Jaka jest atmosfera w Przedsiębiorstwie i jak się tam pracuje i jakie zarobki ?.
Jak wygląda ścieżka kariery w Przedsiębiorstwo Komunalne Sp. z o.o.? Czy trudno jest zdobyć awans?
Jaka kariera w PK?????!!!!!!!! Tutaj się nie awansuje. Conajwyżej możesz zostać zwolniony jak się zapytasz o podwyżkę. A spróbuj dyskutować to usłyszysz że jak się nie podoba to droga wolna.
Ostatnio pojawia się co chwila nowa oferta pracy w Przedsiębiorstwie dla księgowej ZGM. Mam pytanie- Co takiego się dzieje, że ciągle na to miejsce szukają? Czy tak ciężko się tam pracuje? I czy na to stanowisko może być mężczyzna, czy tylko kobieta? Jestem ciekaw, czy warto w ogóle starać się o tę posadę. Jakie są zarobki na tego typu stanowiskach w tej firmie?
Kto tylko może i znajdzie jakąś pracę ucieka z tej firmy,zero szacunku i docenienia pracownika ze strony zarządu.Nikt nie spełnia oczekiwań pani prezes.Wszyscy robią wszystko źle, no to jak ta firma istnieje tyle lat?
Nik. Firma istnieje, bo pozycję zbudował wiele lat temu wcześniejszy zarząd. Teraz szefostwo za nic ma człowieka. Prezes zapomniała, że kiedyś siedziała na niższym stołku w tej firmie i nikt wtedy jej nie traktował z góry, jak to ona robi teraz. Zresztą ona wcześniej też nigdy nie szanowała współpracowników. Ale tak jest jak ktoś dorwie się do władzy, a nie ma o niej zielonego pojęcia. Kto mądrzejszy ten odchodzi z tej firmy, nowi ledwo się przyuczą i też rezygnują, bo nikt nie lubi być (usunięte przez administratora) a od czasów nowej prezes tak jest. Współpracownicy donoszą na siebie, a szefowe jeszcze tylko to podkręcają. Nigdy wcześniej nie było aż tak źle. Płace śmieszne jak na zakres i rodzaj obowiązków. Niech same dalej pracują na wszystkich stanowiskach po trochu- w końcu już to robią nie od dziś, bo pracownik robi wszystko źle. Trzeba szanować pracownika, a w tej firmie o szacunku nie ma mowy- NIESTETY.
Jaki dress code obowiązuje w Przedsiębiorstwo Komunalne Sp. z o.o.?
Dress code w PK? Hahaha. Tutaj nikt nie wie, co to w ogóle znaczy. Ubierasz się, jak chcesz, wedle upodobania.
Jak najdalej od tej firmy.Nie liczą się z pracownikami.Za żądanie spotkania załogi z Burmistrzem czyli właścicielem firmy zarząd łącznie z radcą prawnym straszy wyciąganiem konsekwencji dyscyplinarnych,do tego jest baaardzo mściwy szczególnie pod względem zarobków.Zresztą widać ilu pracowników odeszło od kiedy jest nowa P.PREZES.
Zgadzam się z tą opinią, ponieważ taka jest prawda. Za nic mają wieloletnich pracowników ("JAK SIĘ NIE PODOBA, TO DROGA WOLNA, MOŻNA ZABRAĆ TOREBKĘ I WYJŚĆ. LUDZI NA TWOJE MIEJSCE STOI DZIESIĘCIU POD BRAMĄ" Itp. słyszy się w tej firmie od przełożonych)
Nie słuchaj plotek o firmie Przedsiębiorstwo Komunalne Sp. z o.o., cała prawda tylko na naszym forum. Czytaj i komentuj.
Jak się pracuje w Przedsiębiorstwo Komunalne Sp. z o.o.?
Zobacz opinie na temat firmy Przedsiębiorstwo Komunalne Sp. z o.o. tutaj. Liczba opinii, które napisali obecni i byli pracownicy oraz kandydaci do pracy to 3.