Czy rozmowa rekrutacyjna w Toyota odbywa się również w języku angielskim?
Wszystko zależy od stanowiska na które aplikujesz. Zobacz dokładny opis jakie wymagania musi spełniać osoba, jesli tam nie ma angielskiego :) nikt Ci w tym języku rozmowy nie poprowadzi.
Toyota to największe (usunięte przez administratora) rozpija ludzi rozwala Związki wieczne imprezy i hulaj duszo pracują tam ludzie bez żadnych wartości stare pryki co próbują przypomnieć sobie jak fajnie było za młodu i laski chyba słabo dowartościowane w domu praca typowo korporacyjna nie polecam zwłaszcza oddziału Gdańsk porażka
Szkoda czasu na tą marną podróbkę Toyoty. Kto może ucieka z tego syfu.
Witajcie, z tego co widzę firma prowadzi bardzo dużą rekrutację na różne stanowiska. Napiszcie jakie panują zasady rekrutacji, jak wygląda rozmowa kwalifikacyjna i ogólnie jaka atmosfera w firmie. Z pewnością będzie dużo zapytań od zainteresowanych osób, napiszcie jak to wszystko wygląda, to ułatwi tez podjęcie decyzji o przyjęciu propozycji pracy.
Wiele z tego co na rozmowie nie do końca się pokrywa z rzeczywistością. Dobry pijar i wprowadzenie pseudo szkolenia ze myslisz iz to w koncu fajna firma ale banka szybko pryska. Oszczedzaja na wszystkim zlkwidowali imprezy coroczne. Zarobki jak wszedzie nie wychodzą przed szereg a podwyzek nie ma. Stad duza rotacja i nagroda Pracodawca Roku ( ile zwolni tyle przyjmie)
To skoro można liczyć u nich na odpowiednie premie do podstawy zarobków, to się wcale nie dziwię, że ich oferty pracy są tak popularne. W końcu o dobre stawki jest dość trudno, a tak to pewnie i wypłata jest u nich terminowa, czyż nie? Z góry dziękuję za odpowiedź
kolego,a co dokladnie sie dzieje w toyocie w jaktorowie? Ktos podpowiedzial mi ze tam jest dobrze i fajna atmosfera z ludzmi niedlugo konczy mi sie okres probny w obecnej robocie i chcialem isc do toyoty w jaktorowie. jestem z zyrardowa wiec mialby nie daleko to warto tam isc czy nie? jak atmosfera w magazynie, w biurze, z ludzmi? podpowiedz mi
a gdzie wcześniejsze wpisy opisujące całą prawdę o Toyocie w Jaktorowie czyżby była prośba do administratora o wykasowanie??????????
Zatrudniają na 3 miesiące, a potem mówią tobie do widzenia. Obiecują że po trzech miesiącach będziesz zarabiał ok 3 tys. a na początek dostajesz minimalną krajową 1750zł. Mówią ze stawiają na młodych ale to nieprawda zatrudniają kolegów albo którzy muszą do pracować do emerytury, a młodymi się wysługują i zwalniają pod byle pretekstem.
Ciekawa sprawa bo firma Toyota poszukuje nowych pracowników. Zerknijcie na najświeższą ofertę pracy, moim zdaniem ciekawa sprawa. Opis stanowiska: przeprowadzanie napraw/ przeglądów pojazdów samochodowych (marki Toyota) kontrolo... http://www.gowork.pl/praca_podglad,5729107?keywords=®ion=
nie warto, jedyną wartością jaka tu pozostała to marka Toyota, dopóki nie odejdą sługusy poprzedniego dyrektora brak perspektyw
Mam propozycje przejcia do Działu Handlowego jakies opinie na temat działu ?
Kolego masz napisane wypowiedzi więc czego chcesz więcej.
Pracuje u konkurencji i mam mozliwosc przeniesienia sie jakie tam sa warunki ?
Dzięki za podpowiedz :-) Właśnie chciałem składać papiery do Toyoty na serwisanta. Raczej sobie odpuszczę tą firmę :-( Mam jeszcze inne propozycje i raczej je wezmę pod uwagę!!!
Jeśli chcecie pracować w tej rodzinnej firmie, gdzie wszyscy olewają serwisantów to proponuję to co Wam obiecują mieć napisane na umowie przedwstępnej Musicie mieć jakiś dokument! Gdy zwolnicie się z waszej poprzedniej pracy może okazać się wielkim zaskoczeniem że warunki finansowe które proponowali są bardzo zaniżone!!!Najlepiej omijać tą firmę dalekim łukiem dopóki cała kadra menadżerska nie nauczy się szacunku do ludzi,zwłaszcza tych co na nich pracują...
TMHPL - po prostu RODZINNA firma.
szkoda zaprzątać sobie głowy tą firmą, (usunięte przez administratora) wtedy masz raj na ziemi, możesz być totalnym(usunięte przez administratora) ale nikomu to nie przeszkadza. przedstawiciele jeżdżą rozklekotanymi Yarsami(usunięte przez administratora)
Te bzdury wypisuje napewno podstawiony ktoś z tej firmy.Ale się usmialem .Ciekawe dlaczego jest tam taka rotacja i ciągle przyjmują nowych pracowników.Gdyby było dobrze to nikt by się nie zwalniał !!!
Mowie oczywiscie o kasie brutto
Podstawa serwisant to jakies 4 tysie, a z bonusem to moze byc jeszcze dodatkowo srednio ze dwa.