Ale tu na forum co niektorzy (usunięte przez administratora) smuty za przeproszeniem ,nie zajmna sie swoim zyciem I swoimi sprawami. Tylko interesuja sie tym co nie potrzeba. Ktos kto nie pracuje z roznych przyczyn , jest to indywidualna sprawa tej osoby oraz czym sie zajmuje-czy przebywa na bezrobociu!! Co to kogos obchodzi!!!!!# A jesli nawet to nie jest to zaden wstyd TO SIE NALEZY
Nie no co tam sie dzieje to jakis (usunięte przez administratora)
Krotko -zwiezle- na temat NIE POLECAM!!###!
Jak wygląda praca w kontroli jakości? Czy dobre zarobki? Jaka zmianowość? Jak kierownik działu? Jaka atmosfera?
Jestem obecnym pracownikiem w kontroli jakości , zarobki slabe jak na tamte rejony, zmiany ustalają jak chcą,nikoggo nie pytaja o to jak pasuje , wolnego oczywisie nie ma ,NO SORY chyba ze na bezpłatny (mimo ze masz platny) atmosfera spieta nikt z nikim nie gada , jeśli z kims dojezdzac chcesz_ to zaraz zmienia grafik jak zwykle.. ogolnie jedno wielkie chamstwo ,sama jestem z tego dzialu i osobiście nie polecam , ale wybor Twoj
skoro nie aplikowałeś to skąd wiesz jaka to praca? pewnie zwolniony za kradzież i wyżywasz się na forum..no proszę, takim to nie wstyd
Wysłałam CV w odpowiedzi na ogłoszenie w portalu PRACUJ.PL. Zadzwonił do mnie kierownik w celu umówienia spotkania. Na spotkanie zamiast kierownika pojawiła się brygadzistka. Opowiedziała na czym polega praca na tym stanowisku i tyle (nawet nie pokazano miejsca pracy). Oczywiście wszystko zostało przedstawione w samych superlatywach co później nie miało miejsca w rzeczywistości. W kolejnym kroku znów skontaktował się kierownik w celu potwierdzenia przejścia rekrutacji i dogadania kwestii wynagrodzenia. Następnie Panie z kadr ogarniają badania i potrzebne dokumenty. Pracę zaczęłam "od pierwszego".
Nie pamiętam.
Poziom rozmowy:
- Rezultat: Dostałem pracę
Na bezrobotnym nie mozliwe , wszyscy moi znajomi co sie pozwalali lub ich zwolniono (moglbym wymienic wszystkich) nie marnuja czasu, pracuja w uczciwych firmach z przyszloscia A bezrobocie sie nalezy i trzeba skorzystac i tyle Wystarczy poczytac na innych forach opinnie o tej firmie i sie mozna dowiedziec ze glowa puchnie...
Jestem za ta wypowiedzia, ktos kto pracowal i nie pracuje z tych przyczyn wyzej wymienionych wie doskonale jak jest , teraz nie ma problemu z bezrobociem nie tu to gdzie indziej , byle by pracowac Pozdro
Nikt nie jest taki glupi zeby siedziec na bezrobociu, zwlaszcza ze jest tyle ofert pracy ,poprostu duuuzo ciekawych ofert
Czytalam ,straszne rzeczy o tej firmie pisza .Sama rowniez nie polecam , pracowalam tam
A co mozna osiagnac w zyciu byc na bezrobociu? NIC ,nie ma sie nic procz paru groszy,a zycie kosztuje Wiec sie pracuje nie waze gdzie ale sie pracuje
Zwolnilem sie razem z cala zmiana I kazdy z nas pracuje w roznych branzach, Szczerze ,nie zaluje swojej decyzji , lepsze pieniadze, a na bezrobociu nikt z nas nie byl ,tylko poszedl dalej do pracy
dla mnie w porzo, żaden bubel, firma godna polecenia
a ja jestem zadowolona z pracy w Bell, ktoś mi zabroni??
Warto poczytac inne fora pelno tego
Dobra firma,tyle w skrócie. Polecam
vice versa
Dlaczego źle się wyrażacie o firmie i nadal chcecie pracować.Takiego luziku w żadnej firmie nie ma. Zawsze można wyjść w czasie pracy na 2-3 godz. i nie trzeba odpracowywać. Język angielski za fryko i w dodatku w czasie pracy, którego też nie trzeba odpracowywać. Nawet pracę można rozpoczynać kiedy się chce, bo nikt nie kontroluje, a wypłata w 100% jest wypłacana.
Na forum pracy sie nie szuka ewent.opinii o danej firmie a i tak nie ma pewności ze opinia ta będzie prawdziwa a nie pisana ze złości czy pod wpływem emocji.
Cos z prawdy w tym jest. Ale tez czy to na forum czy w trakcie rozmowy kwalifikacyjnej nie wszystko sie dowiesz. Nikt nie da scenariuszu na każdy dzień pracy. Zawsze to jakaś niepewna a co za tym idzie nawet małe ryzyko. Ale kto nie ryzykuje ten nie ma . pozdrawiam
No, wasnie ladnie to tylko mowia mija sie prawda z celem ,ma rozmowach och i ach jak milo i slidko a juz po paru dniach jeden z wielu murzynow -chamstwo
No nie pewna nie pewna, zwlaszcza ze masz na akord a zdaza sie ze nie maja co Ci dac i chodzisz bez celu...
tu większość krytyki pochodzi od byłych pracowników którzy siedzą na bezrobotnym i nie mają co ze sobą zrobić
Człowiek nie żyje sama praca a już napewno nie Beel. Po co ktoś miałby iść na bezrobocie jak wokół tyle pracy piszesz bez sensu takie stwierdzenie skoro nie wiesz czy byli pracownicy pracują czy nie . Może zazdrość cie gryzie? Dlatego zachowaj sobie woje przypuszczenia dla siebie
Lepiej szukajcie nowej roboty bo firma wszystkim nie przedluzy umow w listopadzie. Pracuje od dawna na produkcji i jak wczesniej byly umowy na 2 lata tak teraz daja do listopada(usunięte przez administratora). Czlowiek niczego nie jest pewien jakies umowy na kilka miesiecy to jest zenada(usunięte przez administratora)
Nie uczciwos wobec pracowników, nie polecilbym tej pracy
Wszystko tanim kosztem robia,takie buble
Hamstwo beel
Jeśli chodzi o firmę Bell to jak najbardziej polecam Swietna atmosfera i dobrze płacą
Potrafisz rozsmieszyc ,dobre sobie TO POWODZENIA ,PRACUJ POKI(usunięte przez administratora)
Kto by nie znal tej firmy, nie polecilabym nikomu, cofnelabym czas kiedy sie tam przyjmowalam i moja noga by tam nie wstopila i nie zatruwalabym sie tam tym ciezkim powietrzem ktore tam panuje oraz te osoby co sa jak podle zmije i truja,swoim jadem....twuuu
Świetna firma i swietna praca. Zarobki ok.
Nie ma przyszlosci
Jeszcze troche i nikt tam nie vedzie chcial pracowac
Jak się pracuje w Bell PPHU?
Zobacz opinie na temat firmy Bell PPHU tutaj. Liczba opinii, które napisali obecni i byli pracownicy oraz kandydaci do pracy to 67.
Jakie są opinie pracowników o pracy w Bell PPHU?
Liczba opinii, które napisali obecni i byli pracownicy to 49, z czego 8 to opinie pozytywne, 31 to opinie negatywne, a 10 to opinie neutralne. Sprawdź tutaj!
Jak wygląda rekrutacja do firmy Bell PPHU?
Kandydaci do pracy w Bell PPHU napisali 2 opinii na temat procesu rekrutacyjnego. Zobacz szczegóły tutaj.