Czy były jakieś zwolnienia w firmie bez podania powodu?
Polecam.
Super pomoc i miły kontakt.
Polecam serdecznie.
Super pomoc przy programie, którego dam nie umiałem napisać. Dziękuję.
Polecam usługi Pana Pawła, kolejny raz otrzymałam od niego szybką i skuteczną pomoc.
Polecam współpracę z tym kontrehentem.
Świetna współpraca od wielu lat.
Pozytywnie polecam!!!
Kontakt na poziomie, szybka realizacja, modyfikacje w programie wykonane bez dodatkowych opłat. Polecam.
Super pomoc, super kontakt, super współpraca.
Super współpraca, dziwię się negatywnym wpisom na początku sekcji z komentarzami bo nie miałam żadnych problemów w procesie realizacji zamówienia programu, który potrzebowała moja firma. Polecam na 100%.
Pozytywnie polecam współpracę z tym przedsiębiorcą. Świetny kontakt i dobra realizacja. Na pewno skorzystam ponownie z pomocy w przyszłości.
Świetna współpraca od wielu lat. Polecam Pana Pawła ze względu na jego wiedzę i rzetelność.
Bardzo dobry kontakt, program napisany solidnie i na czas. Gorąco polecam współpracę z tym użytkownikiem.
Nie polecam. Brak dotrzymywania terminów. Brak pracy. Pieniędzy też brak.
Nie polecam tego Pana, oszust i naciągacz.
Szkoda, że opinia nie może być ujemna, ponieważ niejaki Paweł Halladin właśnie na taką zasługuję. Naciągacz, bez zachamowań oszukuje klientów. ODRADZAM! Nie skorzystałabym więcej z jego usług, nawet gdyby był ostatnim Przedsiębiorstwem Informatycznym na świecie. Zaliczka wpłacona, termin upłynął, jego pracy jak nie było tak nie ma. Odpowiedzi na emaile również. OSTATNI RAZ, SZANOWNY PANIE PAWLE.