Żeby zarobić dobrze na pewno trzeba premie wyciągnąć bo watpie żeby niesamowite kokosy z podstawy były. w tym roku jak wam premie wychodzą?
martwi mnie to ze na atmosferę nikt nie odpowiedział bo jest dla mnie dość ważna podobnie jak kasa. zarobię u was jak wszędzie czy moze bede bardziej zadowolony z wyplaty?
Dzień dobry, pojawiła się oferta pracy do tego firmy na stanowisko handlowca ? Proszę o informację jakie warunki panują dla handlowców ? 1.Atmosfera -korpo ? 2.Plany sprzedażowe - realne? 3.. Wynagrodzenia - ile można wyciągnąć z premia? 4.Pakiet socjalny dla pracownika ? 5 .Auto służbowe do użytku prywatnego? Dzięki za informacje
Ja zawsze chciałem pracować w haft. Pracowałem w wielu miejscach. I opinie znajomych którzy pracują/pracowali są ok. Firma daje stabilizację spokój i poczucie że jutro praca jest
Zarobki min krajowe ale uczą od podstaw. Tak umowa na czas nieokreślony jak najbardziej. Zgodnie wszystko z kodeksem pracy
od stycznia 2024 minimalna ma wzrosnoąc do 4200brutto a od lipca 2023 do 3800 brutto wiec podwyżki będą
Szukam tutaj informacji o posadzie Kierownik działu księgowości. Podali w tym ogłoszeniu, że oferują umowę o prace. Czy macie info o tym, na jaki okres jest podpisywana pierwsza umowa? I czy w niej są jakieś zapisy o benefitach, czy premiach, które zabezpieczają pracownika?
cześć. w poprzednim już roku haft został kupiony przez Runotex. jakieś zmiany? ktoś / coś?
Część. Ponoć haft sprzedali. Nowy właściciel to runotex. Czy to prawda? Co o tym myślicie?
Z wpisu w KRS
Z KRS prezesem jest właścicielem runotex, wywalono byłych właścicieli. Dotychczasowy prezes haft jest tylko wice
Poki co nie wpłyneło. ponoć do konca roku zwolnien ma nie być.
Czy istnieje możliwość rozwoju w Fabryka Firanek i Koronek Haft S.A. - Kalisz?
Nie ma awansów szkoleń podwyżek. Zostajesz zatrudniony na stanowisku na tak długo aż nie zdecydujesz się odejsc
Brak wymagań, korporacyjnego myślenia i cisza spokój w pracy. Ludzie którzy tu przychodzą to tacy którzy w wielu miejscach zdobyli doświadczenie i chcą mieć święty spokój. A w haft to możliwe.
Można. Są tacy co tak mają robią swoje w 2-4h i reszta siedzenie....albo są dni że nie ma co robić to 8h w pracy odsiaduje się dla wylaty
Cześć. Na mieście krążą wieści ze w Haft są lub mają być zwolnienia. Czy to prawda i odpuścić próbę dostania pracy w tej firmie? Jak obecnie atmosfera? Ponoć większą czesc maszyn nie pracuje?
W jaki sposób rozwiązany jest problem nadgodzin w firmie Fabryka Firanek i Koronek Haft S.A. - Kalisz? Są one dodatkowo płatne czy może jest możliwość odbioru godzin?
W soboty płacą tzw 100% nadgodziny także płacą ,ale jesteś gościem w domu a nie domownikiem
Praca w nadgodzinach jest dobrowolna płatna 100% lub możliwość zamiany na wolne. Najwięcej nadgodzin jest w sezonach przed Świętami BN i Wielkanocy.
najnizsza krajowa
Atmosfera w miejscu pracy odgrywa kluczową rolę w osiąganiu wyników. Jak wygląda ten aspekt w Fabryka Firanek i Koronek Haft S.A. - Kalisz?
Moim zdaniem atmosfera w firmie Haft jest ważnym elementem spajającym załogę. Mogę śmiało powiedzieć, że wiele firm może jej nam pozazdrościć. To są lata pracy bardzo wielu ludzi bez wyróżniania kogokolwiek.
To chyba ostatnio coś się zmieniło. Bo w czasach gdy dyrektorem była Pani od łapania kotów na placu fabryki atmosfera była bardzo napięta, na tyle toksyczna że rozwaliła prawie pół bardzo dobrego działu handlowego :-((((. Pani nie dała rady -sprzedaż spadała przy okazji namieszała jak w mikserze. Szkoda ludzi, którzy tam pracowali i napędzali dział handlowy. Myślę że dzisiaj dali by od siebie jeszcze więcej.
To już odległa historia. Od ponad roku na czele sprzedaży stoi młody dyrektor któremu po prostu się chce. Zbudował stabilny zespół i realizują plany sprzedażowe. Trzymamy za nich kciuki bo od sprzedaży zależy byt naszej firmy.
To dobrze że coś się ruszyło, ale nawet ten młody szczawik nigdy nie dorówna tak wspaniałym Dyrektorom jak Pan Woldański czy Pan Witczak. Przede wszystkim "IM" oraz całemu zespołowi w czasach ich ery że ten zakład funkcjonuje do dzisiaj. Zawsze o tym pamiętajcie Pozdrawiam.
Jak wygląda praca w eksporcie? Zależy mi o informacji na temat atmosfery, ilości pracy i wynagrodzenia. Czy warto w ogóle aplikować do HAFT? Dział się rozrasta czy ktoś odszedł?
Praca cały czas jest praktycznie w exporcie Anglia. Możesz a nawet nie musisz aplikować biorą każdego z ulicy byleby orał jak wściekły bez sobót za 2100 na łape z sobotami wszystkimi 2600 na ręke.
Udało się emerytura... Powodzenia tym którzy nadal pracują oby firma istniała dalej
Firma dramat. Pracodawca zatrzymał się w latach 90. Firma już się pomału zwija bo nie daje rady chyba być konkurencyjna na rynku .
@worker po tylu latach żadnych premii?
Tak zero premium awansów. Tylko zatrudnianie po znajomościach na stanowiska kierownicze. Po 2 latach na kierowniczym stanowisku, budowie CV. Odchodzą a firma lezy
Pytanko. Ktoś coś wie o sprzedaży budynków terenu i części parkingu haftu? W jakim celu? Szuka kosztów, ratuje się finansowo ? Czy szykują się zwolnienia bo takie odczucia na zakladzie
Jak się pracuje z ludźmi z Fabryka Firanek i Koronek Haft S.A. - Kalisz?
szczerze - do kitu. od pierwszego do 10tego. a potem pozyczki od rodziny znajomych i tak juz parenaście lat
Przestaliście być aktywni na tym wątku, czy to dlatego, że fajnie się pracuje?
Jest robota wytryski na twarz i szyję na rano jak i rolety instrukcja krok po kroku w domu lub na życzenie wystawiamy paragon fiskalny lub fakturę VAT na podstawie przepisów ordynacji wyborczej w robocie kuchennym i co najważniejsze zdrowie uroda Sport pozostałe po prostu się nie zgodziloscie na to pytanie na śniadanie w trójce
Czy haft w obecnej sytuacji prowadzi rekrutację czy raczej zwalnia?
Firma ma problem z pozyskaniem pracowników produkcyjnych - głownie szuka przez portal ecentrum.pl Obecnie zatrudniają poprzez firmę zewnętrzną :):):)
Jak się pracuje w Fabryka Firanek i Koronek Haft S.A. - Kalisz?
Zobacz opinie na temat firmy Fabryka Firanek i Koronek Haft S.A. - Kalisz tutaj. Liczba opinii, które napisali obecni i byli pracownicy oraz kandydaci do pracy to 6.
Jakie są opinie pracowników o pracy w Fabryka Firanek i Koronek Haft S.A. - Kalisz?
Liczba opinii, które napisali obecni i byli pracownicy to 5, z czego 0 to opinie pozytywne, 1 to opinie negatywne, a 4 to opinie neutralne. Sprawdź tutaj!
Jak wygląda rekrutacja do firmy Fabryka Firanek i Koronek Haft S.A. - Kalisz?
Kandydaci do pracy w Fabryka Firanek i Koronek Haft S.A. - Kalisz napisali 1 opinii na temat procesu rekrutacyjnego. Zobacz szczegóły tutaj.