Opinie o ABRAMCZYK Sp. z o.o.
Pracuję w tej firmie już kilka dobrych lat i wcześniej pracowałem w innych. Owszem specyfika jest, ale w poprzedniej też była. Jest jednak sporo bardzo fajnych inicjatyw jak bilety na mecze, dobre jedzenie w trakcie pracy, dofinansowanie do sportów i wiele innych. W sumie to atmosferę tworzą ludzie pracujący w firmie, a fajnych osób tu nie brakuje. Ja polecam firmę Abramczyk. A na żużel chętnie się wybiorę
Wszyscy piszą jak jest im źle, a czemu nikt nie napisze że firma z własnej woli dała podwyżki płac mimo to że nie były minimalne. Dziękujemy zarządowi za podwyżkę.
Myślałam, ze tylko wyrównają do najniższej krajowej a tu szok. Podwyżki dla wszystkich produkcyjnych. Super. Jest Ci świętowac w weekend.
Specjalista ds. Kontroli jakości ma w ogłoszeniu wymaganie, by być doświadczonym w przemyśle spożywczym. Bez tego nie byłoby przyjęcia i co za doświadczenie jest liczone na plus, również takie w pracy w sklepie? I do tego systemu trzy-zmianowego mam pytanie. Czy jest tu jak dojeżdżać autobusem do i z Centrum, zwłaszcza na tej trzeciej zmianie? A poza tym, jak z pieniędzmi się wychodzi?
Dzień dobry, gorąco zapraszamy do przesłania swojego CV. Kluczowe jest dla nas znajomość branży produkcyjnej. Dlatego doświadczenie w pracy w Kontroli jakości, na produkcji lub z praktyki na studiach z pewnością będą mocnym atutem kandydata. Trzecia zmiana zaczyna się o 22:00 i kończy o 06:00 rano. Nie ma problemu z dojazdem z centrum. O kwestii wynagrodzenia z przyjemnością porozmawiać na rozmowie rekrutacyjnej. Zapraszamy na dobrą kawę z przyjemnością przybliżę wszystkie informację. Pozdrawiamy serdecznie, ABRAMCZYK Team
Dziwny dział. Na mrożonkach i w biurze zero rotacji. Tylko osoby z filetowania się zmieniają. Coś jest tam nie tak.
Dzień dobry, Jak wyglada sprawa Specjalisty ds Bhp. Na pracuj jest ogłoszenie. Jak to Wyglada teraz ?
Dzień dobry, proces rekrutacyjny trwa. Zapraszamy serdecznie do wzięcia udziału i przesłanie aplikacji. Miłego dnia, ABRAMCZYK Team
Witam, co należy do obowiązków na stanowisku pracownik produkcji? Czy praca jest ciężka itp Z góry dziękuję za odpowiedzi ????
Mam duże doświadczenie w kontroli jakości, a widziałam, że prowadzą przyjęcia na starszego specjalistę ds. kontroli produkcji. Tylko tam napisali, że musi być wyższe wykształcenie. Jaki kierunek dokładnie?
A po co niby oni znowu szukają kogoś do KJ. Przecież one same "narzekają", że się nudzą i nie mają co robić. Ich jest za dużo.
By the company
As a Bangladeshi how to apply this company? About odd jobs like workers? Thanks
Poziom rozmowy:
- Rezultat: Nie dostałem pracy
Kto jest ważniejszy, mistrz, czy brygadzista? Bo jak widzę te ogłoszenia, to na brygadzistę są większe wymagania niż na mistrza.
Hej! Jaka jest atmosfera na produkcji? Czy praca jest ciężka?
Siemka mam.pytanie jakie są godziny pracy czy system 4 brygadowy czy 3 zmianowy czy w ruchu ciągłym czy poniedxialek piątek z góry dziekuje
Dzień dobry, Na produkcji pracujemy w systemie trzyzmianowym: 6:00 - 14:00; 14:00 - 22:00; 22:00-06:00. Tydzień pracy zaczynamy w niedzielę o 22:00 i ta zmiana kończy pracę w tym tygodniu w piątek o 6:00. Dziękujemy za komentarz. Zapraszamy do przesłania CV na adres: [email protected]. Pozdrawiamy, ABRAMCZYK Team
Witam. Jak się pracuje na produkcji ? Jakie stawki ?
Dzień dobry, czy firma abramczyk ma takie stanowisko jak operator maszyn? Jakie są stawki na takim stanowisku?
Witam, na ile zmian jest praca?
Praca jest od poniedziałku do piątku. 6-14, 14-22, 22-6
Oczywiście za pracę w godzinach nocnych każdemu pracownikowi przysługuje dodatek. Zapraszam serdecznie do aplikowania na nasze ogłoszenia. Do zobaczenia w ABRAMCZYK Team;)
Czesc, jakie pieniądze na rękę na godz/ miesiąc jako pracownik produkcji?
Czy pracownicy w ABRAMCZYK Sp. z o.o. dogadują się między sobą?
Co za głupie pytanie. jedni się dogaduja inni nie. To nie jest 10 osobowa firma aby można odpowiedzieć na to pytanie
Co się stało, że szukają nowego dyrektora produkcji?
Witam Czy w zakładzie znajduje się magazyn wysokiego składowania? Posiadam UDTy na wózek widłowy i jeśli jest taka opcja byłbym zainteresowany pracą.
Widziałam jakiś czas temu, że poszukują Państwo pracownika na stanowisko mistrza. Czy oferta jest aktualna?
Witam Chciałbym się dowiedzieć na ile pieniędzy , jako operator maszyn mogę liczyć w firmie? Aktualnie pracuję w innej firmie jako operator i zastanawiam się nad zmianą pracy , bo męczy mnie system tam panujący. Wiadomo pieniądze to największy bodziec do zmiany pracy.
Czy firma poszukuje pracowników na produkcję z doświadczeniem pracy na produkcji. Będę wdzięczna za odpowiedź
Witam, czy aktualnie są poszukiwane osoby na stanowisko technologa żywności?
Witam. Widziałem ofertę pracy dla kierowcy kat. C+E. Czy można poznać szczegółową ofertę ? System pracy, rodzaj ciągnika i naczepy, wynagrodzenie itp....
Widziałem ofertę pracy na magazynie. Jestem zainteresowany, ale niestety niepokoi mnie, że widzę ja już któryś raz z kolei. Możecie napisać czym to jest spowodowane?
Jak się pracuje w ABRAMCZYK Sp. z o.o.?
Zobacz opinie na temat firmy ABRAMCZYK Sp. z o.o. tutaj. Liczba opinii, które napisali obecni i byli pracownicy oraz kandydaci do pracy to 26.
Jakie są opinie pracowników o pracy w ABRAMCZYK Sp. z o.o.?
Liczba opinii, które napisali obecni i byli pracownicy to 1, z czego 0 to opinie pozytywne, 1 to opinie negatywne, a 0 to opinie neutralne. Sprawdź tutaj!
Jak wygląda rekrutacja do firmy ABRAMCZYK Sp. z o.o.?
Kandydaci do pracy w ABRAMCZYK Sp. z o.o. napisali 1 opinii na temat procesu rekrutacyjnego. Zobacz szczegóły tutaj.