Czytam tu w komentarzu oraz w sieci, że firma jest w upadłości. Orientujecie się, czy firma została już zamknięta? A może działa gdzieś pod inną nazwą? Chciałbym się dowiedzieć, bo szukam w okolicy pracy...
To Pan (Pani) szuka pracy w tej okolicy czy chce się dowiedzić czy ta firma działą pod inną nazwą gdzieś, na przykład, na Pomorzu?
Dlaczego .T.B.ma karmić (usunięte przez administratora) mordy ?
Faktycznie, z tego co poczytałam w necie firma została postawiona w stan upadłości i sprzedana zagranicznej spółce. Czy dostaliście w końcu zaległe wynagrodzenia? Widzę, że coś tam powoli działo się w temacie. Pracownicy mogli zostać po przejęciu zakładu czy wszyscy dostaliście wypowiedzenie?
Czy te firme przejol ktos inny??
Czy istnieje możliwość rozwoju w T.B.FRUIT POLSKA Sp.zo.o S.K.A, Dwikozy?
Coś wiadomo czy ktoś dostał zaległa kase? Podobno poszła w ruch jakąś lista. A jeden gościu z kotłowni chodzi po wsi i mówi że dzwonią do niego i wołają na sezon w tym roku. Prawda to?
Pewnie chciał im zrobić prima aprilis ????i dla tego tak mowi ,acz kolwiek cirkawy jestem który to taki magic
Coś się dzieje na zakładzie?
Ktoś dostał wynagrodzenia?
Kadrowa na bank
Skoro 10.02.2022-ani pęsja zaległa ani bieżącą niewpłyneła i niema się ku temu-to raczej niema innego wyjścia!
Ja mam wyrok od pół roku i nawet centa. Nic nie dostałem. Komornicy rozkładają ręce. Konta puste, majątek wyprowadzony.
Szczęściarze Dostałem dziś od komornika tabelę z nazwiskami osób do podziału kwot. Dokładnie po niej widać ukraińskich (usunięte przez administratora). Dyrekcji tam nie stwierdziłem.
Co ty wypisujesz? Jaka liste z nazwiskami? Przecież jest rodo, takich rzeczy się nie udostępnia. Nie pij tyle ...
A ty kim jesteś że zabierasz tu głos? Piszecie takie smuty że bardziej pasujecie głowę od TB.
Kto oddal sprawe do komornika (usunięte przez administratora) Dostal liste z podziałem zajetych środków z nazwiskami i kwotami.
To nie czytaj i śpij a nie wypisuj po nocy bzdetów na tematy których nie rozumiesz i jak sądzę w ogóle cię nie dotyczące. Kark ma rację ja też dostałem takie pismo. Wyśpij się kolego. Od piniedziałku pewnie pierwsza zmiana. Musisz być wypoczęty.
Szkoda, że nikt nie dał znać o emisji programu w tv. Na przyszłość proszę informujmy się wzajemnie. Dzięki.
Dziękuję za info. Obejrzałem. Zabrakło może w tym programie wniknięcia w szczegóły, w codzienność funkcjonowania tych zakładów. Wszystkiego Taras przecież nie robił sam, nawet jeśli to wymyślił. Ktoś jabłka kontraktował, ktoś robił przelewy, a właściwie ich nie robił. Ktoś Zusu za pracowników nie płacił Ktoś wodę kazał wlewać w zbiorniki na koncentrat itd... ale Bravo, niech się opinia publiczna dowie!
Ale o pracownikach nie otrzymali poborów tak jak wszystkimi wychodzi wyrównali zaległe pieniądze takie jest państwo polskie
Popatrz najpierw na siebie i w około. Ilu polaczków by cię w łyżce wody utopiło. Tacy sami (usunięte przez administratora) i cwaniacy. Czerwona zaraza od zawsze się pchała na cudze. Wróć do historii. I żeby nie było jestem Polakiem.
Czy to prawda ze spółka rolników ma dzierżawić zakład i ruszać w rym roku?
Tak. cv przyjmują od poniedziałku pan i pani dyrektor. Chętnych dużo. Liczba miejsc ograniczona.
No ale pojechali pieknie w programie u Gargasowej szacun dla tych ludzi że mają odwagę.
Ziółek będziesz siedział.
Co się dzieje na zakładzie w Annopolu? Coś tam robią? Ktos tam jest?
(usunięte przez administratora) już nowy właściciel a Polaczki już lecą. Ludzie nie idźcie tam bo to jest ściema. Idźcie do normalnie płatnej pracy a nie do kretów ruskich. Jak ktoś ma emeryturę czy rentę niech tam idzie tak jak emeryt z Annopolu tak zwany dziadzia takich ludzi tam potrzebują NARA.
Jak to jest ze Tb dlugu narobiło a tank trans nadal wóz koncentrat do kozietul
Co się dzieje na zakładzie w Annopolu?
Jedyny co tam lizus został to dziadek niech się dowie czy mu składki płaca myśli ze Nobla dostanie
Dziadka nie interesuje czy płacą za niego składki czy nie, to jest sprawa pomiędzy zusem, a zakładem - dziadek ma to w ch**u. A po drugie on sie nie może zwolnić, bo w tym wieku gdzie go wezma do pracy? Póki moze to nabijają mu się miesiace do emerytury. Postaw się najpierw na jego miejscu, a pozniej pie*dol glupoty na forum publicznym. W morde dac to za malo.
Koleś, nieopłacone składki to jest twoja,moja sprawa, wszystkich. Nie zusu i zakładu pracy. Nie masz pojęcia o czym piszesz. Ale masz rację że dziadka to wali bo on już ma obliczoną emeryrurę. Natomiast my za których nie płacą zusu jesteśmy z emeryturą w ciemnej (usunięte przez administratora)
Człowieku odwiedź doktora od głowy masz problem sobą chyba zostałeś eyjszczany przez ojca że piszesz takie bzdury ty dziadkiem się ni przejmuj on bierze emereture zajmij się sobą
Kolego chłopisko od 2 lat emereture pobiera
(usunięte przez administratora) jak nie ma składek to do emerytury mu się nie do liczą a fakt dziadziuś nie poradziłby sobie bo przecież gdzie on pójdzie
Po co się Dziadka czepiacie? Nie kradł, nie (usunięte przez administratora) starał się dobrze wywiązywać z obowiązków. Tak jak potrafił. Rozumiałbym, gdyby ktoś miał zastrzeżenia merytoryczne, ale pisanie że ma to w (usunięte przez administratora) , albo że go to wali jest stanowczo poniżej jakiegoś poziomu. Ogarnijcie się trochę.
(usunięte przez administratora) oddaj to co zabrałeś w tych torbach i dokumenty bo będziesz siedział .
Pamiętam jak robiłem na kotłowni toż biura przynosiły duże czarne wory z papierami i kazały to spalić napewno jakieś lewe papiery ale stały do tej pory jaź się spaliły..
Nie wiedziałem ze ludzie z Dwikoz tacy wygadani są. Czego na spotkaniach z prezesem nie mieliście tyle do gadania tylko siedzieliście cichutko i kiwaliscie głowami. Żal wam (usunięte przez administratora) bo tak wygodnej roboty sobie już nie znajdziecie. Poza tym do czego wy się nadajecie. Żal mi was bez zawodu wykształcenia… takie trole.
Masz racje kolego bo podstawówka to nie wykształcenie. To czego się w tej firmie nauczyliście to wszystko co macie.
O czym chłopie piszesz kto w tej (usunięte przez administratora) firmie się sznuje tylko (usunięte przez administratora) czekały rzeby (usunięte przez administratora) Drugiego do prezesa lub klerownila wstyd i rzenada. Tych co się szaowali to można policzyć na jednej renki
Ciekawe czy wypłaty wypłaca za grudzień?
Tak sprytna i kreatywna (usunięte przez administratora) biurowa, podobnie jak inne biurwy, mogą w cv z całą pewnością wpisać "oddane sprawie i pracodawcy" Oby się bujały z cv miesiącami od drzwi do drzwi. Ciekawe co odpowiedzą na rozmowie kwalifikacyjnej na pytanie: czym się pan/ pani zajmowali?
Oddaj to co zabrałeś bo na przesłuchaniach wszyscy powiemy jak było .
Coś wiadomo na temat wypłat i odpraw dla pracowników?
Pisze się pieniędzy
Jak się pracuje w T.B.FRUIT POLSKA Sp.zo.o S.K.A, Dwikozy?
Zobacz opinie na temat firmy T.B.FRUIT POLSKA Sp.zo.o S.K.A, Dwikozy tutaj. Liczba opinii, które napisali obecni i byli pracownicy oraz kandydaci do pracy to 179.
Jakie są opinie pracowników o pracy w T.B.FRUIT POLSKA Sp.zo.o S.K.A, Dwikozy?
Liczba opinii, które napisali obecni i byli pracownicy to 172, z czego 7 to opinie pozytywne, 96 to opinie negatywne, a 69 to opinie neutralne. Sprawdź tutaj!