Opinie o Purmo Group Poland Sp. z o.o.
dziękujemy za odwiedzenie naszego profilu na portalu GoWork.pl.
Informujemy, że komunikacja ze strony Pracodawcy i Dyrekcji Firmy publikowana jest wyłącznie za pośrednictwem Profilu Pracodawcy.
Cześć, Można wiedzieć jakie są mniej więcej widełki na stanowisku Automatyka i czy firma pozytywnie zapatruje się na studentów? Mam aktualne dwu letnie doświadczenie na stanowisku mechanika utrzymania ruchu oraz zacząłem 3 rok na kierunku Automatyka i Robotyka(stąd pytanie o studia, gdyż potrzebny mi urlop na 2-gą zmianę) Pozdrawiam
Witam ,ile zarabia nowo przyjęty pracownik i na jakich działach zarabiają najwięcej z pominięciem fachowców typu operator skomplikowanego automatu,dziękuje
Pracuje już pół roku i bardzo polecam szczególnie przed 26 rokiem życia można fajnie zarobić na czysto 4500-5000. A praca lekka na malarni albo montujesz jedna rzecz małą do grzejnika albo dasz klipsa albo pomagasz na magazynie lub coś gdzieś dokładasz bez normy godzinowej Niektórzy siedzą po 8h wykonując te rzeczy także jest to bardzo duży plus. Nie tak jak w tenneco gdzie przez 8h robisz 3 te same czynności w pocie czoła i z krzywym kręgosłupem za najniższa krajowa, czyli za czysty miesiąc w tenneco wychodzisz ok 3100 za bardzo ciężka prace
Teneko to zakała, od wielu lat tam jest gorzej i nic więcej, narzekają ze przcownikow nje ma a wyplata najniższa jaka moze byc
Witam ,szukam kogoś kto poleciłby mnie do pracy w Purmo ,obecnie charoje w Tenneco,odwdzięczę się, po
Nie polecam firmy,omijać szerokim łukiem. (usunięte przez administratora) dla młodocianych ludzi,trzeba (usunięte przez administratora) 8 godzin bez minutowej przerwy. Bardzo ciężka praca,przemiał ludzi co kilka dni nowe osoby bo nikt nie wytrzymuje.
oczywiście administrator usunie,żeby nie było widać jak jest tam źle,a co do przerwy jest 15min ludzie nie nadążają jeść i muszą lecieć w podskokach pracować :)
Co ty gadasz chłopie?przecież robota lekka i najcięższe co podniesiesz w tej firmie to 5 kilogramów no chyba że na magazynie to tam jest ciężko. Przerwy jest 20 minut
Zgadza się robota ciężka 15 minut przerwy zależy na jakom linie trafisz nie polecam linii C jak sobie przypomnę dobrze ze to już za mną a najgorzej jak masz leki uszczerbek na zdrowiu to Dyrektor zrobi wszystko żeby z zniechęcić do pracy tam ja (usunięte przez administratora) na wszystkich stanowiskach bez wyjątku i jeszcze (usunięte przez administratora) dostałem ze za mało pracuje powiedziałem dość koniec ..........jeśli mam polecić to nie polecam a wracać nie zamierzam pozdrawiam starych kolegów którzy jeszcze tam pracują
Witam, chciałbym się zatrudnić w Purmo ,szukam kogoś ktol mnie poleci ,odwdzięczę się, pozdrawiam
Witam pytanko do pracowników, porównajcie Tenico i Purmo gdzie lepiej pracować tylko szczerze. Dzięki, pozdro
Witam ,czy firma Purmo stosuje ograniczenia wiekowe wobec kandydziekujedatów na pracowników,?
Jakim cudem wypłata po urlopie jest mniejsza niż gdybym pracował cały miesiąc ? Paranoja...
O co chodzi w ogłoszeniu: "OPERATOR MASZY: Obsługa pras oraz zautomatyzowanych linii zgrzewania w fabryce produkującej grzejniki PURMO." Czyli prasiarz już i wielopunkty ogarnia? No nie gadajcie, że takie coś za 5300 na start? Chyba Michałkowi coś zaszkodziło i po raz kolejny jelenia szuka.
Na takie konkretne stanowiska wakatów bycbnie powinno.Przeciez tutaj trzeba długoletniej wiedzy .Dlaczego nie pracują na tych maszynach ludzie z doświadczeniem w Purmo ? Tam.jest coś nie tak z systemem .Dobry pracodawca nie wypuści człowieka ktory lata latami robi mu dobrze robotę . A Tutaj takie wakaty za 4200pln na rękę i mega odpowiedzialność
Cześć, nie jestem pewien ale skąd wy bierzecie kwotę 5300 zł? mnie również pokazuje się oferta dla operatora ale w niej wpisano widełki od 6000 zł do 7300 zł. tutaj też są w razie czego jakieś szkolenia?
7300 ale BRUTTO!!! Czyli 5300 na rękę. Ogarniać prasę i wielopunkty za taką kasę? Nie, dziękuję. W tych całych oknach ludzie bez doświadczenia i uprawnień po trzech miesiącach tyle dostają. Nie pakujcie się w to, dobrze wam radzę jako były pracownik.
Witam czy jest przy tym okres próbny? i ile w praktyce mogą trwać te szkolenia, założony jest dla nich z góry pewien program? mogą się przedłużyć?
Dzień dobry, Okres próbny trwa 2 miesiące. W tym czasie pracownik wdraża się do nowego środowiska pracy. Pracodawca organizuje szkolenie BHP oraz szkolenia stanowiskowe, które mają formę instruktażu odbywającego się na stanowisku, na którym będzie pracować zatrudniona osoba. Długość szkolenia stanowiskowego jest uzależniona od rodzaju stanowiska oraz doświadczenia nowozatrudnionego pracownika. Pozdrawiamy Dział kadr
Witam.Jezeli pracowałam w Purmo dwa miesiące ma umowie prubnej i nie została mi przedłużona to po jakim czasieoge ponownie starać się o pracę.Jestem teraz osoba która zdobyła już trochę doświadczenia.Dziekuje za odp
możliwe, że zabrakło doświadczenia jeśli podkreślone zostało, że teraz już je Pani posiada? Zastanawiam się czy można dalej próbować tak w ogóle? jest tu sporo kandydatów na jedno miejsce?
A co gdy czlowiek zatrudniony na 2 miesiące na próbę nie sprawdzi się na maszynach ? Jest możliwość przejscia na produkcję ?
Czy osoby po 50 są brane pod uwagę w procesie rekrutacji ? Pozdrawiam
Jak oceniacie pracę na stanowisku Pracownik Produkcji w firmie Purmo Group Poland Sp. z o.o.?
Czy w tym roku jest przewidziany piknik bo ja jako rencista nic nie. Wiem druga rzecz to kiedy i dlaczego renciści nie są o tym poinformowani ??
Jaki jest system zmianowy ?
Jakie konsekwencje może nieść za sobą zmiana właściciela firmy dla szeregowego pracownika w najbliższym czasie? Czy w tym roku jest planowany jakiś zamiennik dla dorocznego pikniku? Czy jest przewidywane wprowadzenie przewozu pracowniczego na wzór innych regionalnych pracodawców?
Cześć, czy ktoś może podać link do strony pracownika ? Jestem nowy i nie bardzo pamiętam a e-mail przepadł
Są zaliczki pracownicze i czy ktoś już próbował wziąść
Hej, jestem zainteresowana pracą na produkcji. teraz jednak po przeczytaniu kilku wpisów zauważyłam, że ktoś stwierdził, że kobiety podobno pracują ciężej od mężczyzn a zarabiają przy tym mniej. jak to w ogóle możliwe? może mi to ktoś wyjaśnić?
Pani zainteresowana, jest to stek bzdur. Kobiety zarabiają tyle samo co mężczyźni na danym szczeblu, a mają lżejsze stanowiska z uwagi na płeć. Wiadomo, chłopy na maszynach mają lżej ale stanowiska te są dla mężczyzn, bo nie raz ich obsluga wiąże sie z podniesieniem czegoś ciężkiego, a istnieją limity określone przez bhp. Więc koleżanko która taki kit ciśnie, nie pisz jednego komentarza pod drugim, nie żal się jak ci źle, bo jak chcesz to zawsze mozesz iść porobić za chłopaków na malarni oslon i zobaczysz kto ma ciężej.
Witam czy to prawda że firma została sprzedana ? To pierwsze pytanie a drugie to takie że podobnie podstawie bno została zlikwidowana lina do produkcji ogrzewania podłogowego bo ma tam być magazyn ? Jeśli tak to zaczynam współczucie mieć dla tych którzy jeszcze tam pracują bo firma wyraźnie idzie ku upadkowi i gratulacje dla dyrekcji za tak świetne zarządzanie
Witam.Czy w Purmo na produkcji pracują kobiety?
Już wyjaśniam zagadnienie. Otóż było kiepsko z pracą w poprzednich latach więc ludzie odeszli albo zostali poproszeni o odejście. Pracy nie brakowało wokół, więc ludzie sobie poznajdowali posady. Teraz jest praca, ale jak wiemy po 2000 roku rodziły się w większości dzieci z dwiema lewymi rączkami, lub z pustymi główkami i teraz tacy ludzie są na rynku pracy. Ciężko o normalnego pracownika, ale z kolei dyrekcja normalności nie premiuje i stąd wakaty.
Jakie stawki na rękę proponują na początek pracownikowi produkcji? Chce zmienić pracę
Jak się pracuje w Purmo Group Poland Sp. z o.o.?
Zobacz opinie na temat firmy Purmo Group Poland Sp. z o.o. tutaj. Liczba opinii, które napisali obecni i byli pracownicy oraz kandydaci do pracy to 90.
Jakie są opinie pracowników o pracy w Purmo Group Poland Sp. z o.o.?
Liczba opinii, które napisali obecni i byli pracownicy to 55, z czego 8 to opinie pozytywne, 17 to opinie negatywne, a 30 to opinie neutralne. Sprawdź tutaj!