Jednym z niewielu działów, którego funkcjonowanie zasługuje na słowa uznania to dział zakupów kierowany przez Pana Jacka. Pełen profesjonalizm i mimo wiadomych względów - zachowane ludzkie podejście do pozostałych pracowników firmy. Jest to jeden z fundamentów na których opiera się ta firma i moim skromnym zdaniem, dopóki tacy pracownicy jak w dziale zakupów tam zostaną - Ta firma ma szanse na dalsze "w miarę" funkcjonowanie. Życząc wytrwałości dla tych niewielu, którzy ratują tak wiele.
Robią z swoich przedstawicieli handlowych idiotów. Ceny hurtowe dla wulkanizacji są wyższe niż wystawiają swoje opony na allegro.
Stawka głodowa plany wysokie nie do wykonania więc się dwoisz i troisz a potem tylko podstawa
Jaka pracuje się w Handlopex Rzeszów. Atmosfera w pracy. Czy jest problem z urlopem? Jakie stawki wynagrodzenia? Czy warto aplikować na stanowisko do pracy w biurze?
Czy kwota 5500 to dobra stawka w firmie Handlopex S.A.?
Masz dużo obiecane a pieniądze są co najwyżej średnie (są bony na święta, jest benefit, jakieś premie kwartalne, ale to w dzisiejszych czasach jest standardem w tej wielkości firmach). Przy wypłacie słyszysz że masz się cieszyć bo to i tak dużo, bo Pan Prezes dołożył choć nie musiał.
Jak by prezes układał realne plany to i premie były by Ok bo kwestia fili niektóre są faworyzowane a inne oczerniane i plany i założenia nie adekwatne do terenu działania, wtedy jedziesz na podstawie
Pozytywną atmosferę w pracy zapewniają wszyscy, szczególnie dział personalny. Z szerokim uśmiechem na ustach tak obrobią Ci siedzenie, że się nie pozbierasz.
Napisze w Dużym skrócie! Jesli chodzi o filia łódź to nie polecam pracy w tym miejscu! Kierownik filli pan Robert K. mobinguje ludzi chodz sam nie wie co to znaczy, jest bardzo złośliwy traktuje pracowników jak (usunięte przez administratora) chodz sam wielu osobą nie dorasta do pięt ,obiecuje wiele ale w 99% nigdy nie dotrzymuje słowa. Jest to osoba która nie reprezentuje swoich podwładnych często słychac "nie da sie" albo poprostu NIE tak więc każdy jest skazany na siebie zazwyczaj brzmi to tak "se zadzwoń se załatw se zrób. Bardzo duzo osób odeszło bądź przewinęło sie przez tą firme za mojej kadencji ponieważ nie wytrzymywali presji...Prezes raczej nie interesuje się swoimi pracownikami i wszystkie sygnały jakie płynęły w jego strone na temat co sie dzieje na filli były ignorowane... A więc za nim wyslesz c.v dobrze sie zastanów czy chcesz pracować z taką osobą. Pozdrawiam
Absolutnym policzkiem dla wszystkich wulkanizacji (Waszych partnerów i kontrahentów), jest Państwa drugie konto na ALLEGRO: znawcyopon_pl. Jest to konto, na którym rzekomo inna firma sprzedaje Państwa opony, z cenami jeszcze niższymi niż na oficjalnym koncie Handlopexu na Allegro. Dowodem na to, że oba konta należą do Państwa, jest zawarta informacja w warunkach dostawy, iż istnieje możliwość odbioru osobistego we wszystkich Państwa filiach. Oprócz tego odkryłem, że Państwa dawny sklep internetowy: Opona.pl, zmieniła nazwę na znawcyopon.pl, co łatwo sprawdzić wpisując w google Opona.pl.
Jakie warunki zatrudnienia oferuje firma Handlopex S.A.? Czy oprócz pensji w wysokości około 8200 PLN można liczyć na dodatkową premię?
Jak wygląda sytuacja na stanowisku C+E, jakie zarobki? Jak wygląda praca?
Podbijam temat.Jak sytuacja wyglada na tym stanowisku są tam przyjęcia na kierowcę?Jeszcze nie widziałem ogłoszenia do tej firmy na kierowcę C+E. Pojawia sie jedynie na magazyniera.Ciężko się dostać?Może ktoś opisać w miarę szczegółowo jak jest?
kumoterstwo jak wszedzie
No niby na samym początku organizowane są szkolenia zarówno produktowe jak i handlowe @interrr, no ale mimo to nadal wymagane jest przynajmniej 3 letnie doświadczenie jako przedstawiciel handlowy. Tego nie ominiesz
Witam Was wszystkich. Możecie mi powiedzieć czy warto pracować w waszej Firmie na st. PH, jaka podstawa i jak duże regiony, jak z klientami i z planami miesięcznymi. Za wszystkie info bardzo dziękuję. Jestem w bardzo ciężkiej sytuacji materialnej bez żadnych perspektyw na dzień jutrzejszy, a pojawiła się szansa na to właśnie stanowisko.
Jak się pracuje w Handlopex S.A.?
Zobacz opinie na temat firmy Handlopex S.A. tutaj. Liczba opinii, które napisali obecni i byli pracownicy oraz kandydaci do pracy to 2.