A czemu właściciele mieliby sobie sami pisać pozytywne komentarze? Przecież pracownicy też mogą to robić o ile warunki są spoko. Co takiego chcą tu ukryć?
Większość tych pozytywów i te pytania ewidentnie są autorstwa właścicieli.
Feniks to już przeszłość , myslą że mają wspaniałych,niezastąpionych pracowników i są najlepszą firmą a wszyscy maja robotę tylko nie Fenix, byłem w tej firmie pracowało się dobrze ale krótko , nie dostałem następnego kontraktu i przeszedłem do konkurencji,jeśli mają robotę to polecam - wszystko na legalu.
Firma może i dobra ale właściciel nie fer p. Andrzej powinien się sam zwolnić bo nie traktuje ludzi tak jak powinno być dla mnie to zwykły Baran bez kultury Pozdrowienia dla wytrwałych w tej firmie
witam mam pytanie czy pracuje jeszcze czlowiek o pseldonimie BLADY jest z gdanska na imie ma Radek
Czy w firmie Feniks Accommodation Sp.z o.o są regularne szkolenia pracownicze?
Są są. Pracowałem tam. Firma naprawdę solidna. Wszystko na papierze. Kulturalnie, na czas. Serdecznie polecam
@Franek akordeon A ja mam zupełnie odmienne zdanie. Możesz jakoś uzasadnić swoją opinię?
Oj nie dobra firma niedobra.
Super firma polecam Wypłata na czas mieszkania spoko Foremani ogarniają temat
Czemu kłamiesz, tez kupujesz ciapate od foremanow. Jestem ciekawy komu wlazles w (usunięte przez administratora) ze tak piszesz. Albo nic nie umiesz albo jestes z Gdyni (kaszub). Chyba nie pracowałeś w dobrych firmach.
Nie płacą na czas
no faktycznie chyba teraz nie prowadza rekrutacji, ale firma ogólnie zajmuje się produkcją statków i konstrukcji pływających, wiec w sumie mają raczej stałą ekipe, podobno zatrudniaja ok 150 osób tak naparwde.
Ta opinia jest:
piszesz głupoty jak potłuczony z tym że dostajesz pieniądze na raty,jeśli chodzi o picie to wiadomo większość z nas nie wylewa gożałki za kołnierz co do wyjazdów to prowadzący na pewno nie podchodzi do tego tak że; on mi stawia to on pojedzie. Bo wtedy musiał by robić za dwóch,chociaż na pewno najpierw będzie rozważany pracownik który jeździł już kilkakrotnie a nie ten co był raz cz dwa kontrakty. Jeśli chodzi o szefa (skompiradło)nie wiem o którym myślisz bo mamy dwóch jeśli zdążyłeś zauważyć P.Leszek i P.Andrzej.Nie wiem jaką miałeś "blue" stawkę ale popatrz po innych firmach co oferują i porównaj a wtedy zobaczysz że te warunki jakie nam dają nie są złe .
pijaki jada w pierwszej kolejności, foremany namawiaja do postawienia wódki, na kampach spac nie mozna imprezy do białego rana jak na weselu, wypłaty w ratach diety głodowe na nic nie wystarcza niejade po to tam zeby brac jedzenie z polski, szef skompiradło takie ze niedługo ludzie to wpław beda pływac, ci co sie znaja na robocie nie maja szans pracy i rozwoju niech odrazu poszukaja konkretnych ofert, na kontrakty jezdza ludzie co pierwszy raz spawarke w reku maja zero pojecia o pracy, pijaki w pierwszym szeregu mile widziani
podejmę wyzwanie drugi raz (usunięte przez administratora) give me this work
Głupoty piszecie. Firma jak każda , ma swoje plusy i minusy . Nie pracowałem za długo , ale to tylko dla tego , że chwilowo nie mają roboty. Atmosfera w miarę , kasa ok. Mankamentem dziwna hierarchia ( jesteś kumplem foremana M.L. lub szwagrem to jeździsz kiedy chcesz i nic nie musisz robić , tylko być) . Ale jak chcesz robić to porobisz i zarobisz. Pozdro dla chłopaków i K.M.
dziku na prawdę obsypałeś nas tutaj tyloma pytaniami, nie dziwie się, że nikt nie odposiał bo nie wiadomo co na tyle pytań odpisać, lepiej zadać jedno pytanie ale jakieś konkretne niż sięrozdrabniać na tyle mniejszych. to za wiele zdań trzeba uzyc. Ja zadam jedno pytanie, Jak wygląda rekrutacja w feniksie ?
Nie ma szans na poprawę wszystkiego. Bynajmniej nie w krótkim czasie. Zastanawiam się czy rzeczywiście jest tak kiepsko u nich czy ludzie po prostu stawiają im zbyt wysokie wymagania? Moglibyście powiedzieć jak przebiega cała rekrutacja, czy obiecują coś szczególnego co potem nie jest realizowane czy jak to wygląda?
Właśnie mnie zwolnili.
WARZY a mozesz napisac czy masz zagwarantowana i pewna tam pracę?
Byłem pierwszy raz z tej firmy jest OK. Pieniądze na czas praca jak wszedzie trzeba pracowac nic za darmo nie ma. Na robocie również trzeba się znac bo to raczej wyjdzie od razu, jak się komuś nie podoba to zawsze przecież może pracowac w Polsce przypuszczam że nikt nikogo nie trzyma.Pozdrawiam
Jak się pracuje w Feniks Accommodation Sp.z o.o?
Zobacz opinie na temat firmy Feniks Accommodation Sp.z o.o tutaj. Liczba opinii, które napisali obecni i byli pracownicy oraz kandydaci do pracy to 2.