Opinie o Usługi Ogólnobudowlane Real Bud Kiełczewski Krzysztof w Gniezno

4.1/5

Branże: Realizacja projektów budowlanych

Najnowsze opinie pracowników, klientów i kandydatów do pracy o Usługi Ogólnobudowlane Real Bud Kiełczewski Krzysztof w Gniezno

Tomasz Nowy wpis

wygrałem sprawę w sadzie komornik nie ma z czego ściągnąć długu real bud nie wypłacalny omijać z daleka

Florek Nowy wpis

Firma jak na razie działa i gdyby choć trochę prawdy było w poniższych wpisach to już by zamknęła działalność

Niezadowolony klient Nowy wpis

Nie polecam i TYLE. JESTEM NIEZADOWOLONY JAK WIĘKSZOŚĆ .Tego nie da się opisać.....

Robert

Oszusci i zlodzieje porazka unikac z daleka. Nie placa za zobowiazania. Nieuczciwa firma! Wisza ponad 3 tys zl a Pani Jowita to niezla kanciara!!! Lelum polelum jak jej sie kiedys te oszustwa odbija to bedzie zygac caly tydzień

Robak
@Robert

Coś więcej możesz Robert powiedzieć ? co dla nich robiłeś

Robert
@Robak

Po prostu nie robcie nic na przelew. Tylko gotowka. Nawet jesli wam ladnie obiecuja. Pani Jowita aniol nie czlowiek tylko jak cos chce a jak juz trzeba zaplacic to juz zapomnijcie o tym ze zaplaci. Poza tym maja dlugi na gieldzie wierzytelnosci wiec nie jestem pierwszy i ostatni. Uwazajcie. Zaluje tylko ze wczesniej ich nie sprawdzilem w necie a bylo tego sporo

Robert Nowy wpis
@Robert

Oczywiscie mam na mysli gotowka ale zawsze z gory przed wykonana praca. Zadnych wyjatkow.

Jesteś już po rozmowie rekrutacyjnej w firmie Usługi Ogólnobudowlane Real Bud Kiełczewski Krzysztof? Zostaw swoją opinię dotyczącą jej przebiegu. Czy spełniła Twoje oczekiwania? Jaki był jej rezultat?
Michal

Prosze o podanie dokladnego adresu firmy. Wisi duże Pieniądze

Poszkodowany
 Rekomendacja
@Michal

Proszę Pana, niech Pan zapomni o tych pieniądzach. Mi jest winny dużo , dużo więcej... Niestety sądem się skończyło. To (usunięte przez administratora) o "anielskim głosie". Odbiera telefony kiedy nie zna numeru . Podany jest jako dłużnik w KRD. Z takimi ludźmi nie można współpracować , wręcz należy ich piętnować i usuwać z grona przedsiębiorców.

karlo
@Poszkodowany

no właśnie u mnie ta sama sytuacja. nieuczciwa firma unikać z daleka.

@Poszkodowany

i jak sprawa w sadzie sie skończyła otrzymales zapłate?

robo

w moim przypadku firma nie płaci za usługi podwykonawcom. zostawia zaliczke reszte prosi na przelew ale tego przelewu nie robi. bardzo ładnie ci mowią przez telefon pani ksiegowa przemiła i wredna zarazem jak cos chce to miła ze az cos ale nigdy nie robi przelewow. beda ci obiecywać ze zrobia przelew a jak wykonasz usluge to zapomniej zeby odebrali od ciebie telefon .

@Michal

taki widnieje na fakturach i internecie Osiedle Kazimierza Wielkiego 6, 62-200 ale nie wiadomo wogole czy ktos tam jest pod tym adresem

Zbyszek

Nie uczciwy przedsiębiorca pracowałem koparką we Wrocławiu dla pana Krzyśka niestety nie zapłacił , oraz też nie odbiera tel. chyba ,że dzwonię z innego numeru.

@Zbyszek

Mi tez nie zapłacili 2 tys zł co za (usunięte przez administratora) firma nie odbieraja telefonu brak słów

Paweł

Podpowiecie czy potrzebują kogoś do pracy? Jak się pracuje i zarabia?

karol

z ciekawości wszedłem zobaczyc opinie, rozpocząłęm u niego prace 2 miesiace temu i jestem zadowolony, wypłata na czas, umowa, ubezpieczenie. Wiadomo, jak ktos najebany do roboty chodzi albo sie po prostu nie nadaje (bo w budowlance takich (usunięte przez administratora) jak Ci powyżej nie brakuje, a ktoś, kto używa określenia "pacjent" kojarzy mi się z kolesiem, ktory ma mózg wielkości orzeszka, przeszklone oczka i jedyna rzecz jakiej dokonał w życiu to nadmuchanie bicepsa:P) takich ludzi nikt sobie w firmie nie bedzie hodował, bo dla nas współpracowników w każdym zakładzie tacy "koledzy" to utrapienie. Nie ma co pisac negatywnych komentarzy inspirowanych złością, a tym bardziej wypowiadac sie jak sie nie ma z kimś do czynienia, to świadczy o zerowej inteligencji - chociaż słyszałem, że w Gnieźnie buraków nie brakuje :)

Michał
@karol

Panie Karolu Gdzie ta firma ma siedzibę ? Wiszą mi 1000 PLN za transport

pokrzywdzony

Potwierdzam , matacz ,oszut , nie płaci za towar.

anonymous

oszust i matacz trafi kosa na kamień Real Bud Krzysztof Kiełczewski

JA

Niestey nieuczciwy, mozna by powiedzieć (usunięte przez administratora) Nie płaci, nie odbiera telefonow

xyz

Dzieki za podanie info o tym pacjencie. Oglasza sie i juz mialem do niego isc robic. Przekrętów nie brakuje pozdro

Darek

Uwazajcie na tego przekreta,ostrzegam chlopakow którzy chcą u niego pracować,pujdziecie boso,Ladnie gada jak co do czego to kasy nie widać.Mam nadzieje ze to przeczyta,chociaz na opinii mu zbytnio nie zależy.Pzdrowienia,trafisz kiedyś na swego.

życzliwy

[usunięte przez moderatora] ów pan urodzony 1988 jest właścicielem owej firmy. Pracowałem u niego łącznie ponad rok. Praca od 6 do nie wiadomo której... Nie wiadomo bo zdażało się że szef zawozi gdzieś pracowników na np: poprawki i zapomina o nich, lub mówi im że wróci po nich jak skończą, oczywiście okazuje się że pracy jest na 3 dni więc skończyć nie moga, dzwonią do szefa o 16 że na dzisiaj koniec, na co on mowi że przyjedzie za 3h więc poróbcie jeszcze troche... Ja pracowałem jako kierowca i o tyle miałem lepiejże codziennie szefa widziałem i mogłem go dusić o pieniądze, bo z tym zawsze jest u niego problem. Umówilismy się na 2 tygodniówki. Wypłacał je na raty i z opóźnieniem, umowa oczywiście na najniższą a praca na najwyższą norme:) Nie raz budowy stały bo panu [usunięte przez moderatora] hurtownie zablokowały konta z powodu niplacowych debetów... ja dawno już tam nie pracuje a pieniądze wisi mi do teraz także z całych sił ostrzegam przed tą firmą i mam nadzieję że ktoś to przeczyta i nie popełni błędów innych osób... Pozdrawiam

Zostaw merytoryczną opinię o Usługi Ogólnobudowlane Real Bud Kiełczewski Krzysztof - Gniezno

Możesz oznaczyć pracodawcę w treści opinii wpisując znak @ np: @Pracodawca

łamie prawo polskie
ikona dobre praktyki
jest niezgodna z regulaminem serwisu GoWork.pl
jest wulgarnym komentarzem
jest niemerytoryczna

przebieg on-boardingu nowego pracownika
proponowane przez Pracodawcę wartości wynagrodzenia
ikona dobre praktyki
codzienna praca, również w relacji z przełożonymi
panująca atmosfera w pracy
#TwójGłosMaZnaczenie