Dużą tu mają rotację? Wpisy poprzedników by na to wskazywały...
Jak z tym prezesem, naprawdę taki straszny że aż można się nabawić nerwicy? Tak ktoś tu powiedział.
Okropna osoba. Wystarczy spędzić tam jeden dzień by nie mieć ochoty już nigdy wracać. (usunięte przez administratora).
Od 2019 roku firma z problemami, miała już komisarza sądowego. Czy wiecie co się teraz dzieje?
Omijać szerokim łukiem No chyba ze ktoś ma ochotę codziennie brać coś na uspokojenie bo nerwicy można nabawić się przy „prezesie” bardzo szybko
Może ktoś ma wiedzę czy firma ma jakieś oferty pracy?
Właściciel ma jakieś zaburzenia osobowości, absolutny furiat z ego na poziomie wieży Eiffla niestety niczym nie poparte. Ani wiedzy ani inteligencji ani klasy. Jedyne co niewątpliwie mu wychodzi to pomiatanie ludźmi. Odradzam !
Może firma nie jest idealna ale jeśli komuś nie odpowiada niech ją zmieni!!
Polecam trzymać się od tej firmy z daleka. Poziom kultury szefa to temat na epopeję.
Czy dowiem się coś o pracy w firmie? Tak rzadko piszecie.
Może ktoś napisze jakieś wyjaśnienie do tych "opinii"?
Bankrut
Firma tragedia unikać za wszelką cenę, wypłata pod stołem, godziny w zeszycie. brak zgłoszonej umowy. grubiaństwo i chamstwo na każdym kroku!
Omijać z daleka
zatrudniaja na najniższej krajowej, wszystkich? a ile łącznie wychodzi?
Ta opinia jest:
Wedf a ty chcesz do biura czy jako kierowca?
Wedf opcja zawsze jest. Wystarczy ze pogadasz z Bosem. Tam często ekipa się zmienia
Popracujesz to zobaczysz......
"jola" zgadzam się z Tobą w 100% Niestety to wszystko jest prawdą :(
Niestety wiekszosc osób które mialo stycznosc z ta firma nie ma dobrej opinii - chodzi tu o pracowników a raczej bylych pracowników(usunięte przez administratora) Duzo obiecuje a potem......
Ta opinia jest:
Facet o czym ty piszesz jakie ciężarówki!!! Cyba byłeś dobrze wstawiony.