Czytam opinie i jestem w szkoku,ponieważ w krótkim czasie kupiłam w tym sklepie trzy pary butów i jestem zadowolona.Może miałam szczęscie teraz też się wybieram po kolejną pare.
NIE POLECAM TEGO SKLEPU FART I 50 METRÓW DALEJ SKLEP TRAF TEN SAM WŁAŚCICIEL SKLEPY ZNAJDUJĄ SIĘ NA TERENIE GALERII NOVA PARK W GORZOWIE WLKP. UL.PRZEMYSŁOWA 2 1PIĘTRO MASAKRA BUTY UŹYTE 3 RAZY ODESZŁY PODESZWY KOSZT BUTÓW PRAWIE 400 ZŁOTY BUTY NA GWARANCJI CO Z TEGO. WŁAŚCICIELE SAMI WYSTAWIAJĄ OPINIE RZECZOZNAWCY ŹE TO WINA KLIENTA ,OPINIA OSTATECZNA ,REKLAMACJI NIE UWZGLĘDNIAJĄ . CO NIE MAJĄ PRAWA SAMI WYSTAWIĆ OPINI RZECZOZNAWCY BO NIE SĄ DO TEGO UPOWAŻNIENI. WYSTAWIAJĄ OPINIE RZECZOZNAWCY PODSZYWAJĄC SIĘ POD DRUGI SKLEP . PODBIJAJĄ OPINIE RZECZOZNAWCY PIECZĄTKĄ Z DRUGIEGO SKLEPU. NIE MAJĄ PRAWA TAK ROBIĆ. SPRZEDAJĄ BUTY PODRABIANE NIE ORYGINALNE. WŁAŚCICIELE SKLEPU SĄ BARDZO MILI JAK SIE KUPUJE BUTY U NICH . JAK TRZEBA BUTY ODDAĆ DO REKLAMACJI TO MOŹNA ZAPOMNIEĆ O TYM WŁAŚCICIELE SKLEPU SĄ BARDZO NIEMILI, WULGARNI,BEZCZELNI,CHAMSCY. WOGOLE NIE MAJĄ KULTURY. NIE KUPUJCIE BUTÓW W TYCH SKLEPACH. JAK NIE CHCECIE MIEĆ PROBLEMÓW Z REKLAMACJĄ BUTÓW TO LEPIEJ ZAKUPIĆ BUTY W INNYCH SKLEPACH OBUWNICZY. NIE POLECAM !!! NIE POLECAM !!! NIE POLECAM !!! PROSZĘ ADMINISTRATORA O NIE USUWANIE TEGO OGŁOSZENIA. NIECH LUDZIE CZYTAJĄ I NIE KUPUJĄ BUTÓW W TYCH SKLEPACH. ŹEBY LUDZIE SIĘ NIE DALI ZROBIĆ W BALONA TAK JAK JA WYDAJĄC DUŹO PIENIĘDZY NA MARNE I NIE BYĆ Z TEGO ZADOWOLONYM. JA ZOSTAŁAM OSZUKANA I NA KONIEC WYZWANA WULGARNIE PRZEZ WŁAŚCICIELI. NIE POLECAM I MYŚLĘ ,ŹE POWINNA PRZECZYTAĆ TO OSOBA KTÓRA JEST ODPOWIEDZIALNA OD TEGO I ZAJĄĆ SIĘ TĄ SPRAWĄ. ŹEBY DALEJ WŁAŚCICIELE NIE ROBILI W BALONA KLIENTÓW I OSZUKIWAŁ ICH. BO W DZISIEJSZYCH CZASACH TO KLIENT NASZ PAN NA WAGĘ ZŁOTA. TRZEBA O NIEGO DBAĆ. OSZUKANA
tak to prawda oszukuja z reklamacjami nie uwzgledniaja wciskajac kity klientom. raz tam kupilam buty i ostatni!!!!!!!!!!
W farcie buty jednorazówki,masakra. Zalozne 3 razy, i 3razy do reklamacji naprawili w sumie to nie naprawili bo pekniecie dalej jest, odwolalam sie ostateczna decyzja, ze buty sa ozdobne i nie podlegaja reklamacji. Zart! Kilka razy kupowalam tam buty i sie rozwalaly, nie polecam sklepu, znajomi tez omijaja ten sklep szerokim lukiem!! Przesada
Czy uważacie, ze oferowane obuwie przez tą firmę - która badź co bądź nie może nic oryginalnego promować - jest wystarczającej, dobrej czy znakomitej jakości ? Chciałbym poznać zdanie klientów na ten temat czy generalnie można być zadowolonym z zakupów u nich czy lepiej zwykle dokłacić kilka złoty i kupić gdzie indziej droższe butki ?
Ja jestem stałą klientka tego sklepu i zawsze jestem zadowolona.Co prawda jedna z par ulegla zniszczeniu,ale służyły mi rok i kosztowaly 89 zl.Maja zawsze modnr wzory w przystepnej cenie.
a ile lat mają buty gwarancje ?
ten sklep to tylko przykrywka do robienia ludzi w balona i naciąganie na kase buty zakupione w Farcie uszkodzeniu ulegly po pokonaniu 150metrow zlozylam reklamacje która została odrzucona bo to niby moja wina ze podeszwa pekla przy obcasie przez cytuje; "zahaczen podczas użytkowania obuwia" Gdy obuwia oddalam do szewca był bardzo zdziwiony ze nowe buty bez sladow użytkowania tak pekly i reklamacja nie została uwzgledniona. A reklamacje odrzucila pani [usunięte przez administratora]z Gorzowa wlkp rzeczoznawca polskiej izby przemyslu skórzanego. Jakies układy??????