witam chciałbym sie dowiedzieć jakie są zarobki na taśmie rozbioru indyka bo szukam informacji a nie moge wyszukać
Wyjebane na indyk Mazury złodziej a jego przydupas zienc to chyba pedziu bo wszyscy co go widzom smiejom się z niego aby chlajom oby dwa i jeszcze jeden lizus z Kutna Tomek Fabiański wielki fachowiec od ograbienia Ukrainy pedal nie życzę nikomu tam pracować
Witam, zgadzam się z kolegom to prawda pracowałem w tym obozie pracy ludzie chodzą jak roboty, tak wyczerpani.Ukraina pracuje raz za 4zł raz za 8zł a polska tak samo 9zł lub 8zł ręce, nogi, kręgosłup siada za te grosze nie radze nikomu tam pracować, wole ulice zamiatać a prezes to gnida cham, frajer i menda.A pro po Wojtka dla mnie spoko gość krzyczy bo ma racje na ściemniaczy bo w huja walom nie radze jechać przez firmę pośrednią W.... w roli głównej Tomasz F lizus, cham z tego co wiem nie źle się dorabia na Ukrainie chyba w firmie tam nic nie wiedzom o jego przekrętach lepiej idźcie ulice zamiatać jak ich dorabiać... ludzi jak śmieci traktują i poganiają..." (usunięte przez administratora)czarnuchy". Ludzie maksymalnie pracują tam po kilka dni i odchodzą.
dziadostwo nie radze nikomu tam pracowac nawet ukraina stamtond ucieka pracujesz tam za 1400zł po 11godz a wojtus pojebany jeszcze sie na ciebie drze morde rence nogi bardzo bolom odradzam
Faktycznie pracy jest dużo i na tą chwilę ludzi trochę mało. Minus jest taki że są nadgodziny ale za to plus że można sobie dorobić. Pracuję w tej firmie już wiele lat i jeżeli ktoś chce pracować to na pewno pracę w tej firmie znajdzie. Letko nie jest ale gdzie placą za siedzenie. Co do przerw to przy pracy od 7 rano pierwsza przerwa przypada o godz 10 i trwa 30 minut Kolejna jest o godz 15 i trwa 20 minut i nie odliczają tego od godzin pracy ale za to trzeba robić do 18. Kiedyś dawali zupę której teraz nie ma ale mówią że mają wrócić. Już dawno nie ma skazanych ale teraz są z ukrainy ale to przez jakos iną firmę ich przywożą. Pracują jak nasi jeden lepiej drugi gorzej.Kiedys był akord i można było lepiej zarobić teraz za godziny ale płaca nadgodziny jest umowa.
dorobić to się można tam tylko garba bo na pewno niczego innego. wyzysk wyzysk i jeszcze raz wyzysk. Kierowcy omijajcie to miejsce szerokim łukiem. czy pracujesz tam 10 lat czy miesiąc jedziesz na tym samym wozku............bezpodstawne obciążanie kierowców wlasciwie za wszystko w dniu wyplaty można polozyc tylko wypowiedzenie porażka
najgorszemu wrogowi odradzam INDYK-MAZURY to najgorsza firma w województwie
Jak się pracuje w INDYK-MAZURY Spółka z o.o. Sp. k.?
Zobacz opinie na temat firmy INDYK-MAZURY Spółka z o.o. Sp. k. tutaj. Liczba opinii, które napisali obecni i byli pracownicy oraz kandydaci do pracy to 16.
Jakie są opinie pracowników o pracy w INDYK-MAZURY Spółka z o.o. Sp. k.?
Liczba opinii, które napisali obecni i byli pracownicy to 11, z czego 0 to opinie pozytywne, 11 to opinie negatywne, a 0 to opinie neutralne. Sprawdź tutaj!