Opinie o Specjalistyczne Przedsiębiorstwo Budowy Kopalń Serwis Sp. z o.o. w Kłobuck

1.4/5
Na podstawie 62 ocen.

Poniżej zobaczysz opinie byłych i obecnych pracowników o pracodawcy Specjalistyczne Przedsiębiorstwo Budowy Kopalń Serwis Sp. z o.o.. Przeczytasz tutaj też opinie kandydatów do podjęcia pracy w firmie Specjalistyczne Przedsiębiorstwo Budowy Kopalń Serwis Sp. z o.o. na temat rozmowy kwalifikacyjnej.

Branże: Usługi budowlano-remontowe - budowa dróg i mostów

Najnowsze opinie pracowników, klientów i kandydatów do pracy o Specjalistyczne Przedsiębiorstwo Budowy Kopalń Serwis Sp. z o.o. w Kłobuck

Tobiasz

Początek pracy nigdy nie jest dobrze opłacany ale nie przesadzajmy. Firma potrafi docenić dobrego fachowca.

Supepebekol

Widzę że jak zwykle jesteście w potrzebie i szukacie pracowników, panie prezesie dajesz Pan 5000brutto podstawy plus jakąś premia i za sobotę Pan zapłacisz z 250zl na rękę to przysięgam że sam wrócę i paru kolegów że mną w innym wypadku dalej szukajcie jeleni co się nabiorą na maślane oczy :)

Byłyspbk

Firma krzak, najlepsi są brygadziści którzy wchodzą w (usunięte przez administratora) przełożonym ze aż miło, większość to emeryci którym nie zależy po młodych jeżdżą jak po drodze szybkiego ruchu, a wszyscy siedzą cicho bo maja nadzieje ze staż da im gwarancje przejścia do ZG. A to wszystko za 2000netto razem z bonami. Omijać szerokim łukiem, jak większość firm na r3, niczego oprócz stażu tam nie ma. Mocno odradzam komuś kto już ma papiery i staż.

Obiektywny
@Byłyspbk

Może Baranie najpierw doedukuj się co niesie za sobą pojęcie „firma krzak”. Po drugie, skoro piszesz o podmiocie jakim jest firma SPBK „SERWIS”, może miej odwagę się przedstawić, co pozwoli byłemu Pracodawcy odnieść się do Twojej osoby.

AntonioBanderas
@Obiektywny

Baranie może Ty się ładnie przedstaw, podejrzewam ze jesteś kimś z tego kurwidolka co (usunięte przez administratora) chłopaków za pare złoty. Mój były pracodawca wie co sadze na temat jego praktyk, wiec w czym widzisz problem ? W tym ze opinia jest rzetelna ? Wystarczy spojrzeć na PIT pracowników w pierwszym roku pracy i okazuje się ze pani w sklepie podobnie zarabia.

Obiektywny
@AntonioBanderas

Może dlatego, ze Pani w sklepie pracuje 8-10 godzin, a nie 3-4? Nie miałem okazji współpracować z ta firma, ale zastanawia mnie roszczeniowa postawa niektórych i ciagle niezadowolenie ze wszystkiego.

admin

Czekamy na Wasze opinie o firmie Specjalistyczne Przedsiębiorstwo Budowy Kopalń SERWIS Sp. z o.o., pomóż nam poznać prawdę i realne warunki zatrudnienia. Z pewnością firma ma wady i zalety, napisz nam o nich.

Brałeś udział w rekrutacji na stanowisko ŚLUSARZ- SPAWACZ POD ZIEMIĄ w firmie Specjalistyczne Przedsiębiorstwo Budowy Kopalń Serwis Sp. z o.o.? Podziel się swoimi wrażeniami z rozmowy kwalifikacyjnej i opisz przebieg spotkania z rekruterem.

Zostaw merytoryczną opinię o Specjalistyczne Przedsiębiorstwo Budowy Kopalń Serwis Sp. z o.o. - Kłobuck

Możesz oznaczyć pracodawcę w treści opinii wpisując znak @ np: @Pracodawca

łamie prawo polskie
ikona dobre praktyki
jest niezgodna z regulaminem serwisu GoWork.pl
jest wulgarnym komentarzem
jest niemerytoryczna

przebieg on-boardingu nowego pracownika
proponowane przez Pracodawcę wartości wynagrodzenia
ikona dobre praktyki
codzienna praca, również w relacji z przełożonymi
panująca atmosfera w pracy
#TwójGłosMaZnaczenie

• Jak się pracuje w Specjalistyczne Przedsiębiorstwo Budowy Kopalń Serwis Sp. z o.o.?

Zobacz opinie na temat firmy Specjalistyczne Przedsiębiorstwo Budowy Kopalń Serwis Sp. z o.o. tutaj. Liczba opinii, które napisali obecni i byli pracownicy oraz kandydaci do pracy to 12.

• Jakie są opinie pracowników o pracy w Specjalistyczne Przedsiębiorstwo Budowy Kopalń Serwis Sp. z o.o.?

Liczba opinii, które napisali obecni i byli pracownicy to 10, z czego 2 to opinie pozytywne, 7 to opinie negatywne, a 1 to opinie neutralne. Sprawdź tutaj!

Specjalistyczne Przedsiębiorstwo Budowy Kopalń Serwis Sp. z o.o.
  • Szkolna 46 A
    42-100 Kłobuck