odradzam prace w zabce na ulicy Biała Przemsza 25 niemiła obsluga towar po dacie, brak szacunku do pracowników wlascixielka franczyzy robi z kobiet swoje (usunięte przez administratora) szukajac pretekstu do zwnienia dhzo pracuje na czarno jak wejda pod umowe nawet okresu probnego nie przechodza po miesiacu zwalnia je dajac dyscyplinarke ze niby dziewczyny okradaja sklep trzymajcie sie z daleka NAJGORSZA ZABKA W SOSNOWCU
jestem starsza osoba obrazila mnie pracujaca na ul.bedzinskiej ukrainka wiek max 20lat.jestem zazenowana takim traktowaniem.prosilam o pomoc przy kawiarce to uslyszlam spadaj babo
Jak z naszymi politykami - dużo obiecują, a finalnie i tak dostajemy kopa i zostajemy z niczym. Po pierwsze: NIE DAJĄ UMOWY. Pracowałam 5 dni i praca mi nie odpowiadała - głównie z powodu braku przestrzegania KODEKSU PRACY. Kobieta, która ma dźwigać wielkie skrzynie z butelkami piwa? Dziękuję. Z czwartku na piątek miałam mieć zmianę z popołudniówki na rano - czyli nie miałabym tylu godzin snu przed rozpoczęciem pracy, ile powinnam w cywilizowanym miejscu. System pracy miał być 2/2/2 - dwa dni na rano, dwa na popołudnie i dwa wolne. Tymczasem grafik miałam rozpisany na 7 dni pracy bez przerwy. Łudząc się, że w końcu dostanę umowę, przepracowałam wspomniane 5 dni - za które nie dostałam ANI GROSZA, bo przecież nie podpisano umowy. UWAŻAJCIE LUDZIE, nie dajcie się wykorzystać złodziejom - nie jesteście niewolnikami.
Jak się pracuje w SKLEP ,, ŻABKA?
Zobacz opinie na temat firmy SKLEP ,, ŻABKA tutaj. Liczba opinii, które napisali obecni i byli pracownicy oraz kandydaci do pracy to 1.
Jakie są opinie pracowników o pracy w SKLEP ,, ŻABKA?
Liczba opinii, które napisali obecni i byli pracownicy to 1, z czego 0 to opinie pozytywne, 1 to opinie negatywne, a 0 to opinie neutralne. Sprawdź tutaj!