Zanim cokolwiek tu napiszę, proszę nie odpowiadać mi, że nie jest to miejsce do zamieszczania takich uwag. Jeśli wszystko w danym miejscu pracy zawiodło, to może ktokolwiek się zainteresuje tematem po przeczytaniu tego wszystkiego tutaj. Jeśli nadal nic nie drgnie w temacie, znaczy, że cała ta firma to fikcja. Jestem póki co zatrudnionym pracownikiem-gdzie?-po nicku poznacie. Rozumiem-korporacja, wszystko na pokaz, ale przestańcie w końcu traktować nas, pracowników jak idiotów. Przychodzimy tu w konkretnym celu-pracować i uczciwie zapracować na pensję, po to, żeby móc żyć. Błagam, skończcie z tymi chorymi hasłami o pozytywnych emocjach i innych tego typu bzdurach. Czy wy myślicie, że nie widzimy, że to się kupy nie trzyma? Że to hipokryzja? Kogo to niby ma dotyczyć? Bo na pewno nie panią lider .Swoje frustracje niech wywala na swojej rodzinie, a nie na pracownikach! Wydzierać proszę się poza firmą , a nie na ludzi! Ktoś w ogóle sprawdzał jej kompetencje, że dał jej pozwolenie zarządzać kimkolwiek? Może jakieś szkolenie z ogłady?, dobrego wychowania? Gdzie te wszechobecne: wysyłamy pozytywne emocje? Zwracana i jej uwaga i innym liderom z działu, żeby coś z tym zrobili, że tak nie można traktować nikogo i do tej pory nic się nie zmieniło. Problem miał być przekazany kierownikom. Czy tak było?-nie sądzę, bo nie ma żadnej poprawy. A jest to już długotrwały proces, niestety. Nie wiem ile w tym prawdy, ale ma ponoć wśród kierowników swojego "anioła stróża" Zainteresowani wiedzą o kogo chodzi. Może dzięki temu czuje się bezkarna? Tak nie może byc, tak nie da się pracować. Z tego co daje się zauważyć, to innym liderom również współczuję, że muszą.z w/w panią lider współpracować. Po co na pokaz opowiadać dookoła, jak to cudownie nam się współpracuje? Że pozytywne emocje są najważniejsze. No, tym, którzy szerzą taką propagandę, na pewno się dobrze pracuje, bo nie mają nad sobą osoby, która nie potrafi nawet z odrobiną szacunku odnieść się do pracownika. Praca sama w sobie nie jest zła. Ale moment, kiedy nie chce ci się przyjeżdżać tu, bo ktoś notorycznie się wyżywa na podwładnych, powoduje, że robię to z coraz większą niechęcią
Dużo tu podobnych wpisów, nie da się gdzieś tego zgłosić? Skoro takie rzeczy się dzieją? Przecież nad liderami i kierownikami też ktoś stoi. Pracownicy HRu nie reagują? Chce podesłać swoje cv do firmy, ale w takiej atmosferze raczej nie chce pracować :( Jak oceniasz resztę? Wynagrodzenie, atmosfera między pracownikami, benefity?
W firmie jest jedno wielkie kolesiostwo. Atmosfera między pracownikami, kazdy kazdego obgaduje, benefity wczasy pod gruszą i na święta,razem około 1000 zł. Praca za najniższa krajowa. Szkoda nerwów.
Dzień dobry, w każdą środę zapraszamy na Drzwi Otwarte z Dyrektorem, Kierownikiem HR, Kierownikiem Produkcji bądź Kierownikiem Logistyki. Dział HR jest otwarty dla Pracowników w każdym dniu, a dla osób, które chciałby zgłosić uwagi anonimowo - zapraszamy do skorzystania z skrzynek HR. Co kwartał organizowane są spotkania z Pracownikami z Działem HR oraz Dyrektorem Zarządzającym, na których przekazujemy najważniejsze informacje oraz plany firmy na najbliższy okres, a także pozostajemy otwarci na dyskusję z Pracownikami. W czerwcu tego roku odbyły się spotkania z reprezentantami wszystkich grup pracowniczych, na których omawialiśmy między innymi atmosferę w firmie i pomysły, jak możemy usprawniać naszą współpracę. Pozostajemy otwarci na opinię naszych Pracowników i wspólne szukanie usprawnień! Działa HR
Haha do Kierownika Produkcji to nikt nie pójdzie z prostej przyczyny. To on wprowadza atmosferę na którą wszyscy narzekaja. Jednym słowem kierownictwo to porazka i Najgorsze w dziejach tej firmy. Modeleczki, które mają ludzi z produkcji za gorszy sort.
Kobieto zastanów się dobrze, zdrowie ma się jedno, tu na pewno stracisz nerwy. Nie warto ! W tej firmie jest tylu rządzących ,a w biurach tylko pracowników przybywa, a co za tym idzie zamiast być lepiej jest coraz większy chaos. Kazdy mówi co innego, zyby cokolwiek załatwić trzeba sie prosić tydzien. Zenua!
Skoro jest tak rzekomo zła atmosfera przez kierownika produkcji, to może warto o tym porozmawiać wyżej? Jeden pracownik pewnie nic nie zdziała ale jakby był jeden wspólny głos? Jak w ogóle jakieś małe problemy wewnątrz grupy tu rozwiązujecie, skoro do kierownika nie chodzicie? Pytam, bo w mojej poprzedniej pracy też był z tym problem, a szukam nowej i nie chciałbym wpaść z deszczu pod rynnę.
Kolego powiem Ci tak, nic się nie da zdziałać w tej kwestii bo to są układy, ukladziki. Odchodzą ludzie którzy w tej firmie pracuja 10 i wiecej lat,ludzie z ogromnym doświadczeniem i wiedzą . Poczytaj komentarze od kiedy jest problem i ile lat to już trwa i sam sobie odpowiedź.
Jak wygląda kwestia awansu w AIR SPIRALO POLAND Sp. z o.o.? Jakie są możliwości w ramach jednego działu oraz w perspektywie całej firmy dla stanowiska Specjalista ds. Obsługi Klienta?
Dzień dobry, w naszej polityce rozwoju Pracowników awansowanie odbywa się na podstawie oceny kompetencji pracownika. Ewaluacja przeprowadzamy raz w roku, bądź w ramach pojawiających się potrzeb. W strukturach jednego działu są to awanse pionowe, natomiast możliwe są też awanse poziome, np. wielu pracowników produkcji przeszło do działów technicznego, utrzymania ruchu, administracji produkcji, jakości czy innych. Zachęcam do zapoznania się z artykułem zawierającym wypowiedzi naszych pracowników, także w interesującym temacie: https://spolecznieodpowiedzialni.info/publikacje-i-raporty-csr/air-spiralo-dobry-pracodawca-2023-mowimy-glosem-naszych-pracownikow https://www.forumbiznesu.pl/odpowiedzialny-biznes/air-spiralo-dobry-pracodawca-2023-mowimy-glosem-naszych-pracownikow Pozostajemy także do dyspozycji w przypadku dalszych pytań, zapraszamy do kontaktu: rekrutacja@airspiralo.pl, tel. 61 294 13 17 pozdrawiam Dział HR
hej, namierzyłam do nich ofertę na Specjalistę ds. obsługi klienta. Praca jest hybrydowa, ktoś powie stosunek pracy dni w biurze do pracy w domu? :) A i ciekawa opcja z tym świętowaniem urodzin, ktoś powie jak to się odbywa? :)
Dzień dobry, rzeczywiście istnieje możliwość częściowo pracy zdalnej w Dziale Obsługi Klienta. Proporcje maksymalnie 3 do 2 dni pracy zdalnej. Chętnie udzielimy bardziej szczegółowych informacji, zapraszam do kontaktu z działem HR: rekrutacja@airspiralo.pl lub telefon 61 294 1317. Celebracja urodzin pracowników należy do jednego z benefitów oferowanych naszym pracownikom. W każdym miesiącu solenizanci zapraszani są na wspólną kawę i ciasto z drobnymi upominkami od firmy. pozdrawiam, Dział HR
Widzę, że nic się nie zmieniło. Wylewacie tu swoje frustrację, a tak poza tym to co robicie? Ile było o tym rozmów, a jak przyszło do rozmowy z szefem to cisza. Tu jest łatwo powiedzieć co Was boli bo jesteście anonimowi. Nie szkoda Wam życia na ten jad? Idźcie do dyrektora, HR lub choćby kierownika i przedstawcie swoje ARGUMENTY, albo zmieńcie pracę. Dużo zdrowia. Były pracownik.
Bo w tej firmie nie docenia się pracownika najlepiej wycisnąć go jak cytrynę a jak zaczyna być coś nie tak z pracownikiem to się go zwalnia zamiast dowiedzieć się dlaczego tak się dzieje i zapomina się ze gdyby nie pracownicy danej firmy by nie było bo kierownik derektor czy prezes nie są wstanie zrobic wszystkiego sami w firmie. Wystarczy zadbac o pracowników niższego szczeblaa nie tylko wymagac nie dając nic w zamian a jak nie to do widzenia.
Po 15 latach przepracowanych w tej firmie, stwierdzam, że dostalem najlepszy prezent w życiu. Zwolnienie. Naprawdę. Teraz mam super pracę za godne wynagrodzenie, fajni ludzie i kierownik. Atmosfera w miejscu pracy robi robotę. Człowiek idzie z chęcią i z chęcią pracuje. Żałuję tylko jednego, że zmarnowałem tyle czasu w tej firemce. Głowa do góry koledzy i koleżanki. Najtrudniejszy pierwszy krok. Pamiętajcie
Powiesz czemu cię zwolnili? Były jakieś redukcje stanowisk? Razem z tobą zwolnili też więcej osób?
Zgadzam się z Tobą w 100 % . Tyle osób co straciło zdrowie, zostało odarte z godności, przestalo wierzyć, że cokolwiek ma jeszcze jakiś sens . Tyle łez bezsilności co człowiek widzi, nerwowych sytuacji spowodowane tylko i wyłącznie wygorowanym ego. Czy tak powinno wyglądać dobre miejsce pracy? Odchodzą bardzo dobrzy pracownicy z ogromny doświadczeniem bo komuś to na rękę. To ,że inwestor jest zagraniczny nie ma tu nic do atmosfery. To nie oni zgotowali Nam takie warunki,(usunięte przez administratora) . Cały czas żyłam nadzieją, że przyjdzie dzień i się wszystko zmieni. (usunięte przez administratora) Boli bardzo, bo każdy z Nas ogrom pracy i serca włożył w tą firmę ,a teraz patrzy jak to wszystko upada.
Atmosfera jest padła to prawda ale kto ją tworzy? No my! Trzeba coś zmienić! Mamy nowe związki to niech działają! Niech cos zrobią, niech wyrażą głos ludzi i może ktoś to dostrzeże i zepchną krzykacze ze stanowiska. A z drugiej strony patrząc na socjal i inne rzeczy które daje firma to przejrzyjcie się po rynku raczej nie dają takich.
Związki w tej firmie to tylko dodatek. Nic nie zrobią, nic nie ugraja chyba ze tylko do siebie. Co do socjalu to inne firmy daja na same święta po 1500 zl I to mniejsze niz Nasza. Więc szalu nie ma
zgadzam się, ci co skupiają się na robocie, mogą się rozwinąć i robić swoje, a atmosfera jest też dobra
Jak bardzo się rozwinoles? Bo chyba pracujemy w dwóch różnych zakladach. No i ta atmosfera ???? jak w zakładzie pogrzebowym
Dobra atmosfera szczególnie na zmianie u brudaski, gdzie są same krzyki,wyzwiska i zastraszanie i wmawanie rzeczy które nie są prawdą. Tyle osób co odeszło tylko z jej powodu . Smutne to. Sama szukam pracy i się ulatniam, bo nerwowo już nie daję rady.
Troché czasu minęło, gdy moje stopy przekroczyły ostatecznie progi tej firmy. Jak nie trudno zauważyć, albo zbyt mało czasu upłynęło, by coś poszło w dobrym kierunku, albo jest już tak źle, że termin "czas "nie wchodzi w grę . Trudno pojąć, że firma chełpi się wyróżnieniem "Dobry pracodawca "które jest dalekie od rzeczywistości. Pytanie, komu jest tam tak dobrze!!!Dlaczego pracodawca ma tak wybujałe ego!!!Przecież wpisy i rozmowy z pracownikami są krzykiem wołającycym o pomoc. Na twarzach, ludzi wypisany jest smutek, rezygnacja, brak nadzieji, że ktoś Ich w końcu wysłucha, zauważy osoby godne do dyskusji I szukania wspólnie mądrych rozwiązań. Dlaczego, "Góra "jest tak bierna, wierna sobie I swoim egoistycznym przekonaniom. "Król jest nagi "!!! Czy tego serio nie widzicie!!!Ale, to Wam...przyjdzie pójść boso! Gdyż filary tej firmy, to ciężko pracujący tam pracownicy, produkcji których potrzeby są Was obojętne obcego, niezrozumiałe. Mój wpis nie ma na celu, oczerniać firmę, lecz po ludzku zwrócić uwagę, że każdemu bezwzględu na wsztstko należy się szacunek, nieważne kim jest ,.jakie piastuje stanowisko .Bądźmy bliżej siebie, bo stracimy, to co w nas wyjątkowe,, co czyni nas osobnikami, o ludzkiej nie tylko twarzy. Drogie koleżanki i koledzy pozdrawiam Was serdecznie i życzę Wam, aby zakład pracy stał się w końcu miejscem, które będzie dobre dla Was, a nie tylko pracodawcy.
Były 3 , zostały 2,kto to wie co je zje. Odeszla Ta,co choć chęci i wiedzè miała .Do układu nie pasowała. Ale gra sie toczy i skończy się miarka i hlup!!!Wpadnà do garka. Do bryji ktorà same zgotowaly.Nie polecam tam pracy!!!Chyba że garnek napelni się
Niestety Ta co powinna odejsc caly czas niestety jest.Kiedy gora wreszcie przejrzy na oczy??
W tej firmie już jest tyle rządzących co w Polskim rządzie i nadal ich przybywa. Im więcej osób u "władzy " tym większy bałagan i spychologia. No i nie musisz mieć wiedzy by dostać stolek ????Efekty niestety juz zaczyna byc widać. Bo gdzie kucharek 6 tam nie ma co jeść .
Traktuję, to jakie pytanie. Według mnie i własnych spostrzeżeń, nie. Mialem okazję pracować od samego początku, z Panià S i nie potwierdzam tego, wręcz zaprzeczam,by krzyczala Jestem tego samego zdania co "Odrodzony".
Ja również uważam, ze Pani S nie krzyczala, tylko ma taki ton glosu. Poza tym ludzie to jest zaklad Produkcyjny, chodzące maszyny jedna przy drugiej , halas, każdy z Nas po paru godzinach mowi glosniej, czyli kazdy z Nas krzyczy? Żenujące jest to polowanie na ludzi i szukanie na siłę jakiegoś haka bo np się kogoś nie lubi. Jeszcze trochę to trzeba będzie nanczyc te biedne sierotki bo za glosno sie coś powie.
Ja to zaangażowanie widze w chodzeniu na papieroski...kilka razy dziennie... z ekipą Jednym wolno innym już nie.
Jak to jest, że na portalu pracuj.pl podano informację "ponad 95% zadowolonych pracowników"? Ktoś przeprowadzał jakąś ankietę? Pytał pracowników? Bo jak dla mnie to większość jest bardziej niezadowolona niż zadowolona. Ludzie odchodzą bo mają dość atmosfery, wiecznego poganiania i krzyków. 100% zadowolonych ze współpracy klientów? To po co takie spiny o te reklamacje jak oni tacy zadowoleni? Kogoś z tymi liczbami poniosła fantazja :) Puste słowa o etyce, rodzinnej atmosferze, dbaniu o pracowników na fb. A w prawdziwym życiu mają Cię(usunięte przez administratora)
Grunt to dobra reklama, która nijak ma się do rzeczywistości w tej firmie. Jak widać puste frazesy to firmowe logo ! Zakłamanie i obłuda dalej trwa. 95 % niezadowolonych pracowników, którzy przychodzą do pracy z nożem ńa gardle. Wiecznie niezadowolona Pani lider, która tylko pape potrafi nadzierac i ublizac. Czy ktoś z tym coś zrobi? Kto tak niekompetentna osobę dal na takie stanowisko ! Niech lepiej zwróci uwagę mezusiowi który wiecznie spi przy maszynie, tego to góra nie widzi.(usunięte przez administratora)
No ciekawe to co pisze Dzielimy się wiedzą : -haha Pracujemy bezpiecznie : - bezpiecznie wystajace blachy i wiecznie zawalone drogi ewakuacyjne Dbamy o naszych pracowników : - Wyciskajac ostatnie siły za najniższą krajową + ciągły stres Lubimy być razem: Na zdjęciach Motywujemy : By poszukać normalna pracę i doswiadczonym kierownictwem potrafiacych po ludzku traktować ludzi
I pomyśleć, że jeszcze 5 lat temu to była naprawdę dobra Firma do której chodzili ludzie z uśmiechem na twarzy. Teraz każdy szuka innej pracy i jak tylko znajdzie to fruuu... Tyle fajnych i doswiadczonych pracowników co już odeszło. Smutno na to wszystko się patrzy
Tak to jest jak liczy się to czy Cię ktoś "Lubi" czy nie. Wartością nie jest ile dajesz z siebie, ale czy potrafisz sie podlizywać i donosić na innych. Jak jesteś cwaniak to se jakoś poradzisz. Ale komu by sie chciało wiecznie w takim grajdole siedzieć. Lepiej poszukać innej roboty, gdzie nie będzie takiego wszędobylskiego lizustwa i darcia mordy. Ludzie chcą tylko szacunku i normalnych warunków pracy - dla niektórych to za wysokie wymagania jak widać
Cześć, znalazłam u nich ofertę dla magazyniera / starszego magazyniera (to jedna oferta). Widzę tu po wpisach że pracują też kobiety, znaczy że praca nie jest ciężka? Co prawda to mąż jest głównie zainteresowany, ale to nas ciekawi. Widzę że parę lat temu na początku dostawało się umowę na czas określony, ale według Was ktoś miał też na czas nieokreślony od razu z uwagi na umiejętności, to nadal jest możliwe, jakie są tendencje w tym zakresie? No i jeszcze jedno pytanie - w czym różnią się obowiązki starszego magazyniera od magazyniera, oraz może ktoś wie jak to wygląda zarobkowo? Bo jak wspomniałam ogłoszenie jest jedno dla tych dwóch stanowisk.
Na magazynie pracują dwie kobiety i praca fizyczna nie jest wcale lżejsza dla kobiet niż dla mężczyzn. Umowę dostaje się na czas nieokreślony dopiero po lekko ponad roku czasu. Obowiązki magazyniera a starszego magazyniera niczym się nie różnią, wszyscy wykonują takie same obowiązki, a zarobki na chwilę obecną to najniższa krajowa.
Dzień dobry, chętnie odpowiemy na wszelkie pytania związane z ofertą pracy, także w zakresie wynagrodzeń. Stanowisko Magazynier i Starszy Magazynier rozróżnia przede wszystkim poziom umiejętności pracowników. Zapraszamy do kontaktu: T: +48 61 294 13 00 Dział HR
Jak wygląda praca w kontroli jakości? Czy jest dwuzmianowa i na jakie wynagrodzenie można liczyć?
Potrzebują osoby na stanowisko kontrolera jakości, praca jednozmianowa, czasami soboty. Spróbować każdy może i przekonać się jak pracuje się w owej firmie????
Niestety w firmie nikt nie chce pracować na kontroli jakości z powodu pewnej pani która potrafi tylko krzyczeć na pracowników
Andrzej już nie wróci, miała kosę z kierownikiem i dyrem. A obecny kierownik jakości to człowiek o stoickim spokoju ;)
Tak,mieliśmy dobrego kierownika produkcji. On przynajmniej nie dzielil ludzi na lepszych i gorszych. Wszystkich traktowal równo i zcalal zespol,a nie dzielił .
Ziomal Jakoś S nigdy na mnie nie krzyczala. Trzeba umieć rozróżnić glosny glos od krzyku : ) Poza tym skąd masz takie informacje o rzekomej kosie? Raczej do ludzi na produkcji nie powinno dochodzić o rzeczach które dzieją się na górze.
Co do Pani S,to rzeczywiście gruba przesada z tym krzykiem!Byla bardzo zaangażowana w to co robila. Moim zdaniem wklad jaki włożyła, narażajàc siè często na lekceważący odbiór z każdej strony,był niewspômierny do oczekiwań. Sam czasami miałem odmienne zdanie, opierajàc się na tym...że przecież takie już szło ,,bylo kiedyś dopuszczone a teraz raptem, nie!Ale, to przecież Pani S odpowiadala w konsekwencji za jakoś produktu. To była Jej praca. Byla rozliczana z każdej wpadki na produkcji. Można wobec tego wywnioskować,że tylko rozliczana. Otwarcie mogę powiedzieć, że jest jednà z ofiar systemu,który tam panuje. Nauczysz, wyszkolisz, zrobisz o wiele za dużo i wierzysz że ma to sens. Za nim się zorientujesz ,kubeł wody wyleją na ciebie. Gdy Jesteś niepotrzebny, ZASTĄPIONY. Panie PP pisze Pan o rzeczach o których ludzie na produkcji nie powinni wiedzieć....zle określenie!!!To,co MÒWIĄ drogi Panie, nikogo nie interesuje. Wedle nas możecie się nawet po... Aby utrzymać się na stołkach, sami trzęsiecie gaciamii o swoje posdaki i słusznie. PP Musisz wiedzieć, że wszyscy mamy takie same prawa, bezwzglèdu na stan posiadania, koloru skóry itp Lepszy czy gorszy sort, Jesteśmy ludzmi i zachowujmy się jak ludzie. Nie ma góry, czy ludzi na produkcji .Mamy marzenia, chcemy żyć Ale jak często staje nam na przeszkodzie...niestety, człowiek. Wszystkiego dobrego koleżanki koledzy i dla tych którzy nie dzielà nikogo
To jak w końcu tu jest patrząc z perspektywy pracownika? Zaczynając od zarobków, poprzez organizację pracy po relacje między ludźmi.
Zarobki marne, teraz wprowadzili że musisz umieć wszystkie maszyny nastawić i naprawić, nie umiesz brak premi i najniższa krajowa. Organizacja pracy jest, taka jaka sobie zorganizujesz ! Pani lider zmiany nic nie ogarnia, tylko zastrasza i wmawia różne rzeczy. Stanowisko piastuje dzieki donoszeniu,ciagle się we wszystkim myli, a swoimi błędami obarcza innych żenada! Relacje między ludźmi, uwazaj tu każdy każdego w łyżce wody by utopil. W twarz usmiech, a za plecami noz. Jednym słowem totalny haos, brak organizacji, (usunięte przez administratora) na halach itp. I najważniejsze traktowanie ludzi jak podmioty
A pracownik ma jakieś przeszkolenie żeby umiał nastawić i naprawić każdą maszynę? Bo przecież nie każdy ma taką wiedzę. Jak już się uda złapać premie to ile ona wynosi? Tak mniej więcej?
Tu nikogo nie obchodzi to, że coraz więcej osób się wypala. Przynajmniej cię wykorzystają, zanim to zrobisz. Mierzą twoją wartość tym, jak wiele dla nich robisz. W tej relacji nie ma miejsca na ludzkie emocje. Tu są tylko liczby i transakcja. Kiedy przestaniesz spełniać oczekiwania, nie będzie wątpliwości, żeby zastąpić cię kimś, kto będzie bardziej opłacalny dla firmy ☹ W tych czasach każdy doskonale zdaje sobie sprawę z tego, że "z (usunięte przez administratora) nie ma dobrego pracownika"
Na ile zmian pracuje się na produkcji jako operator maszyn?
No mnie interesuje też posada Operatora maszyn. Dopytam też, jaka jest umowa na tym stanowisku? Dadzą UoP na czas nieokreślony na start? I jeszcze, czy na tej posadzie pracuje się zmianowo czy raczej typowe pon-pt w stałych godzinach?
Na start nie dostaniesz umowy na stałe. Pierwsza umowa to 3msc okresu próbnego, później rok i dopiero po tym roku na stałe. Praca jest w systemie dwuzmianowym.
Dzięki, dobry człowieku, a jak z kasą dla operatora? Mój ślubny musi zmienić pracę, żeby nie było, że na gorzej płatną ;(
To w końcu pracuje się w tej firmie na dwie zmiany czy trzy? Bo we wcześniejszym komentarzu napisano, że na 3, a Ty piszesz, że na 2... Jakie to godziny by były?
Praca jest w systemie dwuzmianowym. Tylko 3 linie pracują na trzy zmiany ale są w pełni obsadzone.
Na jakie narzędzia pracy może liczyć pracownik w Kentel Polska Sp. z o.o.?
Dzień dobry, w zależności od stanowiska pracy, pracownik otrzymuje wszystkie narzędzia niezbędne do realizacji zadań. pozdrawiam, Pracownik Działu HR
Czy urlop w Kentel Polska Sp. z o.o. jest płatny 100%?
Dzień dobry, urlop w ramach przysługujących limitów jest wypłacany w 100%, zgodnie z Kodeksem Pracy. pozdrawiam, Dział HR
Jak wygląda praca w kontroli jakości? Zatrudniają na takie stanowisko? A ta pani S. Jest nadal?
W firmie Kentel Polska jest prowadzona rekrutacja na stanowisko specjalista ds planowania i zakupów i business analyst. Interesuje mnie czy podczas rozmowy kwalifikacyjnej jest sprawdzana znajomość języka angielskiego? W formie testu czy rozmowy? Wystarczy znać go komunikatywnie?
Witam, niezbędna jest komunikatywna zanjomość języka angielskiego. Część rozmowy rekrutacyjnej jest prowadzona w języku angielski. Pozdrawiam
Witam wszystkich mam pytanie co sądzicie o Panu Piotrze Ś. Z Logistyki
Ubierzcie te,kierowniczki może w jakieś fartuchy !!!!Okular niech też noszą i klaki zwiàżà.A nie chodzą z kawusiami i gwiazdożà. To zakład produkcyjny A nie pokaz mody. Tam też nie byloby szans. Wiele osób nosi spodnie po kimś i to za małe, za ciasne. Takie osoby zestresowane sà pracà i zawstydzone tym jak wystawione sà na pośmiewisko. Obdarci i stlamszeni!!!
Zaklad produkcyjny zanika :( Żadnych zasad, wolna amerykanka, ciągle migracje na fajki( znam takich co w ciągu godz potrafią isc 4 razy) ,Zero przestrzegania bhp ,co linia to inna muzyka. Pracowac się nie da przy niektorej muzyce. Co drugi słuchawki w uszach .Jedzenie przy maszynach , Pokażcie mi zaklad Produkcyjny gdzie jest tak jak tu? . No ale przyklad idzie z góry. Zero panowania nad czym kolwiek I totalny brak autorytetu u pracowników. Stracony szacunek będzie potegowal. Co do Ciuchów to ważne że one wyglądają. Na tyle zarzadzajacych produkcją co mielismy, nigdy nie bylo takiej samowolki jak teraz, Nadgodziny setki byly dla tych co robili, teraz sie zostaję na setkach I mozna 1 h przerobić A 3 h przegadac. Firma ma monitoring i nie widzi co się dzieje? Jeszcze trochę to przy maszynach wiara bedzie oglądać filmy, masowo.
Trzeba pomyśleć by zatrudnić im kogoś dodatkowego, kto będzie zajmował się samymi ciuchami, a najlepiej 3 osoby, po jednej na każdą halę, bo jedna może nie ogarnąć hahaha
Może opuściły zajęcia na których była mowa, ze dyscypila i porządek w pracy, wplywa na jej wykonanie i jakość
Bo teraz nie ma nikogo kto pilnuje porządku i tego by ludzie pracowali ???????????? . Mi to akurat nie przeszkadza. Przynajmniej się nie narobie.
Ponownie trudno przejść mi obojętnie, wobe tego,co i . Pan wypisuje. Nie mam pojęcia skàd Pan się zerwał i jakie na prawdę przesłanki Panem kierujà?Bez wàtpienia ma to na celu, ukazanie firmy w innym świetle...Pracownika który, może pozwolić sobie na tzw.luz ,obalajàc mit, jak rzeczywiście jest źle. Staram się zawsze kulturalnie wypowiadać, ale nie w Pana wypadku. Jest Pan jest totalnym kret...i nie liczy się dobrem kolegów i koleżanek, którzy godz, miesiàce, lata ciężko przepracowali A dziś sà zaszczuci, niedocenieni.Ważne jest, to by 'góra "mogła się realizować.To co Wszyscy budowalismy latami, "te ,bo przyszly "zniszczą w krótkim czasie. Pana uważam za ogniwo, którego tam nie ma. Szacun dla Was,,koleżanki i koledzy!
Właśnie dlatego tak napisałem. Poniewaz jezeli jestes pracownikiem to doskonale znasz realia. Tak jak ktoś tu napisał Przyjmuja mlodych bez zadnego doświadczenia, dostaja odrazu funkcję i podstawę większą niż ludzie po 3 latach to dlaczego mam za nich robić? Ja daję możliwość wykazania się. Dodatkowo niech mają z tylu glowy, że za 2 lata to oni będą na naszych miejscach I to oni będą zarabiać mniej od tych nowych co przyjdą. Bo ja nie wierzę że będzie lepiej. My nawet związki zawodowe mamy (usunięte przez administratora)...y. nic nie robią w kierunku by bylo lepiej.
Jedna z tych madrych kierowniczek to wmowila dziewczynie ze tlumikach tak jej ciezko ze ja przeniosla na pierwsza hale i gdzie?Na bete.Ktos tu ma zero pojecia o produkcji skoro z tlumikow na bete przeniosla dziewczyne Zaklad zszedl na psy
Niech sama tam stanie i zacznie coś robić bo przecież to takie proste. Może choć tam się sprawdzi .Jak przyszly nic dobrego z tego nie wyniko. Roszady bezsensowne,masz robić i bez gadania.Roszada i je dosiègnie.
Jak się pracuje w AIR SPIRALO POLAND Sp. z o.o.?
Zobacz opinie na temat firmy AIR SPIRALO POLAND Sp. z o.o. tutaj. Liczba opinii, które napisali obecni i byli pracownicy oraz kandydaci do pracy to 32.
Jakie są opinie pracowników o pracy w AIR SPIRALO POLAND Sp. z o.o.?
Liczba opinii, które napisali obecni i byli pracownicy to 27, z czego 0 to opinie pozytywne, 21 to opinie negatywne, a 6 to opinie neutralne. Sprawdź tutaj!