Mąż znalazł na pracuj.pl, że trwa rekrutacja na etat mistrza ds. obrotu towarowego, ale zanim wyśle cv ma kilka wątpliwości. Mąż bardzo szybko się stresuje, co konkretnie oznacza praca pod presją czasu? No i tak czytamy ogłoszenie i skoro zapewniają stabilne zatrudnienie to można spodziewać się umowy na stałe?
Człowiek znający swoją wartość, który chciałby być godnie traktowany a nie jak pies kopany w tylna część ciała, nie ma czego szukać na tym stanowisku. Ciągłe pretensje, notoryczne "ale" to nie na dłuższą metę. Do tego maszyny które dawno powinny być w muzeum cukrownictwa. Firma z kapitałem zagranicznym a polaczki próbują łatać z niczego coś. Od tego są serwisy co naprawiają, modernizują dokonują przeglądu maszyn i wydają gwarancje że to będzie działać. A tak jesteś mechanikiem, elektrykiem, automatykiem, sekretarka od raportowania i wiele innych aspektów. Na końcu "wyzsze" osoby i tak będą mieć pretensje jak czegoś nie naprawisz albo jie zrobisz. Musisz to umieć i koniec. Acha- zapomnij o jakiś kursach czy podobnych z budowy maszyn. Do tego atmosfera zasobów ludzkich- "każdy na każdego z każdym na coś". Na dłuższą metę zdroworozsądkowy osobnik wysiada na najbliższej stacji. Jak poskarżysz się kierownikowi to na końcu u tak usłyszysz "jak ci jest źle to się zwolnij". Chyba że masz psychikę że spiżu jednak myślę że ten stop prędzej czy później ulegnie korozji i się złamiesz na zdrowiu psychomotoryki. Wybór należy do Ciebie.
Na jaki adres e-mail można składać CV?
Jest jeszcze 18 dni na aplikację na stanowisko programisty. Z tego co czytam praca w systemie hybrydowym. A jak z wynagrodzeniem, orientuje się ktoś? Jaka atmosfera pracy, w porządku pod tym względem?
Jakiś czas temu firma Nordzucker Polska S.A. poszukiwała pracowników. Czy ktoś brał udział w rekrutacji na stanowisko Kierownik działu? Jakie wrażenia?
Tak, ja. Po 3 etapach brak jakiegokolwiek feedbacku. Brak nawet odpowiedzi na maila z zapytaniem o wyniki rekrutacji. Niepoważna firma, tyle w temacie.
Ile trwa proces rekrutacji? Byłem już na 3 etapie rekrutacji (ostatnim) od 3 tygodni cisza, status aplikacji w przetwarzaniu…
Nie mówili nic, kiedy dadzą ci odpowiedź? Daj znać, jak coś się zmieni. A jak ogólnie rozmowa wygląda? W miarę przyjazna atmosfera czy stres?
Generalnie usłyszałem po 2 rozmowie ze odezwiemy się do Pana. Po 3 godzinach był telefon ze zapraszają na 3 etap. Po 3 spotkaniu usłyszałem jedynie „skontaktujemy się z Panem” od tego czasu cisza. Same rozmowy oceniam bardzo pozytywnie, b. merytoryczna i przyjazna atmosfera.
Aż 3 etapy były? Czym się od siebie różniły? Dawali jakieś zadania do wykonania albo testy? Czy były to głównie rozmowy o umiejętnościach itp?
Odpowiedzi nie otrzymałem po dzień dzisiejszy - co uważam za oznakę skrajnego braku szacunku, po tylu etapach rekrutacji, na których obecne były również osoby zza granicy.
Z jakich krajów te osoby? Pytam o coś w obcym języku czy tylko się przyglądali? Ogólnie to.te rozmowy miałeś zdalnie czy stacjonarnie? Długo każda z nich trwała?
Czy Nordzucker Polska S.A. zapewnia kartę multisportu?
Muszą mieć duży rozrastający się dział ochrony środowiska, właśnie jest trzeci nabór w ciągu półtora roku :o
Na jakie stanowisko i jaka lokalizacja? Bo na stronie mają dużo jakichś zagranicznych ofert z oddziałów za granicą. A do naszego kraju coś jest?
Właśnie na jednym natrafiłam na ogłoszenia i jedno stanowisko mnie szczególnie zainteresowało, bo wpasowalam się w wymagania. Ktoś się orientuje ile można zarobić jako Mistrz ds. obrotu towarowego? Nie podali niestety stawki. Zaciekawi mnie też informacja czy poza podstawą oferują jakieś premie?
Jak długo trwa proces awansu w Nordzucker Polska S.A.?
Powinni siedzieć są odpowiedzialni za zamknięcie cukrowni w Kraśińcu i w innych miejscowościach cukrownie odkupili i odrazy zdewastowali rozbierając i rozkradając co się da cukrownia przetrwała zabory wojny ale tej zachłannej niemieckiej spółki nie ta firma dostała zadanie zniszczyć Polskie cukrownie i wyszło jej to doskonałe
Witam mam pytanie odnośnie o zarobkach jakie kwoty ma operator maszyn z góry dziękuję. Życzę słodkiej i spokojnej kampanii
Wystawiają info o potrzebnych pracownikach na kampanię , pobierają CV i wszystkie dane. Potem po 3 tygodniach wołają i mówią , że pracy nie ma. Podaję przykład 3 kobiet z Ukrainy ( dwie wynajmują u mnie mieszkanie). Kobiety mogły przez ten czas szukać innej pracy. Handel danymi i tyle!!!. A (usunięte przez administratora) piszą , że Ukraińcy nie chcą pracować. nordzucker Polska?? . Kto pozwolił na napis Polska!!!!
No jeśli to prawda to faktycznie słabo, ale odnosząc się do nazwy to czy ktoś mógł zakazać, że piszesz o tym kto niby pozwolił?
Opowie ktoś kto już długo pracuje w firmie jakie tam są zapewnione benefity ?
Jak można starać się o staż lub praktykę w tej firmie w dziale surowcowym przy pracy doradztwa agrotechicznego
szukają u nich kogoś na stanowisko jako Operator maszyn i urządzeń do produkcji cukru - mechanik maszyn i urządzeń
Czy w tej firmie jest narzędziownia? Bo ukazało się ogłoszenie na stanowisko Mechanik maszyn i urządzeń / Operator maszyn skrawających - praktyczna znajomość obsługi: tokarek, frezarek, strugarek. W szoku jestem że cukrownia ma własną narzędziownię.
Chciałabym się zapytać czy mogłabym dowiedzieć się wiecej o dziale personalnym Nordzucker? Najlepiej kontakt do osób z tego działu.
Jak się pracuje w Nordzucker Polska S.A.?
Zobacz opinie na temat firmy Nordzucker Polska S.A. tutaj. Liczba opinii, które napisali obecni i byli pracownicy oraz kandydaci do pracy to 6.