Dramatycznie paskudne miejsce. Od czasu jak się to upolityczniło i odeszli merytoryczni ludzie z Politechniki Wrocławskiej jest tu tylko gorzej. Unikaj chyba że lubisz jak ci upolitycznieni, nic nie kumający gogusie mówią co masz robić.
Z tym mowieniem co masz robić to chyba logiczne ze ktoś wyżej w pracy wydaje ci polecenia. O jakie chodzi ze tak narzekasz?
Ta firma to jakaś KATASTROFA, połowa ludzi jest zatrudniona po znajomości z zerowym brakiem kompetencji. Zajmują oni wysokie stanowiska i decydują o tak ważnych sprawach... są oni nie do ruszenia. Działy, w których panują znajomości non stop powiększają swoją liczebność. Osoby zatrudnione z zewnątrz próbują "ogarnąć" ten bałagan. (usunięte przez administratora) Atmosfera nieprzyjemna.
Co to w konsekwencji oznacza, że niemiła atmosfera? Robisz za kogoś kto nie ogarnia tematu albo wtrąca się? Szukam raczej pracy w której każdy wie co ma robić i nie trzeba się z nikim szarpać ani tłumaczyc dlaczego tak to robię.
Wypowiedzenie umowy z tą samorządówką to najlepsze co mnie spotkało w życiu. Toksyczna atmosfera w tym miejscu pracy to główny powód dlaczego nie wybierać się tam z chęcią rozwoju. Tego rozwoju tam nie ma. Brakuje specjalistów, którzy są chętni na dzielenie się swoim doświadczeniem. Zamiast tego czuć konkurencję i obrabianie (usunięte przez administratora) na każdym kroku. W biurach panują gangi lubiących się i nielubiących osób - jakby człowiek wrócił wspomnieniami do szkoły podstawowej. Nie polecam.
Dzieje się nie najlepiej co wpływa na atmosferę w firmie. Kilka osób odeszło z firmy, na stanowiska kierownicze ściągani są wierni żołnierze aktualnego prezesa.
To, że Ci żołnierze są sprowadzani na stanowiska kierownicze, to wpływa negatywnie na atmosferę w firmie? Dlaczego? Co Oni takiego robią, że faktycznie dzieje się "nie najlepiej" w firmie? Czy coś poza tym ma jeszcze wpływ na tę atmosferę?
Bardzo nieprzyjemne środowisko, toksyczni ludzie, szkoda marnować życie w tym miejscu
Ile zarabiacie tu na recepcji?chętnie przyjmują studentów na część etatu?
Jak się pracuje w Dolnośląski Park Innowacji I Nauki S.A.?
Zobacz opinie na temat firmy Dolnośląski Park Innowacji I Nauki S.A. tutaj. Liczba opinii, które napisali obecni i byli pracownicy oraz kandydaci do pracy to 3.