Porównanie: Praca w at a obecnie at-zlomy obecnie super fura at-slabe zarobki obecnie dużo dużo lepiej at-kierownik?bez komentarza obecnie super at-armosfera dno obecnie wszystko dobrze at-trucie gitary bzdetami obecnie zero stresu I tak mogę dalej wymieniać super było odejść z tej pracy. Z DUMA I PODNIESIONYM CZOŁEM!!!! Siedzą tam ci co boją się zmian jest dużo miejsc pracy gdzie płacą lepiej jak ktoś nie ma jak to się boi i siedzi. Pozdrawiam
neistety ale takie zle zarządzanie, czesto prowadzi do tego że najlepsze osoby odchodzą i zostają pozniej ludzie, ktorzy nie nadaja sie do pracy i ciagna firme na dno!
I dodam od siebie serio szukajcie a bez trudu znajdziecie lepsza prace......Gdy odchodziłem na głos powiedziałem przy wszystkich co o tym myślę dość milczenia i traktowania jak pies....przyjdzie stary dziad liże (usunięte przez administratora) RKS i wielce najlepszy jest nagle.... żałosne..... Mówię wam nosi mna na sama myśl o at.....Ale wiele osób nie ma JAJ by odejść i są to młodzi ludzie zdolni, inteligentni.... Pozdrawiam i nie dajcie sobie wejść na głowę bo ta praca nie jest warta tego.
Zainteresowała mnie praca jako przedstawiciel handlowy. Oferowali potrzebne narzędzia do pracy (samochód, tablet, telefon). Czy można z tego sprzętu korzystać też do celów prywatnych? Dobrej klasy są to narzędzia?
Dobrej? Stare auto 2015-2016 typu skoda lub partner golas itp....zero jazdy prywatnie, stary tel, stary tablet zarobki słabe.... zero socjalu(groszowe dofinansowanie do Multisport a) firma.wszystkim.handluje a czekolady ci na swięta nie da. Przepraszam bywały propozycje wspólnej wigilii z RKS i zespołem za które UWAGA KAŻDY PŁACI ZA SIEBIE! Oczywiście nigdy nie byłem,. ogólne zakłamanie, cięcia itp.....mnie tam nie ma o nie polecam.... Pozdrawiam
Widzisz a ja w innej firmie 2.letnie auto i prywatnie mogę używać i atmosfera lepsza i ogólnie wszystko na +
Mówisz o przestarzałym sprzęcie do pracy dla PH. Czy w firmie zgłaszane były prośby na zakup nowszego oprzyrządowania?
Zgłaszane to mało powiedziane....RKS ciągle obiecał obiecał i nic z tego nie wychodziło...... Kłamstwa były i cięcia kosztów na każdym kroku..... każde zebranie to te same Gądki jak firma ma ciężko jakie ma koszty....A co mnie to interesuje? Stać na Lambo i Bentley? To płacić tyle w temacie
jak by nie patrzec to wszystko prawda. Ciecia były na kazdym mozliwym kroku, jak tylko gdzies mozna bylo uciac koszta to od razu to robiono, na doslownie wszystkim! O kłamstwach nie bede mowil bo nie wiem o co chodzi, akurat tego nigdy nie doswiadczylem.
Kłamstwa np nie obiecane premie, podwyżki itp its U mnie taki dziad wchodził kierownikowi w (usunięte przez administratora) i nagle on był takim pupilkiem mimo, że ja najdłużej pracowałem. Ale zmieniłem pracę na dużo lepszą i mam święty spokój a tamci niech dygaja????
Korzystać z czego..? Starej Nokii, która dostaniesz i limit 100 minut. A z firmowego auta nie można nawet odpalać po pracy bo rano mail z pytaniem dlaczego było jeżdżone... zapomnij o tej firmie
Najlepsze było te ich głosy, że za długo się ładujesz by nadgodzin w kwocie "12zl netto nie płacić" albo kwota setka np za pracę w sobotę 15zl netto haha (usunięte przez administratora) swoje się na kombinowało w tej firmie???? Stratny nie jestem
tylko tutaj jest wlasnie problem, zawsze trzeba kombinowac bo bez tego to nic sie nie ogarnie, a nie powinno to tak wyglądac! Firma powinna dawac mozliwosci, ale tez placic zgodnie z tym!
Chciałbym zapytać dlaczego na coroczne imprezy firmowe nie są zapraszani kierowcy tylko śmietanka z biura i handlowcy? Na tak dużą firmie trochę to słabe... Rozumiem, że kierowca to najmniej ważne "ogniwo" w tej firmie ale raz w roku też mógłby wybrać się na firmowa imprezę, firma by nie upadła, chyba...
Kierowcy też jeździli miałem okazję nie raz gdy pracowałem ale z tak fałszywymi ludźmi nigdy bym wódki ani niczego się nie napił i jeszcze udawał, że jest super.....słaba firma tyle powiem
Jeździłeś,gdy zwalniało się miejsce bo handlowiec nie chciał jechać. Zaproszenia raczej nie dostałeś ????
Taka słaba atmosfera była na linii biuro-kierowca? Ciekawe jak wygląda sytuacja pomiędzy ludźmi w biurze. Bo złożyłam papiery do księgowości.
Kierowca-handlowiec bo takie miałem stanowisko to bym powiedział najbardziej ważne ogniwo w tej firmie....Na mojej głowie zwroty, rozliczenia, pobieranie gotówki bo beczała zwykły przedstawiciel, umawianie wizyt i wiele wiele spraw.....U mnie przedstawiciel nie umiał paleciaka użyć nawet.....Patola.....Kierowca dostarcza towar zbiera faktury ew. gotówkę nic więcej go nie interesuje tutaj załadunek,.rozliczenia, reklamacje, gotówka, wpłaty na poczcie, serwis auta, myjnia itp I taki RKS ci powie, że mało robisz.... boże dzięki ci, że dawno mnie tam nie ma i nie muszę oglądać ludzi pełnych fałszu i zakłamania nic sobą nie reprezentujących.... Niektórzy za bycie tak fałszywymi zapłacili najwyższą cenę nie ma ich już na tym świecie a mimo to nikogo to dalej nie uczy, że nie warto tak się traktować. Pozdrawiam wszystkich Przedstawiciel w dużo lepszej firmie niż "at"
Ile pracowałeś? Na jakim stanowisku? Możesz napisać coś więcej, planowałem wysłać CV i chetnie bym się czegoś dowiedział ;)
Usuwają prawdę..... pracowałem jako kierowca-handlowiec 8 lat z początku jako tako było coś szło kombinować by zarobić bo uczciwie nikt ci grosza nie dał od siebie....RKS kłamał i zabierał.....stawki godzinowe zaniżane celowo szkoda gadać. Odszedłem z podniesionym czołem i powiedziałem na głos co myślę. Mam lepsza pracę i zarobki. Pozdrawiam
Chłopaku, nie masz co żałować. Teraz wymyślili sobie że za naprawy musisz płacić z własnych pieniędzy jeśli nie można płacić przelewem. Śmiech na sali...
Hahaha dobre bo pewnie kombinowali.....nie płacą to się kombinuje.....jako pH w innej firmie mam takie auto, że te nawet yariski mogą se w (usunięte przez administratora) wsadzić......serio za fałsz jaki spotkałem nie znoszę tej firmy....
aplikowałem na kierowce na rozmowie ze jao kierowca..miałem jechac do krotoszyna na badania bhp itp i tam sie dowiedziałem ze aplikuje na hanlowca...ktory ma podpisac weksel na 50 tys i musze ja podpisac i zona..nie polecam firmy w Pabianicach..Pani powinna wylecieć z pracy za źle informowanie o stanowisku pracy
Poziom rozmowy:
- Rezultat: Dostałem pracę, ale nie przyjąłem
@Pracodawca mam pytanie odnośnie pracy na magazynie. Czy jest możliwość podjęcia pracy jako magazynier tylko na ranną zmianę? Pojawiają się na olx ogłoszenia, które mówią o elastycznym grafiku. Interesuje mnie praca w godzinach 7-15.
kwestia dogadania na samej rozmowie rekrutacyjnej, jak bedzie mniejsza obsada to pewnie nie bedzie zadnego problemu, ale musisz sie liczyc z tym ze raz na jakis czas jednak moga zdarzyc sie odstepstwa i bedzie trzeba przychodzic w innych porach
Świetnie, że jest szansa na dogadanie w kwestii godzin pracy. Czy magazynierzy mogą uwzględniać w swoim grafiku nocki i jeśli tak, to są one dodatkowo płatne?
Na jakie niezbędne służbowe narzędzia do pracy mogę liczyć jako samodzielna księgowa. Nie podali tego konkretnie więc chcę się upewnić.
Od przedstawiciela handlowego wymagali nienagannej prezencji. Czy firma wymaga dress code'u na tym stanowisku?
Tylko i wyłącznie samodzielny księgowy na B2B nie ma możliwości na umowę o prace?
Siema Który oddział najgorszy robimy oceny rejonów, który RKS najgorszy? Zapraszam do opinii Rejon Gorzów słabyyyyy:)
Faktycznie, możliwość awansu dla księgowego występuje i jest to następny krok w firmie?
Jako samodzielnej księgowej zależy mi też na benefitach pozapłacowych. Sala relaksu i fitness są do wykorzystania podczas pracy?
Rekrutacja zdalna jest kompletna, czy jedna z etapów do dostania się na stanowisko samodzielnego księgowego?
Jeżeli chodzi o cykliczne szkolenia, dla przedstawiciela handlowego to odbywają się częściej niż co pół roku?
Na stanowisku specjalisty ds. sprzedaży jest ciężko otrzymać premie, czy jak sie pracuje należycie i z zaangazowaniem to bardzo prosto?
Widziałam w ogłoszeniu dla samodzielnej księgowej wpis o elastycznym czasie pracy. Czyli mogę dopasować grafik do swoich preferencji czy jest jakiś odgórny?
Poszukuję pracy na stanowisku Specjalista Ds. Wsparcia Sprzedaży. Zainteresowała mnie ta oferta pracy na Specjalista Ds. Wsparcia Sprzedaży. Czy jest tu ktoś, kto ma doświadczenia z firmą Przedsiębiorstwo Handlowe A-T S.A. i może się nimi podzielić? Czy pracodawca oferuje benefity pozapłacowe?
Ciekawi mnie czy jako przedstawiciel handlowy muszę sama pozyskać kontakty czy też firma oferuje leady??
Powiedzcie jak z możliwościami awansu i rozwoju w firmie? Jest sporo rekrutacji na przedstawicieli handlowych w branży fmgc. Pracowałam już jakiś czas jako handlowiec i mogę liczyć na karierę?
Szanowni Państwo, Z uwagi na liczne komentarze, które pojawiają się w niniejszej przestrzeni pragniemy Państwa poinformować, że są one dla naszej organizacji cennym źródłem informacji, na podstawie których wyciągamy wnioski i staramy się w miarę możliwości dokonywać zmian z korzyścią dla naszych pracowników. Chcielibyśmy podkreślić, iż bierzemy pod uwagę tylko konstruktywną krytykę i jesteśmy otwarci na otwarty dialog o ile jest on merytoryczny i zasadny. Jednocześnie informujemy, że publikowanie nieprawdziwych informacji lub komentarzy, które mają charakter krzywdzący, zniesławiający lub obelżywy albo też w jakikolwiek inny sposób naruszają dobre imię naszej organizacji bądź też wszelkich osób z nią związanych powodować będzie podjęcie działań, celem ustalenia danych identyfikujących osobę, od której pochodzi dany wpis, z równoczesnym zainicjowaniem postępowania karnego poprzez zawiadomienie o popełnieniu przestępstwa znieważenia lub zniesławienia oraz postępowania cywilnego poprzez wytoczenie powództwa o zapłatę należytego zadośćuczynienia. Zachęcamy jednocześnie do otwartego dzielenia się swoimi uwagami w bezpośredniej komunikacji wewnątrz organizacji, na które jesteśmy gotowi, by się z nimi zmierzyć i dokonywać zmian na lepsze. Z poważaniem, PH A-T S.A.
Już tam nie pracuje i nie polecam (usunięte przez administratora)zostały co nie mają perspektyw na zmiany....Zero awansu, doceniania a regionalny? Bez komentarza
Mam pytanie czy jest sens aplikować na ph bo czytałem tyle negatywnych wpisow
Daj se luz... Najniższa podstawa, stare auta, RKS to masakra, zakaz używania prywatnie, wszystko masz na głowie no reklamacje korekty zwalanie na kierowców handlowców bo nim byłem. Robiłem 8 lat porażka zero awansu, rozwoju, doceniania.....
Odpowiedz Sygnaliście i załóż darmowe konto Compliance Officera
Skorzystaj z usługi GoWhistle i porozmawiaj z autorem wpisu. Dowiedz się więcej o usłudze GoWhistle tutaj.
Etap 1 - Zgłaszasz nieprawidłowość w firmie
- sygnalista informuje, czy problem został rozwiązany
- dostajesz możliwość upublicznienia sygnału
- dostajesz możliwość podziękowania pracodawcy
Zostań Sygnalistą w Przedsiębiorstwo Handlowe A-T S.A. - Krotoszyn
Firma nie ma zarejestrowanego Compliance Officera. GoWork oraz GoWhistle nie zobaczą treści Twojego zgłoszenia! Dzięki nam będziesz miał gwarancję, że firma otrzyma Twoją informację o chęci zgłoszenia sygnału.
POTWIERDŹ EMAIL
Dziękujemy za zgłoszenie nieprawidłowości w Przedsiębiorstwo Handlowe A-T S.A.
Zgłoszenie sygnału wymaga weryfikacji. Prosimy o zapoznanie się z treścią przesłanej wiadomości na Twój adres e-mail i potwierdzenie. Po poprawnej weryfikacji poinformujemy Cię o kolejnych krokach.
Nie otrzymałem e-maila, wyślij ponownieZarejestruj Compliance Officera
i odpowiedz bezpłatnie sygnaliście
POTWIERDŹ EMAIL
Aby zarejestrować darmowe konto Compliance Officera, musisz jeszcze potwierdzić adres e-mail.
Wysłaliśmy wiadomość z linkiem aktywacyjnym na podany przez Ciebie adres. Po naciśnięciu w niego, poinformujemy Cię o kolejnych krokach.
Skontaktuj się z nami
Pracodawco, skorzystaj z naszych usług
Dzięki nam, Twój sygnał dotrze do Pracodawcy!
Etap 1 - Zgłaszasz nieprawidłowość w firmie
Etap 3 - Pracodawca udziela odpowiedzi
- sygnalista informuje, czy problem został rozwiązany
- dostajesz możliwość upublicznienia sygnału
- dostajesz możliwość podziękowania pracodawcy
Chcesz być na bieżąco z odpowiedziami?
Zapisz się na powiadomienia o nowej opinii już teraz
Psst! To jeszcze nie koniec!
Potwierdź swoją subskrypcję!
Odbierz maila
Na podany adres e-mail wysłaliśmy wiadomość z prośbą o potwierdzenie subskrypcji (RODO)
Potwierdź subskrybcję
Kliknij w link potwierdzający subskrypcję w mailu i bądź na bieżąco!
Dziękujemy za wypełnienie formularza zarobków.
Chcesz być na bieżąco z odpowiedziami?
Zapisz się na powiadomienia o nowej opinii już teraz
Psst! To jeszcze nie koniec!
Potwierdź swoją subskrypcję!
Odbierz maila
Potwierdź subskrybcję
Kliknij w link potwierdzający subskrypcję w mailu i bądź na bieżąco!
Dziękujemy za wypełnienie formularza zarobków.
Znajdź firmę
Zapisz się na powiadomienie o nowej opinii już teraz!
Zapisz się na powiadomienie już teraz
Otrzymuj powiadomienia na temat firmy
Jak się pracuje w Przedsiębiorstwo Handlowe A-T S.A.?
Zobacz opinie na temat firmy Przedsiębiorstwo Handlowe A-T S.A. tutaj. Liczba opinii, które napisali obecni i byli pracownicy oraz kandydaci do pracy to 43.
Jakie są opinie pracowników o pracy w Przedsiębiorstwo Handlowe A-T S.A.?
Liczba opinii, które napisali obecni i byli pracownicy to 36, z czego 1 to opinie pozytywne, 29 to opinie negatywne, a 6 to opinie neutralne. Sprawdź tutaj!
Jak wygląda rekrutacja do firmy Przedsiębiorstwo Handlowe A-T S.A.?
Kandydaci do pracy w Przedsiębiorstwo Handlowe A-T S.A. napisali 3 opinii na temat procesu rekrutacyjnego. Zobacz szczegóły tutaj.
- Zacisze 2
63-700 Krotoszyn - NIP: 6211685676 KRS: 0000186911
(real users)
- GoWork.pl 3 103 758
- LinkedIn.com 2 913 894
- Pracuj.pl 2 743 308
- OLX.pl 2 427 246
Pozostałe - sprzedaż hurtowa - Krotoszyn i okolice
- Zyskowna Energia Sp. z o.o.
- Spółdzielnia Producentów Trzody Chlewnej Wyrębin
- Paula Rupiczak
- Agro-Serwis Adam Streubel Sp. z o.o.
- Hiron Abk Polska Sp. z o.o. sp.k.
- Wojciech Piasny Chłodnictwo - Rolnictwo - Ogród
- Maciej Szkudłapski Phu M-Trans
- Firma Handlowa Pro-Aroma Paulina Onitsch
- Spółdzielnia Producentów Żywca Wołowego Byk-Rol
- Romana Wicherek Roma
Obowiązek informacyjny przedsiębiorcy
Szanowny Przedsiębiorco!
Poniżej znajdują się informacje na temat przetwarzania Twoich danych osobowych przez GoWork.pl Serwis Pracy Sp. z o. o.
- 1. Kto jest administratorem Twoich danych osobowych?
- Administratorem Twoich danych osobowych jest GoWork.pl Serwis Pracy Sp. z o. o. z siedzibą w Warszawie, ul. Wirażowa 124 A, 02-145 Warszawa.
- 2. Jak skontaktować się z wyznaczonym w GoWork.pl Inspektorem Ochrony Danych?
- Przestrzeganie zasad ochrony danych w GoWork.pl Serwis Pracy Sp. z o. o. nadzoruje wyznaczony Inspektor Ochrony Danych, z którym możesz skontaktować się poprzez adres e-mail: iod@gowork.pl
- 3. W jakim celu oraz w oparciu o jaką podstawę prawną przetwarzamy Twoje dane osobowe? Jak długo przechowujemy Twoje dane?
- W zakresie swojej działalności zajmujemy się pozyskiwaniem informacji na temat sytuacji panującej w przedsiębiorstwach. Umożliwiamy Użytkownikom Serwisu zapoznanie się z opinią oraz dokonanie oceny przedsiębiorcy, w szczególności jego wiarygodności i rzetelności jako pracodawcy lub partnera biznesowego.
Kategorie osób | Cel przetwarzania | Podstawa prawna | Retencja danych |
---|---|---|---|
Osoby fizyczne prowadzące własną działalność gospodarczą | Utworzenie i udostępnienie profili przedsiębiorców w serwisie GoWork.pl, w celu umożliwienia zapoznania się z opinią oraz dokonania oceny przedsiębiorców. | art. 6 ust. 1 lit. f) RODO (prawnie uzasadniony interes administratora - prowadzenie portalu internetowego umożliwiającego jego użytkownikom wyrażanie opinii o przedsiębiorcach) art. 6 ust. 1 lit. f) RODO (prawnie uzasadniony interes osób trzecich - możliwość zdobycia przez przedsiębiorców opinii na swój temat przydatnych do podnoszenia jakości warunków pracy oraz polepszania wizerunku) art. 6 ust. 1 lit. f) RODO (prawnie uzasadniony interes administratora lub osób trzecich – ustalanie, dochodzenie roszczeń, obrona przed roszczeniami związanymi z prowadzoną działalnością gospodarczą) | Dane będą przetwarzane do momentu wniesienia skutecznego sprzeciwu, z przyczyn związanych ze szczególną sytuacją osoby, której dane dotyczą, a następnie, po wniesieniu sprzeciwu dane będą archiwizowane przez okres przedawnienia ewentualnych roszczeń. Po wskazanym wyżej okresie dane osobowe będą usuwane lub anonimizowane. |
- 1. Komu przekazujemy Twoje dane osobowe?
- Odbiorcami Twoich danych osobowych będą podmioty świadczące usługi na rzecz GoWork.pl Serwis Pracy Sp. z o. o. (w szczególności usługi takie, jak obsługa systemów informatycznych) oraz GoWork.pl Andrzej Kosieradzki, a także podmioty upoważnione do odbioru danych na podstawie przepisów prawa.
- 2. Jakie jest źródło pochodzenia Twoich danych?
- Twoje dane pozyskaliśmy ze źródeł publicznie dostępnych, takich jak: Centralna Ewidencja i Informacja o Działalności Gospodarczej (CEIDG), inne publiczne rejestry, strony internetowe.
- 3. Jaki jest zakres danych osobowych, które przetwarzamy?
- Przetwarzamy Twoje dane osobowe w zakresie obejmującym: dane teleadresowe (takie jak: imię, nazwisko, nazwa firmy, adres siedziby firmy), dane kontaktowe (takie jak: adres email, numer telefonu).
- 4. Jakie przysługują Ci prawa w związku z przetwarzaniem Twoich danych osobowych?
- Zapewniamy realizację Twoich uprawnień wskazanych poniżej. Możesz realizować swoje prawa przez zgłoszenie żądania na adres e-mail: iod@gowork.pl
Prawo do sprzeciwu wobec przetwarzania danych | Masz prawo w dowolnym momencie wnieść sprzeciw wobec przetwarzania Twoich danych osobowych, jeżeli przetwarzamy Twoje dane w oparciu o nasz prawnie uzasadniony interes. Jeżeli Twój sprzeciw okaże się zasadny i nie będziemy mieli innej podstawy prawnej do przetwarzania Twoich danych osobowych, usuniemy Twoje dane, wobec wykorzystania których wniosłeś sprzeciw. |
Prawo do usunięcia danych | Masz prawo do żądania usunięcia wszystkich lub niektórych danych osobowych, jeżeli:
Prawo do ograniczenia przetwarzania | Masz prawo do żądania ograniczenia wykorzystania Twoich danych osobowych, gdy:
Prawo dostępu do danych | Masz prawo uzyskać od nas potwierdzenie, czy przetwarzamy Twoje dane osobowe, w związku z tym masz prawo:
Prawo do sprostowania danych | Masz prawo do sprostowania i uzupełnienia podanych przez siebie danych osobowych. Masz prawo żądać od nas sprostowania nieprawidłowych danych oraz uzupełnienia niekompletnych. |
Zgłaszania skarg | Jeżeli uważasz, że Twoje prawo do ochrony danych osobowych lub inne prawa przyznane Ci na mocy RODO zostały naruszone, masz prawo do wniesienia skargi do Prezesa Urzędu Ochrony Danych Osobowych (www.uodo.gov.pl). |