Szkoła jest do chrzanu, zarówno Pani Dyrektor jak Jej kadra, którą pociągła ze sobą z innej szkoły. Po zmianie Pani Dyrektor i kadry nauczycieli ta szkoła to patologia. Nauczyciele nie potrafią niczego nauczyć. Co roku są nowi nauczyciele od matematyki i języka angielskiego. Który nauczyciel wyczaj ten nieład w 170-ce od razu z niej zwiewa, dlatego brak matematyków i anglików. Ta szkoła to totalne (usunięte przez administratora) zarówno pod kątem pedagogicznym i edukacyjnym. W szkole panuje harmider, nikt nie reaguje na krzywdy uczniów, nauczyciele udają, że nic nie widzą. W toaletach brud, brak mydła a o papierze toaletowym to już nie wspomnę. Uczniowie noszą go ze sobą z domu bo tak to by nie mieli nawet czym się podetrzeć. Ale za to w toalecie nauczycieli jest cud-miód. Szatnia dla uczniów brudna, w jednym boksie są 2-3 klasy, panuje tam smród i wilgoć. Ogólnie szkoła (usunięte przez administratora), nie polecam nikomu. Dużo uczniów już przeniosło się do innych szkół, które są w okolicy. Dziękuję Państwu za uwagę!
Zarówno styl jak i treść tego wpisu jednoznacznie wskazują na poziom respondenta i brak wiedzy o szkole. Znam tę szkołę i mogę zapewnić, że jest czysto i schludnie. Poziom nauczania nie odbiega od innych szkół podstawowych. Jest scena Dramy, siłownia, jest świetnie wyposażona pracownia przyrodnicza i nowoczesna pracownia informatyczna. W ramach realizacji projektu Dobry Start w Dorosłość szkoła została doposażona w Tablice Multimedialne. Wykonano prace termoizolacyjne i renowację instalacji ciepłowniczej.
Nie znasz sie, sciany sie rozpadaja, napisz do mnie na discordzie a wysle ci zdjecie jednej sciany z tej szkoły KlawiszeQ#0908
Jestem byłym uczniem tej szkoly. I wspominam to ciężko. I jak zapewne, po różnych aktualnych opiniach innych osób. Widać, że jest tak samo. Szczerze to jest niebezpieczna szkola, tam dziecko nie ma jak czuć się bezpiecznie. Gdy uczniowie - (usunięte przez administratora) skakała po ławkach, pluli na innych, a nauczyciele nie potrafili zrobić nic. Nauczyciel potrafił powodziec do uczennicy zamknij morde. Po złamaniu palca, Pan nauczyciel wf kazal mi czekać az skończy się lekcja, co tam że umierałam z bólu. Brak mydła, papieru w toalecie. Serio mama pakowała mi chusteczki.. XXI wiek... To ze wyremontujecie sale... Nie oznacza nic. W szkole podstawowej dzieci się wychowuje. A one widzą tam piekło. Wstyd mi, że żyje w kraju w którym nauczyciele nie pracują z pasji i z uwielbiania dzieci tylko z chęci zarabiania pieniędzy. Nie posyłajcie tam swoich dzieci!
Podpowie mi ktoś czy szkoła może potrzebować polonisty od nowego roku szkolnego?
Niestety po zmianie dyrektorstwa szkoła zeszła na psy
tak samo uważam, ze szkoła ogólnie dobra, jak na podstawówke to naparwde dobrze uczą no i wydaje mi sie, ze jednak można spokojnie u nich zarobić te 2 tys jako nauczyciel.