Wydaje mi się, że chyba pracowaliśmy w tym samym czasie ;p
co racja to racja, i jeszcze jest dyrektorem oddziału. Ale wiedziala jak sie ustawić -wystarczy wskoczyćhttp://www.obmawiamy.pl/17/a-moglo-byc-tak-pieknie-5727/ ;-)
A praca jak praca, jak wszedzie przegwizdane, wazne zeby siedziec cicho http://www.obmawiamy.pl/17/a-moglo-byc-tak-pieknie-5727/
wiecie co... kiedys tam pracowałam... i przychodząc byłam piękną kobietą, miałam powodzenie... i rzeczywiście atmosfera w tej pracy oraz ludzie sprawiły iż zbrzydłam.... powodzenie minęło... a z pracy mnie zwolnili bo i tak byłam ładniejsza od reszty.....
ludzie, chyba nie pracowaliście w innych firmach ... miałem kiedyś przyjemność. jest jak wszędzie... a wynagrodzenia normalne... jeżeli ktoś przychodzi do pracy towarzysko to nie zarabia.... proste... nie daliście rady a teraz [usunięte przez admina] głupoty .... najwięcej do powiedzenia mają zawsze Ci , którzy g... robią....
ciekawe, zawsze myślałam, że wysokość wynagrodzenia jest poufna
szkolenia przygotowujące do pracy są bardzo miernej jakości a pracownicy na tym samym stanowisku mają różne podstawy zarobków, faceci mają tą podstawę większą !
zmieniając temat pracy w pragmie to głownym akcjonariuszem pragma inkaso jest PRAGMA FINANSE SP. Z O.O., zarząd to się umie ustawić i czerpać dywidendę !!! bo jak tłumaczyc powstanie pragmy finanse pod tym samym adresem... ehh tylko pozazdrościć
A czy ktoś tam pracował w księgowości?? Jaka tam jest atmosfera i jakie zarobki???
kalas - co Ci konkretnie nie pasuje ? jest tutaj dużo opinii ale nie wiem czy każda jest prawdziwa, mało kto podaje jakieś przykłady tylko rzuca negatywnymi tekstami i oczernia ... tak każdy potrafi ... wszyscy są anonimowi, nie lepiej się podpisać ?
O co dokładnie Ci chodzi? mała kasa, gęsta atmosfera, nadmiar pracy czy nuda? iść na rozmowę czy nie?
Nie polecam, odradzam, przestrzegam... naprawde nie warto, szkoda nerwow i czasu. Jak ktoś wcześniej napisal - szukać innej pracy...
jak się nie podoba to szukać innej pracy - nikt na poziomie nie używa takich zwrotów w stosunku do pracownika więc wybacz ale do wysokiego poziomu zarządzania bardzo ci daleko (po tej wypowiedzi widać kulturę zarządzających firmą) (proponuję szkolenia)
Polecam pracę Pragmie dla osób bez doświadczenia, albo takich, którzy nie mają akurat nic ciekawego do roboty. Można zdobyć doświadczenie, dużo się nauczyć i dać nogę, bo za długo nie ma co tam siedzieć. Natomiast jeżeli masz ugruntowaną pozycję na rynku pracy - szukaj czegoś lepszego. Zarząd to straszne skąpiradła - żerują na tym, że na rynku pracy jest ciężko. W obiecywane premie radzę nie wierzyć. Wylecieć można w każdej chwili i z byle powodu, więc lepiej nie dać się zwolnić i samemu odejść. W handlowym poza elitą nikt nie jest niczego pewnym, w windykacji masz się nieźle, jak dobrze żyjesz z tym, kto rozdziela sprawy, a o prawnym szkoda gadać, bo to właściwie fabryka pozwów, gdzie płacą grosze. Atmosfera jest mimo to niezła, bo pracują tam fajni ludzie. Na marginesie - przy naprawdę dobrej sytuacji na rynku pracy ludzie stamtąd uciekną. Duża część pracowników to ludzie sfrustrowani wysyłający CV gdzie się da.
Pragma Colect i Inkaso to ten sam zarząd, ta sama siedziba, to samo (usunięte przez administratora)
Zostałam zaproszona na rozmowę do Pragma Collect. I dlatego mam pytanie: P.C. jako częśc Pragma Inkaso to tak samo[usunięte przez admina] jak piszecie wyżej czy jako \"oddział\"(bo nie wiem jak to inaczej nazwac) jest tam trochę lepiej? Aplikuje na stanowisko Asystentki ds. windykacji i ciekawi mnie jak może wyglądac rozmowa, ile można tam zarobic i czy w ogóle warto tam startowac?
A mój brachol też tam robi i narobić sie narobi, ale ma na wszystko. Widać dobry jest. Jak sie ktoś nie nadaje to nie dziwota, że mu źle.
@irkaaaa ktos wyzej trafnie napisal - pierwsze wrazenie PI robi fantastyczne, ale ta firma jest jak zepsute czekoladki opakowane w eksluzywne pudelko. Ja nie przepracowalam w PI nawet dnia, bo byl problem z wynagrodzeniem. Proponowano mi okolo 1300 zl na reke plus baaardzo wysokie premie. Watpilam, ze te premie beda wyplacane, dlatego zrezygnowalam. Jak pokazuja tutejsze komentarze, chyba mialam racje. Ty zrobisz jak zechcesz, ale lepiej dluzej poczekac i znalezc cos bardziej zadowalajacego. Powodzenia!
idź jeśli masz na tyle oleju w głowie by samodzielnie oceniać a nie sugerować się autorami prymitywnych i c (usunięte przez administratora) skich wpisów o byłych kolegach
zostałam zaproszona na rozmowę kwalifikacyjna do tej firmy, co radzicie: iść czy olać to?
Jak się pracuje w NPL NOVA?
Zobacz opinie na temat firmy NPL NOVA tutaj. Liczba opinii, które napisali obecni i byli pracownicy oraz kandydaci do pracy to 1.