Dalej Wam zalegają pieniądze? Masakra... mi pomogła profesjonalna firma. Podam numer może wam też pomogą Numer kontaktowy >> ¯| 3 2 ¯| ¯| 5 I 5 ¯|
Fajnie że ci pomogli ale po co spamujesz tu inna firmą? Dużo ci zalegali? Nie dało się dogadać polubownie bez włączania innych firm?
Gdyby jedna osoba tylko napisała że są problemy z płatnościami, to jeszcze można by się zastanawiać czy to prawda, ale tutaj jest bardzo dużo takich wpisów. Czy ta sytuacja już jakoś została rozwiązana, można zaufać pracodawcy, czy nadal jest jak jest?
Jakiego doswiadczenia wymagają od kierowców ?
Nie polecam współpracy z ta Panią to co koledzy opisują to prawda
Firma nie płaci , najlepiej jeździć za darmo - przestrzegam przed współpraca z tą firmą.
Dziady ,nie płacą za wykonane usługi .Oszukuje i czeka aż przedawni się termin dochodzenia roszczeń.Składam doniesienie do prokuratury o celowe wyłudzenie.
Firma kas-trans to oszustka ,która nie chce płacić ,dobrze gada a nie płaci -przestrzegam wszystkich przed współpraca z tą biedą .
Kolego a mozesz jasniej bo chcemy tej Pani wytoczyc pozew zbiorowy o godziny nadliczbowe diety i ryczalty ktore sie nam należa 4 juz mamy
Uwaga firma oszust nie płaci 550 zł od 1,5 roku nie polecam.przestrzegam przed współpracą z tą złodziejską firmą
Anmous jak nie jezdziles tam to nie wiesz sproboj sie tylko zwolnic a wyplaty nie zobaczysz
Piszecie głupoty łajzy ktorzy chcą kase za porozpiepsxane nowe auta jak obciąża to dobrze psujesz to płacisz
Kas TRANS bIEDA TRANS
Potwierdzam gdy tylko chcesz się zwolnić nie wypłaca kasy uczciwie zarobione firma tonie w długach uważajcie
nie wyplaca wyplat w terminie tankuje za 300 zl dziennie w firmie sa rowni i rowniejsi . wszystkich ktorzy chca odejsc straszy sądem firma niewyplacalna
Oszutstka nie placi w terminie ciagle za cos by obciazala nagminnie kaze lamac czas pracy