Opinie o Toyota w Pruszków

Na podstawie 49 ocen.

Poniżej zobaczysz opinie aktualnych i byłych pracowników o pracodawcy Toyota. Znajdziesz tutaj również opinie kandydatów do pracy w Toyota na temat rozmowy kwalifikacyjnej.

Branże: Pozostałe - sprzedaż hurtowa

Najnowsze opinie pracowników, klientów i kandydatów do pracy o Toyota w Pruszków

Pytanie Nowy wpis

Czy rozmowa rekrutacyjna w Toyota odbywa się również w języku angielskim?

Pracownik Nowy wpis
@Pytanie

Wszystko zależy od stanowiska na które aplikujesz. Zobacz dokładny opis jakie wymagania musi spełniać osoba, jesli tam nie ma angielskiego :) nikt Ci w tym języku rozmowy nie poprowadzi.

Może ktoś może nikt Nowy wpis

Toyota to największe (usunięte przez administratora) rozpija ludzi rozwala Związki wieczne imprezy i hulaj duszo pracują tam ludzie bez żadnych wartości stare pryki co próbują przypomnieć sobie jak fajnie było za młodu i laski chyba słabo dowartościowane w domu praca typowo korporacyjna nie polecam zwłaszcza oddziału Gdańsk porażka

John Nowy wpis

Szkoda czasu na tą marną podróbkę Toyoty. Kto może ucieka z tego syfu.

Patrycja

Witajcie, z tego co widzę firma prowadzi bardzo dużą rekrutację na różne stanowiska. Napiszcie jakie panują zasady rekrutacji, jak wygląda rozmowa kwalifikacyjna i ogólnie jaka atmosfera w firmie. Z pewnością będzie dużo zapytań od zainteresowanych osób, napiszcie jak to wszystko wygląda, to ułatwi tez podjęcie decyzji o przyjęciu propozycji pracy.

xxx
@Patrycja

Wiele z tego co na rozmowie nie do końca się pokrywa z rzeczywistością. Dobry pijar i wprowadzenie pseudo szkolenia ze myslisz iz to w koncu fajna firma ale banka szybko pryska. Oszczedzaja na wszystkim zlkwidowali imprezy coroczne. Zarobki jak wszedzie nie wychodzą przed szereg a podwyzek nie ma. Stad duza rotacja i nagroda Pracodawca Roku ( ile zwolni tyle przyjmie)

Zostaw swoją opinię o rozmowie kwalifikacyjnej w firmie Toyota. Jak oceniasz zaangażowanie rekruterów, ich podejście do kandydata, punktualność oraz organizację spotkania? Czy poleciłbyś aplikację innym? Czekamy na Twoją opinię.
stop

To skoro można liczyć u nich na odpowiednie premie do podstawy zarobków, to się wcale nie dziwię, że ich oferty pracy są tak popularne. W końcu o dobre stawki jest dość trudno, a tak to pewnie i wypłata jest u nich terminowa, czyż nie? Z góry dziękuję za odpowiedź

Olaf

kolego,a co dokladnie sie dzieje w toyocie w jaktorowie? Ktos podpowiedzial mi ze tam jest dobrze i fajna atmosfera z ludzmi niedlugo konczy mi sie okres probny w obecnej robocie i chcialem isc do toyoty w jaktorowie. jestem z zyrardowa wiec mialby nie daleko to warto tam isc czy nie? jak atmosfera w magazynie, w biurze, z ludzmi? podpowiedz mi

marek zegarek

a gdzie wcześniejsze wpisy opisujące całą prawdę o Toyocie w Jaktorowie czyżby była prośba do administratora o wykasowanie??????????

vinci

Zatrudniają na 3 miesiące, a potem mówią tobie do widzenia. Obiecują że po trzech miesiącach będziesz zarabiał ok 3 tys. a na początek dostajesz minimalną krajową 1750zł. Mówią ze stawiają na młodych ale to nieprawda zatrudniają kolegów albo którzy muszą do pracować do emerytury, a młodymi się wysługują i zwalniają pod byle pretekstem.

nu pogadi

Ciekawa sprawa bo firma Toyota poszukuje nowych pracowników. Zerknijcie na najświeższą ofertę pracy, moim zdaniem ciekawa sprawa. Opis stanowiska:   przeprowadzanie napraw/ przeglądów pojazdów samochodowych (marki Toyota) kontrolo... http://www.gowork.pl/praca_podglad,5729107?keywords=&region=

bolo

nie warto, jedyną wartością jaka tu pozostała to marka Toyota, dopóki nie odejdą sługusy poprzedniego dyrektora brak perspektyw

handlowiec

Mam propozycje przejcia do Działu Handlowego jakies opinie na temat działu ?

Jan

Kolego masz napisane wypowiedzi więc czego chcesz więcej.

handlowiec

Pracuje u konkurencji i mam mozliwosc przeniesienia sie jakie tam sa warunki ?

Jan

Dzięki za podpowiedz :-) Właśnie chciałem składać papiery do Toyoty na serwisanta. Raczej sobie odpuszczę tą firmę :-( Mam jeszcze inne propozycje i raczej je wezmę pod uwagę!!!

Krzysiek

Jeśli chcecie pracować w tej rodzinnej firmie, gdzie wszyscy olewają serwisantów to proponuję to co Wam obiecują mieć napisane na umowie przedwstępnej Musicie mieć jakiś dokument! Gdy zwolnicie się z waszej poprzedniej pracy może okazać się wielkim zaskoczeniem że warunki finansowe które proponowali są bardzo zaniżone!!!Najlepiej omijać tą firmę dalekim łukiem dopóki cała kadra menadżerska nie nauczy się szacunku do ludzi,zwłaszcza tych co na nich pracują...

olo

TMHPL - po prostu RODZINNA firma.

olo

szkoda zaprzątać sobie głowy tą firmą, (usunięte przez administratora) wtedy masz raj na ziemi, możesz być totalnym(usunięte przez administratora) ale nikomu to nie przeszkadza. przedstawiciele jeżdżą rozklekotanymi Yarsami(usunięte przez administratora)

pozytywnaneutralnanegatywna

Te bzdury wypisuje napewno podstawiony ktoś z tej firmy.Ale się usmialem .Ciekawe dlaczego jest tam taka rotacja i ciągle przyjmują nowych pracowników.Gdyby było dobrze to nikt by się nie zwalniał !!!

Krzycho

Mowie oczywiscie o kasie brutto

Krzycho

Podstawa serwisant to jakies 4 tysie, a z bonusem to moze byc jeszcze dodatkowo srednio ze dwa.

pozytywnaneutralnanegatywna

Zostaw merytoryczną opinię o Toyota - Pruszków

Możesz oznaczyć pracodawcę w treści opinii wpisując znak @ np: @Pracodawca

łamie prawo polskie
ikona dobre praktyki
jest niezgodna z regulaminem serwisu GoWork.pl
jest wulgarnym komentarzem
jest niemerytoryczna

przebieg on-boardingu nowego pracownika
proponowane przez Pracodawcę wartości wynagrodzenia
ikona dobre praktyki
codzienna praca, również w relacji z przełożonymi
panująca atmosfera w pracy
#TwójGłosMaZnaczenie
Toyota
  • Potockiego 1 A
    96-313 Pruszków
  • NIP: 5221006096 KRS: 0000046001
gemius

Na podstawie badań Mediapanel prowadzonych przez Gemius w okresie od 1 sierpnia do 31 sierpnia 2024: wskaźniki "Real Users" platforma internet.

Ranking Użytkownicy
(real users)