Jedna z najgorszych firm w których można pracować. Guest-Tek jest doskonałym przykładem współczesnego (usunięte przez administratora). Całe kierownictwo jest nieprofesjonalne i niedoświadczone, nie wie, jak zarządzać ludźmi i projektem. co tydzień system się zawiesza i nie są w stanie odzyskać danych od 4 miesięcy i nawet oni są dumni z tego, że nie rozwiązali problemu, nawet menedżer IT nie ma żadnego dyplomu ani doświadczenia dyplomowego. Wynagrodzenia są zbyt niskie. Przełożony nie wie jak sprawować nadzór. Codziennie masz kłótnie o przerwę. ta firma działa jako wsparcie techniczne, ale ze względu na nieprofesjonalne i niedoświadczone kierownictwo, każdego inżyniera traktują jak agenta call center, ponieważ pochodzą z CallCenter, więc dla nich wszyscy inżynierowie IT są agentami call center. nie doceniają, Zarządzanie jest gorsze, nawet Menedżer nie ma żadnego doświadczenia. Nie polecę tej firmy do pracy, nawet jeśli jest gorzej, dla młodszych, doświadczonych lub średniego szczebla doświadczenie każdego dnia czuje obelgi, nie szanują pracowników. Trzeba też walczyć o wykorzystanie urlopu, do którego masz prawo. Każda firma w Polsce pracuje po 8 godzin ale tutaj w Guest-Tek napisali na umowie 8 godzin a trzeba pracować 8,5 dziennie. Wszyscy menedżerowie, dyrektorzy i przełożeni są zbyt niegrzeczni i traktują cię jak (usunięte przez administratora)
Guest-Tek to najgorsza firma na świecie. Wszyscy pracownicy w regionie rezygnują, nawet teraz wszyscy pracownicy w jednym regionie zrezygnowali. Praca w Guest-Tek to strata czasu i umiejętności.
wszystko ok
Pracuję w GuesTeku od ponad dwóch lat i to, co zdecydowanie wyróżnia tę firmę, to rodzinna atmosfera. Wysiłek wkładany w różne projekty jest nie tylko doceniany dobrym słowem ze strony managerów, ale także premiami. Nadgodziny są zawsze dodatkowo płatne. Firma oferuje bardzo elastyczny grafik, co pozwala mi na łatwe łączenie pracy z innymi obowiązkami. Dodatkowym atutem jest możliwość pracy zdalnej.
Poszukuję zatrudnienia na Project manager. Guest Tek oferuje taką pracę. Czy zdarza się zmiana formy zatrudnienia w późniejszym czasie?
Interesuje mnie zaplecze socjalne dla Network Engineer. Czy mam dostęp do w pełni wyposażonej kuchni, łazienki i mam miejsce na relaks?
Jako Network Engineer można pracować hybrydowo. Czy firma zapewnia sprzęt do pracy z domu i bonus za zużycie energii HO?
guest-tek nie daje żadnych premii nikomu. Firma poniżej niskich standardów z gorszym zarządzaniem
Network engineer pracuje w soboty/niedziele lub też w święta czy wolne?
tak, będziesz pracować w sobotę, niedzielę i święta, jeśli jest to zapisane w harmonogramie. A harmonogramu nie można zmienić. Jeśli poprosisz, nie będą cię słuchać
Wymagany jest na stanowisku network engineer znajomość bardzo dobrze j. Polskiego czy sam angielski wystarczy?
Dziękujemy za poświęcenie czasu na podzielenie się swoją opinią. Kluczem do naszego biznesu, jest nasze zaangażowanie nie tylko w obsługę klienta, ale także słuchanie opinii naszych pracowników. Zawsze szukamy sposobów, aby zapewnić naszym pracownikom równy dostęp do możliwości rozwoju i wzrostu. Staramy się zapewnić środowisko, w którym pracownicy czują się doceniani, traktowani sprawiedliwie i z szacunkiem. Zachęcamy naszych pracowników do dalszego przekazywania opinii na adres: GTKfeedback@guest-tek.com.
cóż, to i tak bezużyteczne Wiem, że polityka firmy jest taka sama, więc proszę nie pisz tutaj, żeby nas (usunięte przez administratora). Nadal firma działa jako tanie wsparcie zarządzania call center, kierownicy są nieprofesjonalni i niedoświadczeni. Polska HR Miss.A jest bardzo niegrzeczna i nieprofesjonalna, nawet ona nie wie, jak rozmawiać z kolegą gość tek to firma, a nie imperium.
Myślę, że te miłe słowa nie zmienią wpływu guest-tek. Każdy specjalista ds. sieci jest tak zmęczony przełożonymi ds. wsparcia, menedżerami i dyrektorami, a rzecz w tym, że w tej firmie pracownicy nie mają żadnego szacunku. To najgorsza firma, w której można pracować.
Patrzyłam na ofertę dla Pre-Sales Engineer i pisali o hybrydzie i elastyczności pracy. Ile dni pracuje się z biura a ile z domku?
Jak kształtują się widełki zarobków dla network specialistów? Można się spodziewać 7,8,9 tysi na rękę? Istnieje też szansa na rozwój kompetencji o którym piszą?
Zarobki są zależne od twoich umiejętności, jeżeli coś tam potrafisz i będziesz mocnym ogniwem to na spokojnie. Ścieżek rozwoju z network specjalisty jest dużo.
Pojawiła się oferta na network specjalist a pisaliście że atmosfera jest na minus. Nie szanują pracowników i nie płacą za nadgodziny. Nie mam nic przeciwko nadgodzinom ale czy faktycznie jest tak źle?
Nigdy nie spotkałem się z negatywnym nastawieniem pracowników wobec mnie, zawsze mogłem liczyć na pomoc i wsparcie innych. Co do nadgodzin, są płatne i nie są obowiązkowe więc nie wiem skąd taka myśl.
Czy wypłacają dodatkowe nagrody w Guest Tek?
Taki spokój na forum bo jeśli ludzie są zadowoleni z pracy to zapominają o forum!
Dobra firma na rozpoczęcie przygody w wielkim świecie IT.Świetna Atmosfera.
Dobra firma aby zacząć przygodę z IT i językiem angielskim.
Idealnie, że można liczyć u nich na odpowiednie narzędzia pracy,, ale wiadomo jak to ogólnie wygląda u nich z zarobkami? Przecież o taką stabilną pracę jest teraz trudno, a przynajmniej umowa jest respektowana.
Czy wiesz co ostatnio słychać w firmie Guest Tek? Wypowiedz się na ten temat na naszym forum. Wielu użytkowników czeka na twój komentarz.
Jak się pracuje w Guest Tek?
Zobacz opinie na temat firmy Guest Tek tutaj. Liczba opinii, które napisali obecni i byli pracownicy oraz kandydaci do pracy to 4.
Jakie są opinie pracowników o pracy w Guest Tek?
Liczba opinii, które napisali obecni i byli pracownicy to 4, z czego 2 to opinie pozytywne, 2 to opinie negatywne, a 0 to opinie neutralne. Sprawdź tutaj!