Opinie o Stalkone Sp. z o.o. w Gdynia

3.9/5
Na podstawie 107 ocen.

Poniżej zobaczysz opinie aktualnych oraz byłych pracowników o firmie Stalkone Sp. z o.o.. Znajdziesz tutaj również opinie kandydatów do podjęcia pracy w Stalkone Sp. z o.o. o rekrutacji.

Najnowsze opinie pracowników, klientów i kandydatów do pracy o Stalkone Sp. z o.o. w Gdynia

Henry

Może ktoś mi podpowie czy firma prowadzi teraz rekrutacje? Trudna sytuacja, więc może nie ma co teraz aplikować?

Monter
@Henry

Jest jak najbardziej przyjmą Cie z otwartymi rękoma z uśmiechem na twarzy już od jutra bd mogl zacząć ale z całego serca nie polecam chociaż wybór należy do Ciebie idz popracuj sam się przekonasz hahaha ????

Marcel

Świetny pracodawca również będzie miał swoich hejterów, a może nawet bardziej jest narażony na takich ludzi!!

Aleksandra

@Świadek, o czym dokładnie piszesz? Niestety nie bardzo rozumiem Twoją wypowiedź. @Elf, a czy próbowaliście negocjować wysokich stawek? Może zawsze warto spróbować? Na podstawie jakiej umowy pracuje się w Stalkone?

@Aleksandra

Chodzi o to, że bardzo mnie interesują kryteria moderowania postów. Bo napisaliście, że chronicie cudze dane osobowe, i nie ma Waszej zgody na krytykowanie konkretnych osób. Więc proszę poczytać wszystkie posty od początku tego wątku, i odpowiedzieć dlaczego w jednych przypadkach to działa a w innych już nie.

Aleksandra

@Elf, a możesz napisać, jakie widzisz plusy i minusy pracy w Stalkone? Czy praca jest wyczerpująca? Nie ma problemu z wzięciem na przykład kilkudniowego urlopu? @Zainteresowany, na stronie internetowej firmy nie znalazłam aktualnych ogłoszeń, ale może warto po prostu skontaktować się z firmą bezpośrednio i zapytać? @Świadek, z forum są usuwane wyłącznie komentarze łamiące postanowienia regulaminu forum. Służy ono do umieszczania opinii o firmie, a nie o konkretnych osobach, i obraźliwe określenia względem kogokolwiek nie będą tutaj tolerowane, jak również zdradzanie cudzych danych osobowych. Jest to forum publiczne i takie dane podlegają ochronie. (Polecam zapoznać się z regulaminem który akceptujecie publikując komentarz - https://www.gowork.pl/regulamin).

@Aleksandra

Jakoś ta Wasza ochrona danych osobowych nie działa w przypadku pana Czajki. Wystarczy poczytać.

Czy pracodawca podczas rozmowy kwalifikacyjnej w firmie Stalkone Sp. z o.o. na stanowisko ROBOTNIK BUDOWLANY bardziej zwracał uwagę na Twoje kompetencje twarde, czy miękkie? Jakie odniosłeś wrażenie? Daj znać innym, jakie cechy pracodawca ceni w kandydatach najbardziej.
Elf

@Aleksandra Praca jest nawet w porządku ,jak nie ma zbytnio pracy to Prezes nikogo nie zwalnia ,dużo złych opowieści krążyło wokół niego Ale ja sam uważam że jest uczciwy ,Jak jest dużo pracy i krótkie terminy to wiadomo ogień na całego Ale póki co jest w porządku . Minusem są napewno stawki które względem innym firm są dość niskie

Zainteresowany

Stalkone ma opinię bardzo dobrego pracodawcy. Podpowiedzcie czy aktualnie rekrutują? Jaka atmosfera w pracy?

@Zainteresowany

Atmosfera zależna od terminów na warsztacie ale nie ma tragedii ???? Musisz zobaczyć na trójmiasto.pl czy są jakieś ogłoszenia

Elf

Może doczekamy się momentu aż Pinokio zniknie z hali bo coraz bardziej (usunięte przez administratora) mnie że nie pojmuję roboty

Elf

@Zibi a kto ci mówił że będzie łatwo? Wroc na stocznię na szlifierke :p

z holandi i nie tylko

Możecie pisać co chcecie, najczęściej tu piszą smutasy co nie umieją nic. A stalkone działa, płaci w terminie i wysyła do Holandi. Tych wywalonych tu widze cała zbieranina. ciolki!

Wiecej niż można...

Brak BHP...Magnesy podnoszace blachy puszczaja ...brak atestu...na wszystko...zobaczymy ...jak bedzie dalej...

Świadek

I znowu chwalebne monologi pisane przez możnowładców tej firmy pozostają a jakakolwiek krytyka po kilku dniach lub nawet godzinach znika. Czytając odpowiedzi napisane na brakujace wypowiedzi musicie wiedzieć, że te wypowiedzi były tu zamieszczone przez osoby pokrzywdzone przez tą firme, a reszta tej słodkiej beblaniny to tylko marna propaganda. Po prostu nie można słowa złego powiedzieć na stalkone. Kiedy bedziesz na rozmowie w sprawie pracy i po akceptacji oraz wypełnieniu kwestionariusza dostaniesz umowy o dzieło lub zlecenie do podpisu in blanco to się zastanów. Bo jeśli coś Ci nie zagra u nich, to po to podpisałeś te umowy zebyś nie mógł nigdzie dochodzić swoich praw. Po prostu po zgłoszeniu sprawy np. do PIP oni se tam w te umowy wtedy powpisują wszystko tak, że nic nie zrobisz. Opowiedzą Ci historyjkę że to dlatego bo wiele ludzi popracuje chwilę wezmą zaliczkę i znikają, a biedna firma później nie ma jak tej kasy rozliczyć. Syf jakich mało z prezesem rumcajsem z wydumanym ego.

Maras

Ukrainiec, zostałeś zwolniony bociągle słuchałeś muzy przez słuchawki, po co kłamiesz??? U was tam na wschodzie to normalka, nic prawdy, całe szczęscie że sobie poszedłeś :)

spawacz

chyba to nie jest tak jak piszesz, nie jest łatwo, ale wszystko zgodnie z tym na co się umówisz. Przecież nie ma przymusu, jak masz kilka firm do wyboru to ją zmień. Ja tu pracuję 8 lat i nic mnie złego nie potkało. Wystarczy wyjść na zewnątrz i posłuchać, że w tych innych fajnych firmach to albo masz działalność, albo dzieło i robota jak jest to jest, a jak nie to nie. Nie wiem po co plujesz jadem i piszesz takie bzdury. I nie jestem żadnym poplecznikiem nikogo, 2 razy próbowałem znaleźć coś lepszego. I nie znalazłem. Po prostu na zadku ci mucha usiadła.

Mario

on już nie pracuje, tylko takie bzdety pisze, złodziejaszek jeden :)

olek

to po co pracujesz? czy to ciebie złapali na kradzieży? to wszystko wyjaśnia

Pablo

Pracowałem w tej firmie i nie mam zarzutów. Zarobki ok- kasa zawsze była na czas, szef może czasami jest ostry i wymagający ale przy tym jest także konkretny i uczciwy. Umówmy się , gdyby był inny i miał pobłażliwy charakter to firma by była niczym.... Uważam że firma jest ok i polecam ją dobrym pracownikom. Nie polecam tej firmy dla leni i nierobów z wygórowanym ego. Pozdrawiam całą kadrę tej firmy i życzę sukcesów:)

pantera

jest sukces, podobno prezes zwalnia Jurka, szefa produkcji, no całe szczęście. Już tak nas hamował i nie kazał szybko robić, że nie wiadomo było jak udawać przed prezesem..... Trochę będziemy mogli podziałać samodzielnie. A firma fajna, umowy, praca, płaca wszystko tak jak się umówisz.

Adamo

przeczytałem to wszystko i częśc to niezłe bzdety. Firma jak firma, płaci w terminie, robote ma i trzeba ją zrobić. Przy rusztowaniach na platformach daje lepiej zarobić. samochód mamy. Co chcieć więcej. Gwarantują nam pracę codziennie, a nawet czasem za dużo :) jak wszędzie:). Moim zdaniem warto w niej robić, oprócz rusztowań zarabia jeszcze na konstrukcjach, więc sobie nieźle radzi. A Wojtek? sto razy lepszy niż pełka, a że opier...ala? jak każdy szef. Ale i obroni :)I bez cukrowania firma jakich jeszcze niewiele.

kierowca

już sobie nie cukrujcie tak... uważacie że wypłata na czas to jakaś łaska??? jak by było u was tak kolorowo, to nie mielibyście takiej rotacji pracowników. ale kto w tej firmie przepracuje pół roku, to później wytrzyma już wszystko.

robak

co do wyplaty to ok zawsze na czs ale jesli traficie do wojtka gajgera na romontowke to wspulczucia kawal ch... nie polecam nie do opisania szczegolnie operatorzy sprzet przedwojenny a szkoda gadac nie polecam gdynia to co innego spokoj i praca na luzi bez stesu pozdo

Zostaw merytoryczną opinię o Stalkone Sp. z o.o. - Gdynia

Możesz oznaczyć pracodawcę w treści opinii wpisując znak @ np: @Pracodawca

łamie prawo polskie
ikona dobre praktyki
jest niezgodna z regulaminem serwisu GoWork.pl
jest wulgarnym komentarzem
jest niemerytoryczna

przebieg on-boardingu nowego pracownika
proponowane przez Pracodawcę wartości wynagrodzenia
ikona dobre praktyki
codzienna praca, również w relacji z przełożonymi
panująca atmosfera w pracy
#TwójGłosMaZnaczenie

• Jak się pracuje w Stalkone Sp. z o.o.?

Zobacz opinie na temat firmy Stalkone Sp. z o.o. tutaj. Liczba opinii, które napisali obecni i byli pracownicy oraz kandydaci do pracy to 13.

• Jakie są opinie pracowników o pracy w Stalkone Sp. z o.o.?

Liczba opinii, które napisali obecni i byli pracownicy to 11, z czego 2 to opinie pozytywne, 6 to opinie negatywne, a 3 to opinie neutralne. Sprawdź tutaj!

Stalkone Sp. z o.o.
  • Gryfa Pomorskiego 48a/9