Dziwią mnie wpisy niektórych, ktoś chyba musiał za coś wylecieć, bądź obijać się w pracy, bo ciężko o złą opinie, gdy ma się doświadczenie z różnych firm. Ja pracowałem w życiu w trzech i w MARR było najstabilniej.
W mojej opinii bardzo dobra firma, po kilku latach pracy w MARR mam w większości pozytywne wspomnienia i szkoda było zmieniać pracę. Ludzie do dogadania, kierownictwo normalne osoby, dało się dogadać z większością. Cieszy że inwestują w pracownika szkolenia itp
Nie rozumiem tej opinii. Ja słyszałem, że firma ma opinie dobrego pracodawcy!
Wiarygodne opinie osób zatrudnionych w przedsiębiorstwie, to cenna wskazówka dla osób rozważających pracę w firmie. Wiecie, jak przedstawia się kwestia wynagrodzenia oraz benefitów pozapłacowych w MARR S.A.? Podzielcie się tymi informacjami.
nie polecam. brak profesjonalizmu. Zarząd tępy, dyrektorzy z układu po/psl. teraz probują zmienić barwy polityczne bo boją się zmian po wyborach. bałagan i totalny brak organizacji pracy
Dla mnie nie ma znaczenia , że ktoś jest z tej czy z innej partii oby był dobry w pracy.
pewnie, że się znają na zagadnieniach. LUCEK ma rację. Znają się panowie dyrektorzy to pewnie wiedzą, że to jeszcze kilka dni na stanowisku, pewnie firmy pozakładają........
Już nie doszukujcie się dziury w całym. W takiej instytucji powinni pracować ludzie znający zagadnienie!!
No to już niedługo bo do wyborów samorządowych. Ale Ci dyrektorzy i kierownicy znajdą pewnie szybko pracę bo to rewelacyjni specjaliści, sami działacze PO i PSL. Pewnie pozakładają firmy........
zatrudnili znanych polityków i znajomych głównego bossa. wydają kasę na prawo i lewo. wiedzą ze maja ostatnie miesiące. trzeba wywalić wszystkich do referenta
no bo musisz być z PO coby Cię zatrudnili, na stanowiskach kierowniczych są działacze krakowskiej PO , to jeszcze chwile bo za niedługo ich wymienią
bo faktycznie nie prowadzą teraz żadnych nowych rekrutacji, ale nie ma się co zrażać, można też złożyć cv w siedzibie
Jakby to powiedzieć - MARR S.A. to skrót od Małopolska Agencja Rozwoju Regionalnego Spółka Akcyjna (z większościowym akcjonariatem UMWM - Urzędu Wojewódzkiego Województwa Małopolskiego). Jeżeli poszukują zbrojarzy i cieśli - to chyba po to, żeby zabetonować politycznie nadanych i obsadzonych. Chyba się koledze jednak coś pomyliło ;)
Ludzi pracujących tam stać na wiele i taka praca im uwłacza. Nie rozumiem, jak można pracować i mieć świadomość, że robi się coś złego i wbrew zasadom, których uczono podczas procesu rekrutacji.
rozumiem wszsytko ale nie przystoi tak napierniczac na bylych pracodawcow
Pracowałem w RIF i widziałem tyle, że możnaby książke napisać. Fakt - pracownik MUSI wykonać określone zadania, choćby musiał przekroczyć swoje kompetencje licząc na brak wiedzy prawnej ze strony beneficjenta.
Powiem tak. Pracowałem przez kilka lat i wyszedłem bo miałem dosłownie dość negatywnej atmosfery, która przybierała na sile z każdym tygodniem. To miejsce przypomina obecnie bardziej biuro śledcze aniżeli instytucje, która miała pomagać beneficjentom i wzmaniać Polską gospodarkę. O tym nie mówi się, ale każdy jest przymuszany w pewnym sensie to osiągnięcia wskaźników po trupach. Najcięższe sytuacje dotyczą doszukiwania się haków na beneficjentów, których projekty zbyt gładko idą. Niestety liczy się tylko kasa a najbardziej ta z odzysku, czyli po wypowiedzeniu umowy o dofinansowanie ludzie doprowadzania są do ostateczności i kończą jako bankruci. Nie mogłem tak pracować dłużej i mieć na sumieniu kogokolwiek.
Kierownictwu się wydaje że są Panami a Prezes jak wyżej w opinii, Politycznie wsadzeni ludzie bez zasad.
Firma, która miała kiedyś renomę, teraz za marne grosze pracujesz i jeszcze użerasz się z niedouczonym i przygłupim kierownictwem, o prezesie nie wspomnę, bo samo jego nazwisko mówi za siebie... nie polecam!