Jeżeli zastanawiacie się, czy zacząć tutaj pracę (zdalnie) - to stanowczo wam ODRADZAM! Na początku rozmowy wszystko super, fajnie i obiecująco. W dniu 1 dnia szkolenia, jak i ostatniego zero informacji odnośnie dzwonienia. Materiały obszerne, lecz bez szczegółowych informacji odnośnie tego jak poprawnie przeprowadzać rozmowy i zbijać ew. obiekcje. Współpraca z Panią (usunięte przez administratora)- tragiczna, miałam wrażenie, że ani razu nie zostałam wysłuchana. Kontakty, które dostawałam- w 90% nieaktualne od 8-12 lat. Zostałam zwolniona ze względu na BRAK POROZUMIEŃ, gdzie na początku rozmowy wspominane było, że limit doświadczonego konsultanta to 40 miesięcznie. Ja zdążyłam przepracować tam jedynie 8 DNI. Odpowiedzcie sobie sami czy chcecie pracować w tej firmie. Jak dla mnie to strata czasu i niepewność - czy nie zostaniecie zwolnieni po nawet 3 dniach. Nie pozdrawiam ;d
Dokładnie takie samo mam doświadczenie, tylko z Panią (usunięte przez administratora)! Tyle, że przepracowałam może ze 3-4 dni, potem zablokowali mi bazę do dzwonienia i kontakt prawie się urwał (otrzymuję tylko odpowiedzi na odczepnego). (usunięte przez administratora) Od miesiąca pytam się jak tam z moją pracą, bazą, (usunięte przez administratora)- zero konkretów. Usłyszałam, że jestem problematyczna i mam dziwne wymagania (usunięte przez administratora) Nie polecam, szkoda czasu i nerwów
A to czekaj, mimo jakichś problemów, które u Ciebie występowały to dalej masz zamiar podejmować się współpracy? Co Cię do niej teraz jeszcze mobilizuje? Szukają ludzi do siebie dlatego sprawdzam
Nie no, już nie będę z nimi współpracować... :/ Dałam sobie czas na czekanie do stycznia i szukam teraz innej dodatkowej pracy. Już nie wierzę, że ktokolwiek z FMM się do mnie odezwie. To bardzo niepoważne z ich strony - na miesiąc zostałam bez dodatkowej pracy, której BARDZO potrzebowałam, a oni po prostu wodzili mnie za nos. To jest umowa zlecenie, mogą wypowiedzieć ją kiedy chcą i byłoby to kulturalne, profesjonalne i fair napisać - słuchaj, nie będziemy już współpracować. Ja bym wiedziała na czym stoję, oni by mieli mnie z głowy. Zupełnie nie rozumiem co tam się dzieje.
Witam, tak jak Pani Natalia wspomniała - pracowała 8 dni. Natomiast efekt pracy wynosił połowę jednego dnia a kosztował o wiele więcej, przede wszystkim czasu. Partnerzy z którymi rozmawiamy to organizacje potrzebujące, jest u nas duża swoboda w samodzielnym wyborze potencjalnych partnerów z którymi konsultanci chcą się kontaktować, biorąc pod uwagę ich doświadczenie i nierzadko chęć pomocy konkretnym organizacjom. Uważam, że nie istnieje poprawnie przeprowadzona rozmowa. Rozmowy naszych konsultantów z partnerami nie są ani mechaniczne ani wymuszone, potrzebny jest przede wszystkim uśmiech - ale ten profesjonalny. Mimo że tego zabrakło w naszej współpracy, nie skreśliłam Pani Natalii i zaproponowałam inny rodzaj umowy, której Pani nie przyjęła. Pozdrawiam, Gabriela z Fundacji Studenckiej Młodzi-Młodym
Ja dostałem podobną odpowiedź - "jesteś problematyczny, a ja nie chce takich w zespole" dodam, że ubiegałem się o podstawowe prawo pracownika :D, nie prosiłem o bilet na marsa xd
Ja pracowałam w fundacji tylko trzy miesiące i akurat z p. Gabrielą, musiałam z powodów rodzinnych zrezygnować, ale ja czułam się zaopiekowana. Tzn. na wszystkie moje pytania dostawałam pomocne informacje. Były rzetelne i normalnie przekazywane. Także ja akurat dobrze wspominam pracę w tym zespole. Pozdrawiam cały zespół i koordynatorkę :)
Miałam przyjemność pracować w Fundacji przez 2 lata i jestem bardzo zadowolona z tego doświadczenia. Atmosfera jest wyjątkowo przyjazna i wspierająca, co zdecydowanie wpływa na pozytywną atmosferę i motywację do pracy. Pracodawca stawia na rozwój swoich pracowników, oferując liczne szkolenia i możliwości awansu, co pozwala na ciągłe poszerzanie swoich umiejętności. Co więcej, elastyczność w zakresie godzin pracy i możliwość pracy zdalnej są dodatkowymi atutami. Zdecydowanie polecam jako pracodawcę, który dba o swoich pracowników i stwarza świetne warunki do rozwoju zawodowego.
Jakie konkretnie szkolenia mogą być oferowane? mam nadzieję ze nie trzeba przy tym podpisywać żadnej lojalki
Dziwne skoro chwala rozwój zawodowy a szkoleń niby nie ma. myślisz o jakich zewnętrznych? Może faktycznie wiedza innych pracowników wystarcza o ile chętnie sie nią dzielą
Potwierdzam w 100% Twoją opinię!!! Nie wiem jak było w twoim przypadku, ale chce też wspomnieć o rozpoczęciu pracy BEZ PODPISANEJ UMOWY…
Ja mam całkowicie inne doświadczenia, od samego początku pracy w fundacji otrzymałam umowę bez żadnych problemów. Wszystko było jasne i przejrzyste, co dało mi poczucie bezpieczeństwa. Wynagrodzenie zawsze otrzymuję zgodnie z umową, dokładnie za przepracowane godziny oraz dodatkowe premie za porozumienia. Jestem bardzo zadowolona ze współpracy, bo fundacja dba o to, żeby wszystko było w porządku i zgodnie z ustaleniami. To naprawdę rzetelny pracodawca.
Szkolenia po godzinach pracy, bezpłatne,dla chętnych, którzy chcą się rozwijać ????
Szczerze, nie wiem skąd tyle negatywnych komentarzy. Praca jak praca- w żadnej nie płacą za leżenie. Ale na duży plus jest to, że @Pracodawca daje dużą swobodę działania oraz elastyczne godziny pracy. Jeżeli coś ci nie idzie to koordynator zawsze pomaga, doradza żeby szło ci lepiej. Pracuję od października i od początku nie mam żadnego problemu z umową czy wypłatą.
Dziwne, że wszystkie pozytywne opinie są pisane w ten sam sposób i w ciągu ostatnich kilku dni. Czyżby pisała je jedna osoba z fundacji?
No każdy chyba pracuje ale co z tego w końcu? Chciałabym poznać jakieś szczególy, a nie że po 5 etapach rekrutacji się dowiem, że najnizsza na zlecenie :D chyba jest lepiej?
Potwierdzicie ze nie ma u was premii? bo ktoś dosłownie niedawno je zasugerował a nikt z was do tego sie nie odniósł więc wole mieć pewność
Dokładnie tak. Od każdego zawartego porozumienia wypłacana jest pracownikowi premia.
Premia to 10 zł netto za zapisanego i potwierdzonego partnera. Więc ile zapiszesz tyle masz. Podstawa na zlecenie 28,10 brutto za godzinę.
Nie ma czegoś takiego jak nadgodziny. Każdy pracuje na określoną liczbę godzin. Pracownik ma zawsze wyjaśnione aby starać się obsługiwać podopiecznych w godzinach pracy, nie mamy praktyki aby pracować nadprogramowo
Hmm a ile w miesiącu tych partnerów mniej więcej się zbiera? Bo to 10 zł słabo wygląda
Wspaniała koordynatorka - Martyna, zgrany zespół, dobra atmosfera! Trzeba pracować - jak wszędzie, ale jeśli się w tą pracę wkłada serce - są efekty, które przekładają się na odpowiednie wynagrodzenie!
Ale ty tak na poważnie? xD 10 zł za porozumienie AKTYWNE XD Sposób działania "fudnacji" jest absurdalna, naciąganie ludzi na zakładanie kont... Działanie na granicy moralności. Rozmowa rekrutacyjna, baardzo fajna i przyjemna.... ALE REALIA SĄ INNE... TO JEST PO PROSTU CALL CENTER NISKICH LOTÓW Z RANDOMOWYMI BAZAMI o które prosisz pół dnia, a najlepiej jak będziesz sobie szukać sam. Wspomnę, że na więcej niż najniższą krajową nie masz co liczyć plus praca na własnym sprzęcie nie ma żadnych dodatków xd
potwierdzam w 100%, mój chłopak, który od lat pracuje w sprzedaży przeciera oczy, jak wszystko jest chaotyczne i niesprawnie działające
Jaki zgrany zespół jak nie ma kontaktu z innymi pracownikami, żadnego czatu nic, jedyny kontakt to ten z przełożoną, to nie zespół tylko duet jak już.
Potwierdzam, nie ma kontaktu z nikim innym poza przełożonym/przełożoną.
Od 18 lat jako organizacja non profit rozwijamy nasz zespół i pomagamy przeznaczać 1,5% z podatku na cele ważne społecznie. Stawiamy na rozwój, dobrą atmosferę i docenianie naszych pracowników! ???? Praca z nami to nie tylko stabilne zatrudnienie, ale także dostęp do szerokiego pakietu benefitów, które mają na celu poprawę komfortu życia naszych pracowników zarówno w pracy, jak i poza nią. Co oferujemy? 1. Karta Medicover SPORT – dbaj o kondycję fizyczną i równowagę między pracą a życiem prywatnym. 2. Rozwój i możliwość AWANSU – masz wyniki? w krótkim czasie możesz zbudować własny zespół konsultantów. 3. Transparentność i jasna STRUKTURA – Lider - Sukcesor - Konsultant. 4. Elastyczne godziny pracy – dostosuj pracę do swojego rytmu dnia. 5. Szkolenia i rozwój – regularne kursy, warsztaty i dostęp do platform e-learningowych np. Coursera, Google Skillshop, EdApp, Udemy czy OpenLearn (The Open University). 6. Premie i nagrody – doceniamy zaangażowanie i wyniki. 7. Otwartą KOMUNIKACJE i systematyczny feedback. Dołącz do naszego zespołu i pracuj w Fundacji, która naprawdę dba o swoich ludzi! ????✨ Poznaj nas: www.fsmm.pl
1.Czy dzwoni się ze swojego prywatnego telefonu czy z systemu wykonuje się połączenia? 2.Czy maila wysyła się ze służbowego maila? 3.Czy dzień próbny jest płatny po podjęciu pracy?
Dziękujemy za pytania i chętnie na nie odpowiem: 1. **Czy dzwoni się ze swojego prywatnego telefonu czy z systemu wykonuje się połączenia?** Połączenia są wykonywane z komputera, nazywa się VoIP lub z karty SIM za którą płaci FSMM.pl lub z własnego telefonu. Decyzja należy do konsultanta - w zależności co jest dla niego wygodniejsze. Nie wymagamy korzystania z prywatnych telefonów. 2. **Czy maila wysyła się ze służbowego maila?** Tak, wszelka korespondencja powinna być prowadzona wyłącznie z użyciem służbowego adresu e-mail, aby zachować spójność i profesjonalizm w komunikacji. 3. **Czy dzień próbny jest płatny po podjęciu pracy?** Tak, dzień próbny jest w pełni płatny po rozpoczęciu pracy na stałe. Szczegóły dotyczące wynagrodzenia są omawiane z Liderem. Zapraszamy do nas!
lepiej daj sobie spokoj zwodza za nos od samego poczatku i obiecuja nie wiadomo co a w rzeczywistosci ani ci nie zwroca pieniedzy ani nie dostaniesz dostepu do zadnej platformy ani zadnego systemu do dzwonienia kazdy mowi co innego nie masz kontaktu z nikim tylko z przelozona i jeszcze robia problem o jakakolwiek wyplate pieniedzy
TAK, to jest prawda! Wszyscy korzystamy z narzędzi Google WorkSPACE. Dokumenty i szkolenia dostępne są na Google DRIVE. Ja osobiście do wykonywania połączeń wykorzystuje swój telefon bo tak mi jest wygodnie. Ale jeśli nie chcesz to możesz kupić nową kartę SIM i dostaniesz za nią zwrot pieniędzy. Trzecia opcja to wykorzystanie VoiP, w tym przypadku to Google VOICE. Nie próbowałam ale wiem, że Google ma świetne narzędzia i na pewno VOICE też dobrze działa.
Hey, to chyba dobrze że masz kontakt z przełożoną ? Prawda ? :))) W wielu firmach nie masz zakresu i przełożonego więc nie narzekaj! A z kim jeszcze chciałbyś mieć kontakt ? Pytam z ciekawości. Wypłata zawsze jest na czas! Polecam!
jedna wielka porazka i naciaganie ludzi na zakladanie kont "mlodzi mlodym" to sobie taka krzywde robia, praca na smieciowce i problemy z ogarnieciem obiecanych baz, zero kontaktu z zespolem, klamstwa na kazdym kroku i problemy z wyplata NAWET NIE MYSLCIE O TYM ZEBY TU DOLACZAC, STRATA CZASU NERWOW I WASZYCH PIENIEDZY juz lepiej isc na sprzedaz garnkow bo chociaz macie zagwarantowane pelny etat
Moja praca z fundacją studencką Młodzi Młodym w Częstochowie to naprawdę bardzo pozytywne doświadczenie. To wspaniała organizacja, która z pełnym zaangażowaniem wspiera młodzież i inicjatywy studenckie. Współpraca, rozwój umiejętności przywódczych i realny wpływ na lokalną społeczność sprawiają, że jest to niezwykle satysfakcjonujące miejsce do pracy i rozwoju.
Pomocni, dobry kontakt.Dziękujemy za pomoc!
Czy myśleliście o założeniu związku zawodowego? A może jakiś już u Was działa? Są organizacje reprezentujące także pracowników na śmieciówkach.
Bardzo życzliwy, pomocni. Dają nadzieję na lepsze jutro ♥️ Dobrym słowem wspierają w tak trudnych chwilach ♥️
Jesteście wspaniali i macie bardzo duże serce na dłoni. Polecam fundacja wspaniala
Zaskoczyla mnie ta opinia w której ktoś został określony jako problematyczny. Mieliście ostatnio podobnie podczas pracy? albo ogólnie jakieś problemy występowały u kogoś?
W fundacji pracuje luźna atmosfera i indywidualne podejście, nawet jeśli ktoś ma jakieś problemy nie rozwiązuje ich cały zespół tylko koordynator z konkretną osobą podczas indywidualnych rozmów. Nigdy nie spotkałam się z tym aby ktoś kogoś określił problematycznym
Pracuje w @Pracodawca od Roku. Bardzo polecam zespol KAMIL i BASI. Wspaniale liderki z ogromnm doswiadczeniem. Pensja jest zawsze na czas.
Hej. co to znaczy dość krótko i czemu tylko tyle przepracowałaś skoro było tak dobrze? Trochę to sprzeczne jak dla mnie i nie wiem czy warto wierzyc w takie polecenia
Obecna praca w fundacji daje mi stabilność i możliwość rozwoju. Atmosfera w zespole jest spokojna i profesjonalna.
Praca w fundacji była dla mnie bardzo pozytywnym doświadczeniem. Ceniłem sobie dobrą atmosferę w zespole oraz wsparcie, jakie otrzymywałem na każdym etapie. Zadania były ciekawe i rozwijające, a podejście do pracowników – profesjonalne i życzliwe. Był to czas, w którym mogłem zdobyć cenne umiejętności i z przyjemnością wspominam ten okres.
Praca w fundacji była dla mnie niezwykle wartościowym doświadczeniem. Bycie częścią tak zaangażowanego zespołu, który z pasją realizuje swoje cele, było prawdziwą przyjemnością. Dzięki tej pracy miałem okazję nie tylko rozwijać swoje umiejętności, ale przede wszystkim robić coś, co naprawdę ma znaczenie.
Pracuję w fundacji od jakiegoś czasu i mogę szczerze polecić to miejsce każdemu, kto szuka pracy z sensem. Atmosfera jest niesamowicie przyjazna, a zespół tworzą ludzie z pasją, którzy naprawdę chcą pomagać innym. Fundacja daje możliwość rozwoju, a także udziału w ciekawych projektach, które mają realny wpływ na społeczność. Czuję, że moja praca tutaj jest doceniana i ma znaczenie. Jeśli szukasz pracy, w której możesz się rozwijać i jednocześnie robić coś dobrego, to fundacja jest idealnym miejscem!
Podzielę się moją historią. Szukałam elastycznej pracy żeby móc bezproblemowo z moimi studiami. Poza pieniędzmi ważne jest dla mnie to w jaki sposób spędzam mój czas. Słowem nie pracowałabym dla firmy / organizacji którą uważam za nie etyczną lub nie godną wiarygodności. Do FSMM trafiłam z polecania koleżanki 3 miesiące temu do zespołu BASI. Moja liderka jest wymagająca, jasno się komunikuje i jest empatyczna. Cudowna kobieta! Naszym celem jako zespołu jest docieranie do potencjalnych podopiecznych Fundacji żeby odważyli się pozyskiwać na własne cele pieniądze z 1,5%. Przykładem takich działań jest case Amelia. Ami jest pełną energii i optymizmu trzynastolatką, której pasją jest tenis ziemny. Amelia Bielaszewska to wszechstronnie utalentowana i skoncentrowana na treningu zawodniczka - stawała na podium w wielu turniejach rangi międzynarodowej (2 miejsce w turnieju TenPro in Rafa Nadal Academy na Majorce) krajowej i wojewódzkiej (wielokrotna mistrzyni województwa lubelskiego w singlu i deblu). Takim ludziom pomagamy! Mega polecam pracę dla Fundacji!
Fundacja ma cudowną inicjatywę, dzięki której osoby z niepełnosprawnością, pasją oraz różnego typu organizację mogą pozyskiwać dodatkowe środki. Praca jest przejrzysta z jasnymi warunkami, a poczucie, że dzięki pracy możesz komuś pomóc sprawia, że jest ona jeszcze bardziej niesamowita. Działam w zespole Basi i jestem bardzo zadowolona ze współpracy.
Środki zebrane w ramach kampanii 1,5% podatku są wykorzystywane przez podopiecznych Fundacji na dowolnie wskazany cel. Dla osób chorych i niepełnosprawnych, fundusze te przeznaczane są na zakup leków, opłacanie wizyt lekarskich, konsultacji medycznych, rehabilitacji, a także na sprzęt rehabilitacyjny. Osoby znajdujące się w trudnej sytuacji życiowej mogą liczyć na pomoc w zakupie leków czy artykułów pierwszej potrzeby. Osoby z pasjami otrzymują wsparcie w zakupie niezbędnego sprzętu sportowego, strojów, profesjonalnego obuwia oraz w opłacaniu szkoleń, treningów, które pomagają rozwijać ich talenty. Pomoc w rozwoju młodzieży w klubach czy dofinansowanie do obozów dla dzieci to szansa dla młodych talentów na spełnianie swoich marzeń. Kluby sportowe mogą wykorzystać te fundusze na zakup sprzętu, opłacenie kosztów związanych z zawodami, modernizację obiektów sportowych czy organizowanie imprez sportowych i integracyjnych. Jako wsparcie dla placówek wychowawczych i oświatowych, środki te umożliwiają zakup materiałów dydaktycznych, sprzętu sportowego, laptopy, tablety, rzutniki, tablice multimedialne, a także artykuły niezbędne w stołówkach szkolnych oraz modernizację infrastruktury szkolnej. Schroniska dla zwierząt dzięki tym środkom finansują wizyty weterynaryjne, leki, jedzenie oraz zakup akcesoriów niezbędnych do opieki nad zwierzętami. Dzięki środkom z kampanii 1,5% podatku, Fundacja Młodzi Młodym skutecznie wspiera różnorodne grupy potrzebujących, przyczyniając się do ich lepszego życia i rozwoju. Pracując w Fundacji na stanowisku Konsultanta odpowiadasz za uświadamianie nowych podopiecznych Fundacji w pozyskiwaniu 1,5% podatku, dostarczając im niezbędne narzędzia i wsparcie. Po dołączeniu do Fundacji, każdy Podopieczny (w tym fundacje pomagające dzieciom, kluby sportowe czy osoby niepełnosprawne), otrzymuje 500 sztuk papierowych wizytówek ze wpisanym numerem KRS i indywidualnie ustalonym celem szczegółowym. Kolejno taki Podopieczny ma dostęp do darmowego konta na stronie fsmm.pl, zwanego Panelem Podopiecznego, gdzie Podopieczny może prezentować swoje działania, umieszczać zdjęcia oraz opisy akcji. Platforma umożliwia również bezpośrednie dokonywanie przelewów darowizn przez odwiedzających, za pomocą systemu PayU. Praca jest przejrzysta, moim szefem jest KAMILA. Polecam.
Odpowiedz Sygnaliście i załóż darmowe konto Compliance Officera
Skorzystaj z usługi GoWhistle i porozmawiaj z autorem wpisu. Dowiedz się więcej o usłudze GoWhistle tutaj.
Etap 1 - Zgłaszasz nieprawidłowość w firmie
- sygnalista informuje, czy problem został rozwiązany
- dostajesz możliwość upublicznienia sygnału
- dostajesz możliwość podziękowania pracodawcy
Zostań Sygnalistą w Fundacja Studencka Młodzi Młodym - Częstochowa
Firma nie ma zarejestrowanego Compliance Officera. GoWork oraz GoWhistle nie zobaczą treści Twojego zgłoszenia! Dzięki nam będziesz miał gwarancję, że firma otrzyma Twoją informację o chęci zgłoszenia sygnału.
POTWIERDŹ EMAIL
Dziękujemy za zgłoszenie nieprawidłowości w Fundacja Studencka Młodzi Młodym
Zgłoszenie sygnału wymaga weryfikacji. Prosimy o zapoznanie się z treścią przesłanej wiadomości na Twój adres e-mail i potwierdzenie. Po poprawnej weryfikacji poinformujemy Cię o kolejnych krokach.
Nie otrzymałem e-maila, wyślij ponownieZarejestruj Compliance Officera
i odpowiedz bezpłatnie sygnaliście
POTWIERDŹ EMAIL
Aby zarejestrować darmowe konto Compliance Officera, musisz jeszcze potwierdzić adres e-mail.
Wysłaliśmy wiadomość z linkiem aktywacyjnym na podany przez Ciebie adres. Po naciśnięciu w niego, poinformujemy Cię o kolejnych krokach.
Skontaktuj się z nami
Pracodawco, skorzystaj z naszych usług
Dzięki nam, Twój sygnał dotrze do Pracodawcy!
Etap 1 - Zgłaszasz nieprawidłowość w firmie
Etap 3 - Pracodawca udziela odpowiedzi
- sygnalista informuje, czy problem został rozwiązany
- dostajesz możliwość upublicznienia sygnału
- dostajesz możliwość podziękowania pracodawcy
Chcesz być na bieżąco z odpowiedziami?
Zapisz się na powiadomienia o nowej opinii już teraz
Psst! To jeszcze nie koniec!
Potwierdź swoją subskrypcję!
Odbierz maila
Na podany adres e-mail wysłaliśmy wiadomość z prośbą o potwierdzenie subskrypcji (RODO)
Potwierdź subskrybcję
Kliknij w link potwierdzający subskrypcję w mailu i bądź na bieżąco!
Dziękujemy za wypełnienie formularza zarobków.
Chcesz być na bieżąco z odpowiedziami?
Zapisz się na powiadomienia o nowej opinii już teraz
Psst! To jeszcze nie koniec!
Potwierdź swoją subskrypcję!
Odbierz maila
Potwierdź subskrybcję
Kliknij w link potwierdzający subskrypcję w mailu i bądź na bieżąco!
Dziękujemy za wypełnienie formularza zarobków.
Znajdź firmę
Zapisz się na powiadomienie o nowej opinii już teraz!
Zapisz się na powiadomienie już teraz
Otrzymuj powiadomienia na temat firmy
Jak się pracuje w Fundacja Studencka Młodzi Młodym?
Zobacz opinie na temat firmy Fundacja Studencka Młodzi Młodym tutaj. Liczba opinii, które napisali obecni i byli pracownicy oraz kandydaci do pracy to 94.
Jakie są opinie pracowników o pracy w Fundacja Studencka Młodzi Młodym?
Liczba opinii, które napisali obecni i byli pracownicy to 87, z czego 65 to opinie pozytywne, 17 to opinie negatywne, a 5 to opinie neutralne. Sprawdź tutaj!
- Bór 116
42-202 Częstochowa - NIP: 9492044231 KRS: 0000270261
Na podstawie badań Mediapanel prowadzonych przez Gemius w okresie od 1 sierpnia do 31 sierpnia 2024: wskaźniki "Real Users" platforma internet.
(real users)
- GoWork.pl 3 047 220
- Pracuj.pl 2 781 864
- Olx.pl 2 460 294
- Jooble.org 1 734 372
Ośrodki pomocy społecznej - Częstochowa
- Branda Sp. z o.o.
- Chrześcijańskie Stowarzyszenie Dobroczynne Jozue
- Stowarzyszenie Mężczyzn z Chorobami Nerek i Prostaty Regionu Częstochowskiego Herkules
- Fundacja Im. Ewy Pawłowskiej z Uśmiechem w Przyszłość
- Stowarzyszenie Wspierania Osób Niepełnosprawnych Pomocna Dłoń
- Fundacja Masz Szansę Żyć Imienia Andrzeja Olaka Przy Zespole Szkół Imienia C.K.Norwida
- Spółdzielnia Socjalna Jasne Że Zmiana
- Fundacja Medicpedia
- Firma Usługowa Fema Marzenna Feliks
- Kazimierz Jarzębski Usługi Psychologiczne Szkolenia Superwizje Konsultacje
Obowiązek informacyjny przedsiębiorcy
Szanowny Przedsiębiorco!
Poniżej znajdują się informacje na temat przetwarzania Twoich danych osobowych przez GoWork.pl Serwis Pracy Sp. z o. o.
- 1. Kto jest administratorem Twoich danych osobowych?
- Administratorem Twoich danych osobowych jest GoWork.pl Serwis Pracy Sp. z o. o. z siedzibą w Warszawie, ul. Wirażowa 124 A, 02-145 Warszawa.
- 2. Jak skontaktować się z wyznaczonym w GoWork.pl Inspektorem Ochrony Danych?
- Przestrzeganie zasad ochrony danych w GoWork.pl Serwis Pracy Sp. z o. o. nadzoruje wyznaczony Inspektor Ochrony Danych, z którym możesz skontaktować się poprzez adres e-mail: iod@gowork.pl
- 3. W jakim celu oraz w oparciu o jaką podstawę prawną przetwarzamy Twoje dane osobowe? Jak długo przechowujemy Twoje dane?
- W zakresie swojej działalności zajmujemy się pozyskiwaniem informacji na temat sytuacji panującej w przedsiębiorstwach. Umożliwiamy Użytkownikom Serwisu zapoznanie się z opinią oraz dokonanie oceny przedsiębiorcy, w szczególności jego wiarygodności i rzetelności jako pracodawcy lub partnera biznesowego.
Kategorie osób | Cel przetwarzania | Podstawa prawna | Retencja danych |
---|---|---|---|
Osoby fizyczne prowadzące własną działalność gospodarczą | Utworzenie i udostępnienie profili przedsiębiorców w serwisie GoWork.pl, w celu umożliwienia zapoznania się z opinią oraz dokonania oceny przedsiębiorców. | art. 6 ust. 1 lit. f) RODO (prawnie uzasadniony interes administratora - prowadzenie portalu internetowego umożliwiającego jego użytkownikom wyrażanie opinii o przedsiębiorcach) art. 6 ust. 1 lit. f) RODO (prawnie uzasadniony interes osób trzecich - możliwość zdobycia przez przedsiębiorców opinii na swój temat przydatnych do podnoszenia jakości warunków pracy oraz polepszania wizerunku) art. 6 ust. 1 lit. f) RODO (prawnie uzasadniony interes administratora lub osób trzecich – ustalanie, dochodzenie roszczeń, obrona przed roszczeniami związanymi z prowadzoną działalnością gospodarczą) | Dane będą przetwarzane do momentu wniesienia skutecznego sprzeciwu, z przyczyn związanych ze szczególną sytuacją osoby, której dane dotyczą, a następnie, po wniesieniu sprzeciwu dane będą archiwizowane przez okres przedawnienia ewentualnych roszczeń. Po wskazanym wyżej okresie dane osobowe będą usuwane lub anonimizowane. |
- 1. Komu przekazujemy Twoje dane osobowe?
- Odbiorcami Twoich danych osobowych będą podmioty świadczące usługi na rzecz GoWork.pl Serwis Pracy Sp. z o. o. (w szczególności usługi takie, jak obsługa systemów informatycznych) oraz GoWork.pl Andrzej Kosieradzki, a także podmioty upoważnione do odbioru danych na podstawie przepisów prawa.
- 2. Jakie jest źródło pochodzenia Twoich danych?
- Twoje dane pozyskaliśmy ze źródeł publicznie dostępnych, takich jak: Centralna Ewidencja i Informacja o Działalności Gospodarczej (CEIDG), inne publiczne rejestry, strony internetowe.
- 3. Jaki jest zakres danych osobowych, które przetwarzamy?
- Przetwarzamy Twoje dane osobowe w zakresie obejmującym: dane teleadresowe (takie jak: imię, nazwisko, nazwa firmy, adres siedziby firmy), dane kontaktowe (takie jak: adres email, numer telefonu).
- 4. Jakie przysługują Ci prawa w związku z przetwarzaniem Twoich danych osobowych?
- Zapewniamy realizację Twoich uprawnień wskazanych poniżej. Możesz realizować swoje prawa przez zgłoszenie żądania na adres e-mail: iod@gowork.pl
Prawo do sprzeciwu wobec przetwarzania danych | Masz prawo w dowolnym momencie wnieść sprzeciw wobec przetwarzania Twoich danych osobowych, jeżeli przetwarzamy Twoje dane w oparciu o nasz prawnie uzasadniony interes. Jeżeli Twój sprzeciw okaże się zasadny i nie będziemy mieli innej podstawy prawnej do przetwarzania Twoich danych osobowych, usuniemy Twoje dane, wobec wykorzystania których wniosłeś sprzeciw. |
Prawo do usunięcia danych | Masz prawo do żądania usunięcia wszystkich lub niektórych danych osobowych, jeżeli:
Prawo do ograniczenia przetwarzania | Masz prawo do żądania ograniczenia wykorzystania Twoich danych osobowych, gdy:
Prawo dostępu do danych | Masz prawo uzyskać od nas potwierdzenie, czy przetwarzamy Twoje dane osobowe, w związku z tym masz prawo:
Prawo do sprostowania danych | Masz prawo do sprostowania i uzupełnienia podanych przez siebie danych osobowych. Masz prawo żądać od nas sprostowania nieprawidłowych danych oraz uzupełnienia niekompletnych. |
Zgłaszania skarg | Jeżeli uważasz, że Twoje prawo do ochrony danych osobowych lub inne prawa przyznane Ci na mocy RODO zostały naruszone, masz prawo do wniesienia skargi do Prezesa Urzędu Ochrony Danych Osobowych (www.uodo.gov.pl). |