Opinie o PIOTR CZACHOROWSKI w Kraków

1.9/5

Branże: Doradcy finansowi
Doradcy finansowi Kraków

Najnowsze opinie pracowników, klientów i kandydatów do pracy o PIOTR CZACHOROWSKI w Kraków

Klaudia Nowy wpis

Czy firma ma dużo długów ?

anonim Nowy wpis

Chodziłem z nim na studia, świetny facet, miał iskrę w oku i był bardzo inteligentny i powszechnie lubiany. Tragicznie czytać takie komentarze i dowiadywać się że robił takie rzeczy. Uwikłał się w jakieś dziadostwo i nikt z nim juz nie ma kontaktu. Pozmieniał numery itd. Szkoda chłopa.

wielki Nowy wpis

mnie oszukał na 15 tysiaków chciałbym dorwac gnoja ,zmienił nr tel.Wczesniej czy później napewno sie z nim spotkam

KOYOT Nowy wpis
@wielki

podam ci nr telefonu jak chcesz 536017932 po apelacji juz jest i dostal piatke.

KOYOT

ZŁODZIEJ NIESTETY POWOAZANIA Z "CHŁOPAKAMI Z MIASTA" MA UDAJE PAJACA W SADZIE NIESTETY WYROK NISKI KASY ZERO CZEKAMY NA APELACJE

Z ilu etapów składa się proces rekrutacji w firmie PIOTR CZACHOROWSKI? Czy rozmowa kwalifikacyjna przebiega w pozytywnej atmosferze? Pracodawca umożliwia pracę w trybie zdalnym? Podziel się swoimi wrażeniami ze spotkania z rekruterem.

JA

ZLODZIEJ I KANALIA, PROCES PRZECIWKO NIEMU JUZ OD ROKU SIE TOCZY , KASY RACZEJ NIEODZYSKAMY NIE DAJE NAM SZAN NIKT W TYM TEMACIE.KICHA

?

On nie ma pracowników działa osobiście

DD

WYŁUDZA KASĘ NAMAWIAJĄC NA POŻYCZKĘ NA INWESTYCJE U NIEGO!POTEM JAK MIJA TERMIN ODDANIA KASY.(usunięte przez administratora) NIE ODDAJE PIENIEDZY!

wre

wyłudził bardzo duzo kasy od ludzi!!!czytaj dobrze

andi

Nie ma go pod tym numerem- nie odbiera w każdym razie. Mnie też oszukał i nie mam pojecia jak to odzyska (usunięte przez administratora) i krętacz!!!!!

KOYOT

(usunięte przez administratora) podam wam adres tej gnidy i co ja w mojej sprawie robir oszukala mnie (usunięte przez administratora) stracilem wszystko.

(usunięte przez administratora)MNIE TEZ OSZUKAL DAJCIE ZNAC

adam

witam człowiek oszukał mnie na groba kase. prosze o jakis kontakt, moze namiar(usunięte przez administratora) . blagam pomocy....

Beata

OSTRZEGAM WSZYSTKICH ,CZŁOWIEK BEZ ŻADNYCH HAMULCÓW OSZUKAŁ MNIE STRACIŁAM DOROBEK DWÓCH POKOLEŃ

Złodziej

ja oddałem sprawę do prokuratury, może policja go znajdzie?

koyot

(usunięte przez administratora)chcialbym porozmawiac jak rozwiazaliscie sprawy

BB

siema dasz kontakt do siebie?mnie oszukal chcialbym pogadac

kiki

A powiedz mi możesz mi możesz podać maila do Ciebie z chęcią wymienię się doświadczeniami na jego temat z tego względu, że też chciał mnie naciągnąć...

T.

(usunięte przez administratora) zwykła gnida! naciąga ludzi bez mrugnięcia okiem. Oszukuje ludzi na wielkie pieniądze, potem kontakt się urywa... Perfidny (usunięte przez administratora) , który nie ma sumienia! Ludzie uważajcie, bo ten koleś powinien już od dawna w pace siedzieć. Dziwię się, że do tej pory nikt mu skóry nie przetrzepał.

robin

a coś bliżej w temacie? Szukam tego pana..:-)

BB

UWAGA NA GOŚCIA O TAKIM NAZWISKU PIOTR CZACHOROWSKI Z KRAKOWA AL. POKOJU PODAJACYM SIĘ ZA AGENTA FIRMY OVB!(usunięte przez administratora)

Zostaw merytoryczną opinię o PIOTR CZACHOROWSKI - Kraków

Możesz oznaczyć pracodawcę w treści opinii wpisując znak @ np: @Pracodawca

łamie prawo polskie
ikona dobre praktyki
jest niezgodna z regulaminem serwisu GoWork.pl
jest wulgarnym komentarzem
jest niemerytoryczna

przebieg on-boardingu nowego pracownika
proponowane przez Pracodawcę wartości wynagrodzenia
ikona dobre praktyki
codzienna praca, również w relacji z przełożonymi
panująca atmosfera w pracy
#TwójGłosMaZnaczenie