Opinie o Ster
Pozdrowienia dla braci rzepoli niech bąbią do bólu może kiedyś się dorobią i wspaniałego dziadziusia ze stanowiska (usunięte przez administratora)
Witam, pojawiło się ogłoszenie na stanowisko Technologa w Szamotułach. Czy ktoś może się wypowiedzieć na temat pracy w tym dziale?
Pracy jest dość sporo. Można się wykazać. Atmosfera ok. Całkiem przyjemny dział do codziennej pracy.
Na jakie zarobki można liczyć jako spawacz w Sterze w Szamotułach?
Jakich pytań można się spodziewać na rozmowie rekrutacyjnej w firmie Ster?
Czy atmosfera jest pozytywna ?
Rotacja ludzi, rotacja i jeszcze raz rotacja. Brak szacunku, brak uśmiechu, brak kasy.
W Poznaniu pozdrowionka
Poznań pozdrowionka
W Szamotułach czy Poznaniu?
Lewy daj już spokój. Może kiedyś pozwolą Ci wrócić:)
Prosze o Was o informacje jak wyglada praca w firmie? Chodzi mi o produkcje? Jak wyglada praca krawcowej? Ludzie w porządku? Czy praca w tej firmie jest na dłuższy okres czasu? Z góry dzieki za info
Witam! Pojawiło się ogłoszenie na Inżyniera ds. Zapewnienia jakości. Czy ktoś mógłby się wypowiedzieć o tym dziale i/lub przełożonym?
Witam, dostałem ofertę pracy na produkcji. Proszę o informację jaka stawka jest realna i czy firma faktycznie jest taka zła.
Witam. Pojawiło się ogłoszenie na stanowisko spawacza. Jaka jest stawka początkowa na tym stanowisku? I czy posiadacie też roboty spawalnicze? Od 3 lat jestem operatorem robotów Panasonic. Posiadam też uprawnienia MAG135
Czy ktoś może napisać jak wygląda praca w dziale personalnym? Ogłoszenie co jakiś czas się pojawia na olxie, zastanawiam się czy aplikować. Pozdrawiam
Współpracownicy bardzo w porządku, praktycznie na całej produkcji, ale kadra rządząca jest bardzo oderwana od rzeczywistości i podejmuje nieprzemyślane decyzje. Dla przyszłych pracowników - dobrze zapoznajcie się z systemem przyznawania i wypłacania wynagrodzenia :)
Ludzie w firmie bardzo w porządku, ale niestety ci wyżej nie umieją uszanować pracowników. Szczerze nie polecam!!!
Czy zwalniają teraz w Sterze z powodu covid?
Rozmowa kwalifikacyjna odbyła się (na początku stycznia 2020) ze wszystkimi; począwszy od syna szefa , przez dyrektorów, kierowników i panią z sekretariatu, która przeprowadzała test ... na inteligencje ?! Wszyscy zachwyceni i od razu padła propozycja pracy od 01.02.2020. 10.01.otrzymalam prośbę o przesłanie dokumentów do personalnego i do wczoraj tj, 03.02.2020 !!! zero kontaktu. Po mojej wiadomości (mało przyjemnej, bo tak się chyba nie zachowuje żaden poważny pracodawca ) do pani mniej rekrutującej otrzymałam dziś mail , ze przykro im, ale nie mają dla mnie obecnie żadnej propozycji pracy.??? Halo to chyba jakiś żart , nie znam drugiej takiej firmy, która tak ściemnia. Zdecydowanie NIE POLECAM !!!!!!
Generalnie na początku nie było mowy o konkretnym stanowisku , bo nie aplikowałam na ogłoszenie tylko zarekomendowała mnie koleżanka i chcieli kogoś z j. niemieckim. Po rozmowach(usunięte przez administratora) oraz po teście zaproponowano mi stanowisko KAM’ a dla niemieckich klientów jak MAN, Bombardier , Siemens. Potem odprowadzono po działach i przedstawiono jako potencjalnego pracownika. Zaproponowano wynagrodzenie i od 01.02.20 miałam zacząć pracę, a potem to już opisałam wcześniej.
Jak długo czekaliście na odzew z Ster? Oddzwaniają zawsze?
Wszystko to prawda , żadnej podwyżki a o paczkach i coś na święta dać to wstyd taka firma wielka . Masakra
Zaproponowali prace od 01.02.2020, ale nie odezwali się do 03.02.20, póki nie napisałam, co myślę o takim zachowaniu. No to następnego dnia już nie mieli nagle dla mnie pracy !!!
Jak się pracuje w Ster?
Zobacz opinie na temat firmy Ster tutaj. Liczba opinii, które napisali obecni i byli pracownicy oraz kandydaci do pracy to 23.
Jakie są opinie pracowników o pracy w Ster?
Liczba opinii, które napisali obecni i byli pracownicy to 15, z czego 0 to opinie pozytywne, 7 to opinie negatywne, a 8 to opinie neutralne. Sprawdź tutaj!
Jak wygląda rekrutacja do firmy Ster?
Kandydaci do pracy w Ster napisali 1 opinii na temat procesu rekrutacyjnego. Zobacz szczegóły tutaj.