Opinie o ELME METALL POLAND SP. Z O.O. w Szczecin

1.4/5
Na podstawie 110 ocen.

Branże: Produkcja metali i rud metali

Najnowsze opinie pracowników, klientów i kandydatów do pracy o ELME METALL POLAND SP. Z O.O. w Szczecin

Kasia Nowy wpis

A ile trwa wypowiedzenie w firmie?

Administrator Nowy wpis

Jakich pytań można się spodziewać na rozmowie rekrutacyjnej w ELME METALL POLAND SP. Z O.O.?

Michał Nowy wpis

chyba kogoś Elme uwiera. Działają na Firlika przy stoczni nic nie padło Handlują stalą, dostawy na czas -jakosciowo materiał w porządku , fajna obsługa pozdr

Wiktor Nowy wpis

Skąd taka informacja? W internecie nic nie można znaleźć.

Gutek

Podpowiedzcie czy firma potrzebuje ludzi?

Brałeś udział w rekrutacji do ELME METALL POLAND SP. Z O.O.. Jakie warunki Ci zaproponowano? Czy na rozmowie kwalifikacyjnej panowała przyjazna atmosfera? Czy coś Cię zaskoczyło?
N

pewnie braciom zza wschodniej granicy przestało się opłacać comiesięczne planowe dokładanie do tego biznesu. Wprowadzanie tym kanałem towaru na teren Unii Europejskiej jednak kosztuje :)

Bartosz

Czy dodacie coś więcej w temacie likwidacji. Szkoda bo fajna firma, może ktoś żartuje?

robert
@Bartosz

:)) nie wycofuja sie, zmienili tylko miejsce i ktoś od razu wali takie ploty że głowa boli:))) Sa teraz przy stoczni wiem ze handlują okrętową stalą i dwuteownikami na duze produkcje. niezli są bo mają fajną obsługę i tym wygrywaja w porownaniu z thysenkrupem czy amd. nie moga byc w likwidacji bo nikt nie likwiduje firmy gdzie wszystko hula

XYZ

idiota.

niemirski
@XYZ

Nie idiota bo widzialem tabliczkę elme na parkingu. Poza tym handlują caly czas wiem, bo kolega pracuje w transporcie i od dwoch lat jezdzi z nimi po Polsce. Firma normalnie dziala i dobrze płacą

Maxymilian
@niemirski

bez ściemy.... padaka

fw

zniknął wpis: wycofują się z rynku....

Liza

no co Ty gadasz??? Nareszcie.

efez
@Liza

likwidacja Szczecina

Hanna

Ktoś z Was ostatnio może odbył rozmowę kwalifikacyjną we ELME METALL POLAND SP. Z O.O.? Jak wrażenia? ;)

były
@Hanna

trzymaj się od nich z daleka

n

ciekawe czy ta wydmuszka jeszcze funkcjonuje?

Zajn

Wiesz co, moim zdaniem padaka to kiepskie słowo w ogóle nic nie oznacza, moim zdaniem jest to dość dobra firma, która w niezły sposób zmienia się na coraz lepsze

aaad

padaka

ZanKran

Koń się by uśmiał to hipoteza. Koń się śmieje cały czas. To opinia o tej działalności rozrywkowej, którą się tu prowadzi a nie lanie jadu. :) Po prostu przestrzegam :) Ciekawe kiedy umożliwią wklejanie tu zdjęć... a jest kilka ciekawych do pokazania światu.

ZEN

Rybeńko - pisze się "koń by się uśmiał" - to po pierwsze. A po drugie - cóż... W taki ładny słoneczny dzień, jak dziś - należało się spodziewać, że ktoś znów nie wytrzyma i pojawi się tutaj z jadem na usteczkach. ;)) Słabiutko. Radzę przejść się do tej firmy i pogadać z ludźmi tam pracującymi. Nikt nie rozpacza, nikt nie płacze. :) Ja tam widzę zadowolonych ludków. Tak więc sorry - KOŃ JAKI JEST - KAŻDY WIDZI.:))) Przystopujcie "dziewczynki" z tą żółcią.

jkbjf

koń się śmieje :)

ZanKran

Dziewczynki, dajcie spokój z tymi kontrami do każdej zewnętrznej opinii o "firmie". Nie ma dla takiej organizacji miejsca na rynku i taka jest prawda. Komuś po prostu znudzi się ciągłe "dosypywanie".

ZanKran

Dziewczynki, dajcie spokój z tymi kontrami do każdej opinii o "firmie". Nie ma dla takiej organizacji miejsca na rynku i koniec.

szczypior

Absurd nic dodać nic ująć, porażka.

buahaha

Oj tak, są super! Rewelacyjny strzał w oba kolana, żeby kupić chiński materiał i wprowadzać na polski rynek. To jest przykład wyczucia czasu i miejsca... Opowieści z mchu i paprotki o potędze.

buahaha

i tak nikt nie uwierzy w te naiwne tłumaczenia!

zecik

Firma krzak nie działałaby od tylu lat. Ekstra obsluga, ekstra babki tam pracują.nie widziałem żeby któraś narzekała. Ladunki na magazynie klasa.

Zostaw merytoryczną opinię o ELME METALL POLAND SP. Z O.O. - Szczecin

Możesz oznaczyć pracodawcę w treści opinii wpisując znak @ np: @Pracodawca

łamie prawo polskie
ikona dobre praktyki
jest niezgodna z regulaminem serwisu GoWork.pl
jest wulgarnym komentarzem
jest niemerytoryczna

przebieg on-boardingu nowego pracownika
proponowane przez Pracodawcę wartości wynagrodzenia
ikona dobre praktyki
codzienna praca, również w relacji z przełożonymi
panująca atmosfera w pracy
#TwójGłosMaZnaczenie
ELME METALL POLAND SP. Z O.O.
  • Struga 61
    70-784 Szczecin