Chaos organizacyjny stawiają przed faktem dokonanym masz zrobić i bez dyskusji jeszcze do tego krzyczą, Toksyczni pracownicy, pracownicy plotkują bardzo na siebie nawzajem, na każdym kroku oszczędności, menadżerowie nie szanują pracowników, więcej menadżerów niż pracowników, ludzie nie chcą przychodzić tutaj do pracy, ciągle brakuje rąk do pracy, podejście jest na zasadzie sprzedać jak najwięcej i jakość to będzie, o premii to można tylko pomarzyć, (usunięte przez administratora) pracowników, prawie po każdym deszczu hotel zalany, ogólnie odradzam bo jest tragicznie
Wytrzymałem w tej „pracy” niecałe 2 tygodnie i do tej pory mam koszmary. Gorszej pracy nie można sobie znaleźć. Pracujesz po 12 godzin dziennie za jakieś marne 14 zł, bez żadnej umowy, bez wsparcia ze strony menago bądź kogokolwiek dookoła. Jedyne co dostajecie to plotki, krzywe spojrzenia i przytyki. Jeżeli zastanawiacie się nad pracą w tym miejscu, dla Waszego zdrowia psychicznego, odradzam. Z resztą, opinie na Darłowie mówią same za siebie.
Hotel ma także przyjęcia praktykantów ?
Jako były pracownik, powiem że w jest super. Stawki są normalne i szefostwo wporzo, to znaczy,od kiedy zmieniono Panią Dyrektor na obecną. Nawet gdy jedna z dziewczyn odeszłe szukając czegoś lepiej płatnego i wróciła z podkulonym ogonem - nikt jej tego nie wypomniał i mogła liczyć na powrót na tych samych warunkach. Wiadomo że w hotelach zmienia się razem z Zarządem. Więc mogę powiedzieć że teraz Dyrekcja się stara i dba o pracowników. Robiło się w u konkurencji i muszę powiedzieć że w Jarosławcu, są chore klimaty. A ttaj da się normalnie wyżyć i pracować, bez zbędnych presji.
Jako hotel na pewno dają radę, bo klienci są zadowoleni z pobytu u nich. W sumie fajna opcja nawet na zatrudnienie.
Co do tego że pracodawcy to rodzina (usunięte przez administratora) to napisał to ktos kto nie zna włascicieli hotelu. Nasi pracodawcy sa bardzo dobrymi pracodawcami czego nie mozna powiedziec o wielu innych w naszej miejscowości! Atmosfera panująca w hotelu jest znakomita sami przyjażni pracownicy. jednym słowem bardzo dobrze się tam pracuje.
Nikomu nie polecam,chyba że lubisz jak sie tobą pomiata i lubisz się uwsteczniać.Właściciele,rodzina (usunięte przez administratora)
Jak się pracuje w Hotel Lidia SPA&WELLNESS?
Zobacz opinie na temat firmy Hotel Lidia SPA&WELLNESS tutaj. Liczba opinii, które napisali obecni i byli pracownicy oraz kandydaci do pracy to 2.