Opinie o Abramczyk Sp. z o.o. w Bydgoszcz

3.2/5
Na podstawie 20 ocen.

Poniżej znajdziesz opinie byłych i obecnych pracowników o firmie Abramczyk Sp. z o.o.. Przeczytasz poniżej też opinie kandydatów do zatrudnienia w firmie Abramczyk Sp. z o.o. o rozmowie kwalifikacyjnej.

Najnowsze opinie pracowników, klientów i kandydatów do pracy o Abramczyk Sp. z o.o. w Bydgoszcz

Obcy Nowy wpis

Witam. Mam pytanie slyszalem, ze powstala linia paluszków rybnych, kostki. Jak sie tam pracuje? Jaka jest atmosfera? I jakie zmiany? Itp. Dziękuję:)

Ewa Nowy wpis

Konkurencja nie może spokojnie patrzeć jak firma osiąga coraz lepsze opinie i zdobywa rynek?

pytanie Nowy wpis

Witam. Widze ze firma ma bardzo negatywne opinie o firmie Gdyby to byl 1 lub 2 komentarze to bym sie tym nie przejmowala.ale mnostwo negatywow to raczej nie pzypadek, w jakich warunkach pracuje sie na produkcji?Czy rzeczywiscie wiekszosc to juz tylko (usunięte przez administratora)? bo nie wiem czy tu wogle skladac papiery.sadzac po komentarzach to omijac z daleka. prosze o odpowiedz. Dziekuje.

Zdziwiona Nowy wpis

Zbyszek jak długo pracowałeś w Firmie, że wypisujesz takie rzeczy? Jestem tu już kilka miesięcy i mogę śmiało stwierdzić, że Twoje słowa to stek bzdur. Pozdrawiam.

Jak oceniasz przebieg procesu rekrutacyjnego w firmie Abramczyk Sp. z o.o.? Czy jest łatwy, czy może trudny do przejścia? Czy gdybyś miał możliwość odbycia rozmowy kwalifikacyjnej jeszcze raz, to również skorzystałbyś z zaproszenia?
Fredi

@Zbyszek Chyba nie o tej firmie zamieściłeś opinię. Abramczyk ma dobre opinie również jako pracodawca!!

Miron

Może ktoś podpowie na jaką umowę można liczyć na początek!!

nik
@Miron

warsztatową

nik

piknik totalna klapa ktoś za to powinien odpowiadać nuda nuda i jeszcze raz nuda PORAŻKA ........

Niko

Firma jest ok, dobrze się w tu pracuje, normalni ludzie i kierownictwo. Dbają o pracownika. A duża rotacja ludzi i ciągłe zapotrzebowanie na produkcję wynika jest winą naszych chlebodawczyń he - RYBEK. A bardziej ich zapachu. Mało kto lubi, i nie za wielu tez może pracować w takich warunkach. Ale pracuje się naprawdę fajnie.

Stella

Czy firma dobrze funkcjonuje? Rzadko piszecie.

Lalalala
@Stella

Bo tu same bzdury wypisują nie opieraj się na tym co tu piszą. Warunki są ok w innych firmach płacą mniej, nie ma bonusów (premie, upominki itp.)

Zainteresowany

Podpowiedzcie czy firma potrzebuje aktualnie pracowników?

Ola
@Zainteresowany

Caly czas

Jola

Pracuję tutaj dwa lata i mam prawo powiedzieć jak tutaj się pracuje. Praca jest specyficzna, ale ludzie są mili, a pieniądze jak dla mnie bardzo dobre. Nie mam zbytniego doświadczenia, ani wykształcenia, a tutaj mogę spokojnie pracować.

ja

Również myślę że firma jest ok. Współpracownicy/nice są super!!!!!!!!!!!! Jak się chce pracować, to jest to firma dla was. Polecam

@ja

Również polecam

stary

Pracuje w tej firmie kilkanaście lat na tą chwilę Prezesi OBCIĘLI wszystkim pracownikom produkcji pensje do najniższej krajowej,pozabierali wszystkie dodatki jakie były i obniżyli stawki akordowe. Jednym słowem można się zaorać w tej firmie na śmierć, tak źle to nie było tu nigdy.

@stary

Akurat żal mi was za te bzdury dla lenia zawsze będzie zle

Ziomuś

Słyszałem że warto tam przyjść jakaś nowa hala itd a jak jest z zarobkami czy mając doświadczenie w branży można liczyć na lepszą stawkę ?

@Ziomuś

Tak prawda przyjdź

Ukari

Ukrainiec dobry bo mało kosztuje, a że Polakowi płacą nawet 1800 netto to i dużo więcej wymagają. Niedługo tylko biurowiec i prezesi będą z polskim paszportem. Stosunek zatrudnionych Ukraińców do Polaków, świadczy tylko o warunkach pracy i wysokości płacy.

Zmiesmaczona

Ukraińcy nic nie robią i pracę Mają a Polaków na bruk po kilku miesiącach pracy bo mało wydajny. Szukają jeleni do pracy. Nie liczą się z ludźmi. Oby Panią Teresę spotkało to co Pani robi z ludźmi.

takaprawda

Napiszę krótko. Praca w firmie Abramczyk Sp. z o.o. jest dla : 1. Rodziny i krewnych 2. Pracowników zza wschodniej granicy, głównie z Ukrainy (usunięte przez administratora) Jeśli nie zaliczasz się do żadnej z kategorii powyżej, lepiej dać sobie spokój i szukać gdzie indziej.

Operator

Ile zarabia operator maszyn proszę podajcie jakieś kwoty czy warto składać dokumenty

pozytywnaneutralnanegatywna

totalny syf kobiety biegaja daja sie wykorzystywac a na widok prezesow klaniaja sie w pas zalosne...

@Marek

Ty klękają, żałosny jesteś

Mariola

ta firma jest ok !! Ale mogloby byc lepiej :)

Zostaw merytoryczną opinię o Abramczyk Sp. z o.o. - Bydgoszcz

Możesz oznaczyć pracodawcę w treści opinii wpisując znak @ np: @Pracodawca

łamie prawo polskie
ikona dobre praktyki
jest niezgodna z regulaminem serwisu GoWork.pl
jest wulgarnym komentarzem
jest niemerytoryczna

przebieg on-boardingu nowego pracownika
proponowane przez Pracodawcę wartości wynagrodzenia
ikona dobre praktyki
codzienna praca, również w relacji z przełożonymi
panująca atmosfera w pracy
#TwójGłosMaZnaczenie