Opinie o H&M Hennes & Mauritz Logistics Sp. z o.o. w Gądki Magazynowa 3

1.9/5
Na podstawie 4856 ocen.

Poniżej zobaczysz opinie aktualnych oraz byłych pracowników o firmie H&M Hennes & Mauritz Logistics Sp. z o.o.. Przeczytasz poniżej również opinie kandydatów do pracy w firmie H&M Hennes & Mauritz Logistics Sp. z o.o. na temat rozmowy kwalifikacyjnej.

Branże: Logistyka i magazynowanie - pozostała działalność

Najnowsze opinie pracowników, klientów i kandydatów do pracy o H&M Hennes & Mauritz Logistics Sp. z o.o. w Gądki Magazynowa 3

Molly

Ja mam takie pytanie do zarządu h&m robakowie Dlaczego ukraina robi sobie co chce oni mogą wszystko Rezerwować sobie miejsca pracy a ty polaczku sobie szukaj gdzie możesz stanąć i pracować wybierają sobie towar który chcą robić a niewygodne zostawiają nam biegają po magazynie co jest niebezpieczne Liderzy nie reagują na to co się do nich mówi w sumie to Liderzy są z ukrainy więc bronią swoich nie wspomnę o zgromadzeniach w toaletach szczególnie damskich my mamy pracować i jesteśmy rozliczeni z każdych cyferek a oni siedzą w kiblu za przeproszeniem i se (usunięte przez administratora) farmazony to jest po prostu żenada że mają więcej praw niż my w swoim kraju

Złośliwa baba z hm

To ja zgłosiłam, że liderzy chodzą ciągle na kawki i papierosa wraz z dokładnym opisem kto gdzie i kiedy. Hahaha dobrze wam tak. Miłej kawusi i ciasteczka życzę ale tym razem w domku a w pracy tylko zapleśniała woda ze śmierdzącego bidona hahaha. Pozdrawiam serdecznie miłego dzionka życzę i dobrego humorku wszystkim

Aha
@Złośliwa baba z hm

Dobrze se zgłosiłaś tylko widzisz.. będą się teraz na nas zwykłych robolach wyzywać kto kiedy i gdzie na przerwy chodzi. Będą siedzieć w tych swoich komputerkach i obserwować każdy masz ruch.

Bena

Cześć, czy ta firma ustosunkuje się od stycznia do wzrostu najniższej i również ją podniesie? Nikt o niczym nie mówi.

@Gwiazdor

Kwestia dotyczy tego też że minimalna rośnie no na te 4666, s ktoś zarabia 4700 i ma zdziwienie , że ma mniejszą podwyżkę lub nie ma wcale niż podnoszą minimalna . Bo minimalna podniesiona o 366 a on zarabia o te tylko 34 zł.wiecekj Nie rozumieją ludzie ze jak ma już minimalna to żadna firma nic nie musi więcej .

G1

Czy tylko ja mam dosyć tych postów o Robakowie i G2?. Drodzy postujacy! To jest strona o Gadkach przy ulicy Magazynowej. Nas naprawdę nie interesują wasze ,,trudne sprawy,, opisując swoje historie wystawiacie sobie świadectwo o swojej ułomności jeśli pozwalacie na zle tratowanie. Proponuję zgłosić sprawę do UWAGA w TVN i przestać pisać na forum Gądki. Bo to jakby na forum ,, kupię sprzedam oddam,,szukali byście żony!

G1
@Gruba z Hr-u

To chyba masz problemy z czytaniem ze zrozumieniem bo forum zostało naście lat temu założone dla H&M Gądki, radzę poczytac posty wstecz aby zrozumieć gdzie umieszczasz wpisy. Po drugie to uwierz mi że nikt z tych na ,,górze,, tych bredni nie czyta wiec marne szanse ze ktoś będzie interweniował w sprawie Robakowie.

Baba jaga Nowy wpis

Odradzam zatrudnienie się na stanowisku inspektor BHP w Robakowie. Z osobą odpowiedzialną za obszar nie wytrzymacie miesiąca.

Kosmita Nowy wpis

Nie martwcie się Was nawet po podwyżce nie będzie stać na wiele...

@Bena

Był meeting na ten temat. Do swojej obecnej pensji dostaniesz podwyżkę inflacyjna plus druga część podwyżki zależnie od oceny rocznej. O szczegóły pytaj się u swojego bezpośredniego przełożonego.

@Pracujacy

Co jeśli nie miałam spotkania z liderem który miał podsumować pracownika na koniec roku?

@Bena

To powinien to zrobić. Zależy też jak długo pracujesz ?

Od września.

@Bena

To sądzisz że powinnaś dostać ocenę roczną ? W poprzednich latach bywało tak że ci co nie przepracowali 12 miesięcy nie mieli rozmów o ocenę. Rozmowy są liczone od października do końca września. Napewno dostaniesz część podwyżki tak zwana inflacyjna. Warto się zapytać swojego TL.

@Pracujacy

Inne działy miały taką rozmowę a osoby które tam są pracują od października, także to mnie zastanawiało

@Bena

Różnie bywa. Raz jeszcze radzę dopytać lidera on wie jak to aktualnie wygląda w tym roku.

Ciacikcicik
@Bena

Czy ktoś wie z którego miejsca na środce odjeżdża autobus pracowniczy h&m?!

Gwiazdor
@Bena

Jeżeli płaca minimalna będzie podniesiona to dotyczy to wszystkich firm i obywateli RP pracujących w firmie na terenie Polski. W innym przypadku należy zgłaszać niejasności do Urzędów zajmujących się kontrolowaniem firm

Nick Nowy wpis

Mówili podnoszą

Porażony Nowy wpis
@Gwiazdor

Ktos

Może mi ktoś powiedzieć dlaczego agencja Adecco cały czas chodzi i nie są odwolywani a ludzie z gi group ciągle dostają smsy z odwołaniem

brak
Przebieg rekrutacji

Widać że na stanowisku liderek pracują średnio kompetentne osoby (prawdopodobnie bez odpowiedniego wykształcenia i doświadczenia), pytania niedostosowane do danego stanowiska, słabo przedstawione warunki pracy, płacy.

Pytania

Klasyczne pytanie o doświadczenie zawodowe, słabe i mocne strony itp..

• Poziom rozmowy:
  • Rezultat: Nie dostałem pracy
Kto pyta ten pyta
Użytkownicy czekają na odpowiedź 11 dni.

Hejo, czy ktoś może wie czy w grudniu wypłaty są spodziewane przed swietami, czy tak jak zawsze kolo 27/28?

Masakra

Czy firma ma plany jeszcze zrobić coś dla pracowników? Sinsay, biedronka, rossmann itd dali upominki, a my co? Malo kasy za tyle roboty. Choć raz do roku moglibyśmy dostac podziekowanie.

Masz rację... ''Dziękujemy''

@Masakra

To zmień pracę na firmy która wymieniłaś. Nikt nie trzyma na siłę. Jesteś wolnym człowiekiem, masz wybór. Skoro lepiej mają inni, to tam idz.

@El

Dokładnie tak . Idź tam gdzie maja według ciebie lepiej. Przychodzisz do pracy. Podpisywałem umowę i warunki znałeś . Nikt cię nie zmusza.

Edek
@Masakra

W czym ty widzisz problem ?? To idź się zatrudnić w Sinsay, biedronka, rossmann itd.............. I tam będziesz miał tak jak chcesz mieć

Gg

(usunięte przez administratora) firma jak nie ma pracy to wysylaja. Sms ze dzien wolny i oczywisxie nie płatny dwa tygodnie przestoju i pol wyplaty idzie sie (usunięte przez administratora)

My
@Gg

To agencja cię tam wysyła więc źle czytałeś umowę oni nawet mogą cię zwolnić jak będą chcieli

@Gg

Przecież jak Ci nie pasuję to się zwolnij i poszukaj nowej pracy. Nikt Ci rąk nie wykręca ,a na pewno nie GiGroup. Podpisałeś umowe na 2/5etatu to logiczne że pracujesz 8 dni. Jeśli jest pracy więcej to masz dopelnienie do etatu. Nie narzekamy tylko szukamy nowej pracy i tyle w temacie.

Miła

Czy przyjmujecie ludzi z orzeczeniem o niepełnosprawności ??? I jak to będzie wyglądać z wypłatą????

@Miła

Tak, ale pamiętaj że na magazynie trzeba dużo chodzić więc jeżeli masz z tym problem to od razu zaznacz to w rekrutacji.

Miła
@Menadżer

Z chodzeniem nie bedzie problemu A ile wypłaty netto miesięcznie wychodzi??

zainteresowany

jaka stawka jest w gądkach w hm za miesiąc pracy brutto?

@zainteresowany

4600 brutto + 250 brutto nagrody za frekwencję

My
@El

4600 brutto tylko że nie wychodzi tyle,oczywiście bez premi i za nocki. Ogólnie dla tych co lubią pracować praca fajna Ale organizacja pracy (usunięte przez administratora)..,no i dużo z agencji mają gdzieś robią bo robią.

@My

Ludzie wiecie jaka jest różnica w brutto a netto ? 4600 brutto to może około 3500 zł , w zależności czy masz 26 lat czy mniej . Bo nie płaci się dochodowego . No i kwota wolna to 30 tys dla wszystkich .

@El

Tylko że 4600 brutto nie wychodzi całkiem tyle bo netto powinno być koło 3460 a jest o 100 mniej....dziwne

@ktoś

A za plusy jakie stawki?

Blek frajdej

Pracujemy od tygodnia na pełnych obrotach, ten tydzień również pełną parą. Zaraz będzie info o rekordowej wysyłce tegorocznej w okresie Blek Frajdej. A co my będziemy mieli z tego ? ... Czy firme stać na gest w postaci dodatkowego przelewu ?...a może śmieszna czekoladka deserowa jak w zeszłym roku ?...

@Blek frajdej

Musicie się przygotować bo przy rekordowej wysyłce będą też rekordowe zwroty.

klient

Firma H&M- sklep internetowy, to firma nieuczciwa, która działa sprzecznie z regulaminem sklepu internetowego, blokuje płatności przy odbiorze na kontach internetowych klientów, po to tylko by wymuszać na konsumentach inne płatności płatne z góry, za towary które nie są dostarczane , a pieniądze za takie płatności z góry nie są w ogóle zwracane!! Konsultanci w tej firmie to jakaś farsa, którzy w ogóle nie potrafią załatwić zwykłej reklamacji. Jest wiele negatywnych opinii internetowych od zawiedzonych konsumentów, którym nie zwracane są pieniądze na płatności dokonane z góry np. przez przelewy24 , za towary, które po dokonaniu płatności z góry nie są w ogóle wysyłane. Drodzy konsumenci, uciekajcie od tej nieuczciwej firmy, rezygnujcie z zakupów i nie płaćcie z góry za towar, którego nie macie. Omijajcie tę firmę z daleka, bo to najgorszy sklep internetowy w kraju. Drodzy konsumenci, czytajcie negatywne opinie internetowe od zawiedzionych konsumentów, zanim zrobicie zakupy w sklepie internetowym.Nie polecam tej firmy.

zawiedziony
@klient

Tak zgadzam się z negatywną opinią klienta, u mnie sytuacja jest taka sama, założyłem konto w sklepie internetowym H&M, w regulaminie napisano, że można wybrać płatność za pobraniem. Po czym po dokonaniu zakupów w koszyku nagle znika opcja płatności za pobraniem i wymuszają płatności za towar z góry przez przelewy24 , co narusza regulamin sklepu. Zareklamowałem sprawę, a ale nieudolny konsultant, w ogóle nic nie załatwił. Ta firma wprowadza konsumentów w błąd, zrezygnowałem z zakupów i zlikwidowałem konto. Omijać ten sklep internetowy z daleka.

@klient

Tak zgadzam się z negatywnymi opiniami, sklep internetowy h&m wymusza płatności z góry za towary, przez : klara, visa, przelewy24, brak opcji za pobraniem, co nieuczciwe, też zrezygnowałam z zakupów.

@N

Witam jak wygląda praca w Gądki czy jest to praca ciężka czy w miarę ok te zbieranie zamówień i pakowanie będę wdzięczna za informację

Nowy

W ogłoszeniu o pracę na magazyn pada stwierdzenie że praca od poniedziałku do piątku i kilka dni weekendowych, ile to tak naprawdę na miesiąc musi być przepracowanych tych dni weekendowych? Czy o niedzieli też mowa?

Ciekawy
@Nowy

Aplikujesz przez agencję czy bezpośrednio do firmy. Przez agencję to możesz mieć wszystkiego weekendy i dobity i niedzielę pracujące . Przez firmę bezpośrednio może jeden lub dwa tzn np sobota rano, a kolejny niedziela nocka. I do pewności pytasz o gadki czy Robakowo ?

Hejnalista

Hej, orientuje się ktoś czy w sellpy/hm w robakowie były już wypłaty? Czy może będą jutro dopiero? Dzieki za odp

@Hejnalista

Były wypłaty i premię i dodatki....jesteśmy zadowoleni

@kate

Witam wiem że ta stronka jest o Gądki ale nie mogę znaleźć Robakowo Mam pytanie jak Pracuje się w pracy w Robakowie Hm czy jest to praca ciężka czy w miarę lekka nie mam na mhski chodzenia i jacy są liderzy będę wdzięczna za każdą wiadomość

@kate

Witam czy ktoś obecnie pracuje w Hm Gądki i czy jest to praca ciężka czy w miarę lekka idzie ogarnąć czy jest ciężka będę wdzięczna i jakie relacje z liderem

@@kate

Praca adekwatna do zarobków. Nie jest to na pewno ciężka praca. Co do liderów to są to normalni ludzie którym zależy na wyniku. Generalnie rób swoje, nie zajmuj się plotkami, codziennie staraj się być coraz lepszy w robieniu normy i tyle. Korporacja to korporacja pamietaj o tym.

@El

Rozumiem a jak wygląda praca przy Lini Produkcyjnej bo byłam kiedyś w pracy na Produkcji i mi się nie podobało bo cały czas stoisz przy taśmie aż się kręci w głowie czy tam to wygląda inaczej? Bo kompletowanie i pakowanie to raczej nie takie trudne i jaka stwaka mnie więcej wychodzi Netto? :)

Zdziwiony

Słyszałem, że ukry muszą teraz znać język polski w stopniu komunikatywnym jeśli chcą zostać na stałe, bo ciężko było z nimi pracować jak nie umieli naszego języka i spora część z nich rezygnuje z pracy na g1. Teraz zbliża się okres zwiększonej produkcji i ciekawe jak sobie z tym poradzą, skoro już brakuje chłopów do pracy

Daniel

Cześć, czy ktoś wie, czy jest tu stawka studenta do 26 roku życia?

addad
@Daniel

taka sama, bo nie ma umowy zlecenia w H&M

@Daniel

Pensja brutto jest na rękę minus parę zł

Przyszły pracownik

Witam. Ktoś wie o co pytają teraz na rozmowie w gądkach na magazyn? Niedługo mam mieć tam rozmowę.

Zostaw merytoryczną opinię o H&M Hennes & Mauritz Logistics Sp. z o.o. - Gądki

Możesz oznaczyć pracodawcę w treści opinii wpisując znak @ np: @Pracodawca

łamie prawo polskie
ikona dobre praktyki
jest niezgodna z regulaminem serwisu GoWork.pl
jest wulgarnym komentarzem
jest niemerytoryczna

przebieg on-boardingu nowego pracownika
proponowane przez Pracodawcę wartości wynagrodzenia
ikona dobre praktyki
codzienna praca, również w relacji z przełożonymi
panująca atmosfera w pracy
#TwójGłosMaZnaczenie

• Jak się pracuje w H&M Hennes & Mauritz Logistics Sp. z o.o.?

Zobacz opinie na temat firmy H&M Hennes & Mauritz Logistics Sp. z o.o. tutaj. Liczba opinii, które napisali obecni i byli pracownicy oraz kandydaci do pracy to 526.

• Jakie są opinie pracowników o pracy w H&M Hennes & Mauritz Logistics Sp. z o.o.?

Liczba opinii, które napisali obecni i byli pracownicy to 451, z czego 73 to opinie pozytywne, 108 to opinie negatywne, a 270 to opinie neutralne. Sprawdź tutaj!

• Jak wygląda rekrutacja do firmy H&M Hennes & Mauritz Logistics Sp. z o.o.?

Kandydaci do pracy w H&M Hennes & Mauritz Logistics Sp. z o.o. napisali 22 opinii na temat procesu rekrutacyjnego. Zobacz szczegóły tutaj.

H&M Hennes & Mauritz Logistics Sp. z o.o.
  • Magazynowa 3
    62-023 Gądki