo rozumiem do czego pani zmierza. Proponuje aby odwiedziła firmę i na własne oczy zobaczyła jakie są stanowiska oraz strój w jakim pracują pracownicy. Firma nie ma żadnych tajemnic a nic tak nie wyrabia opini jak przekonanie się na żywo jak i kto i w czym pracuje. Zapraszam ????
Nie rozumiem o jaki wywód chodzi. podtrzymuję zaproszenie do firmy . czy to jest na problem dla Pani? pisać można wiele ale zawsze lepiej przekonać się na własne oczy . Artur
Pani Paulino. Proszę najpierw przeczytać cała konserwacje z panią Jolanta i zastanowić się nad tym co ja mam napisać. To nie jest czat towarzyski tylko portal oceniający pracodawców i firmy. Traktuje powaznie każdy wpis , każde pytanie ale jak jak ktoś zadaje nieskonkretyzowane pytania i odzywa się średnio raz na miesiac to albo mu nie zależy na pracy albo zabija nudę. Stad moja poważna propozycja i zaproszenie do firmy ????. Wiec proszę zweryfikować swoją opinie bo ja mam duże watpliowsci czy pani Jolanta intersuje się praca Pozdrawiam ????
Proszę bardzo : umowa o prace. Wynagrodzenie podstawa ( nie jest to minimum) plus prowizja plus premia. Mam nadzieje ze zaspokoiłem pani ciekawość i już wszystko jest dla pani zrozumiałe. Napisałem to żeby rozwiać u pani wątpliwości i zaspokoić ciekawość choć zdajemy sobie oboje zdajemy sobie sprawę ze nasza rozmowa jest raczej luzna i nie konstruktywna konwersacja ponieważ ani Pani nie aplikuje do naszej firmy ani my nie poszukujemy pracowników. Życzę powodzenia. Artur.
Progresywny. Detale są niestety tajemnica firmy zwłaszcza dla osób które nie maja nic wspólnego z firma.
Jak długo czekaliście na odzew z Przedsiębiorstwo Produkcyjno Handlowo Usługowe Artimex Artur Jakubowski? Oddzwaniają zawsze?
dzień Dobry odzywamy się bo funkcjonujemy normalnie. polecam kontakt bezpośrednio do firmy. Dane kontaktowe firmy dostępne są na stronie internetowej.
Uchylanie się? Jakieś dowody na takie oskarżenia? Bo pomówienia oczywiście można ścigać.
@byly pqcownik a co zapewnia? jakieś dodatki do wypłaty?
Czy Przedsiębiorstwo Produkcyjno Handlowo Usługowe Artimex Artur Jakubowski zapewnia kartę multisportu?
Jakie jest podejście kierownictwa do pracowników w Artimex Przedsiębiorstwo Produkcyjno-Handlowo-Usługowe Artur Jakubowski?
Podejście pozytywne, szef przyjazny, można pogadać. Atmosfera ogólnie bardzo fajna w pracy. Wypłaty średnie..
Nie ma ideałów a tym bardziej firm gdzie wszystko jest super. Jest na tyle dobrze, że kto chce pracować to będzie zadowolony.
Typowy polski grajdołek. Atmosfera w trakcie pracy fatalna, wspomniany wyżej szef wiecznie wymiguje się od zapłaty. Ogólnie biznes i całość przypomina kapitalizm lat 90-tych w najdzikszym wydaniu.
Nigdy nie było problemu z zapłata wiec mam wątpliwości co do opinii. Chyba, że to zemsta jakiegoś typu. Chętnie bym to zweryfikował ale ktoś się boi ujawnić nawet swoje imię.
To chyba właściciel sam sobie wpisuje pozytywne opinie. A zdradziło go to ze każdego pyta o imię. Po czym za drugim razem podpisał się Piotr, a wcześniej twierdził że... żaden Piotr tam nie pracuje. Komedia.
Nie zgodzę się z poprzednimi opiniami. Wypłaty zawsze na czas, a nawet ZAWSZE wcześniej niż 10-ego. Szef w porządku. Atmosfera bez zarzutu.
A może miej najpierw odwagę ujawnić swoje prawdziwe imię :) tak sie składa że wiem kto tam pracuje i żaden Piotrek nie został zwolniony czy też sam sie zwolnił.
Moja opinia jako pracownika byłego już jest NIEDOSTATECZNA. Ochłonąłem już u nowego pracodawcy i mam porównanie jak powinno się traktować pracownika. Byłem szeregowym pracownikiem a traktowano mnie jak 'przedmiot" każdego dnia stres niebywały obrażanie pracownika, wulgarne zachowanie szefa firmy (przerost formy nad treścią). Najmilej wspominam dzień odejścia z firmy.