Ster

Adres: Człuchowska 12, 60-434 Poznań

1.7/5

Opinie o Ster

TEŻINŻ

Inż., dlaczego to kiepska firma? Czy dużo ludzi pracuje na dziale konstrukcyjnym? Jest duża rotacja?

Inż

Pracowałem tam kilka miesięcy i jak poznałem specyfikę... to sam odszedłem.

Inż

Też pracowałem tam jako inżynier ale odszedłem po kilku miesiącach...jak poznałem tą specyfikę...

Były

Co tam w Szamotułach? Opowiadajcie? Jakie zmiany?

Też były
@Były

Zmian dużych niema . Pracujesz a na następny dzień mogą cie zwolnic .W danym zawodzie nie ma możliwości pracy bo rekrutują tam gdzie jest zapotrzebowanie.

Inżynier

Nie polecam, naprawdę.

Zainteresowany pracą

Widzę,że szukają konstruktora? Możecie mi napisać jakie firma oferuje benefity bo w ogłoszeniu nic nie ma?

@Zainteresowany pracą

Nie żadnego socjalu we firmie tylko zwykła wypłata

Xxxx
@pracownik

To słabo, szkoda czasu

Krysia

Witam, jakie są zarobki kobiet na produkcji ?

Krysia

Powiedzcie ile zarabiaja kobiety na produkcji ?

Rj

A jak wspolpraca z imperialem

Obserw
@Rj

Już skończyli współpracę.

Rj
@Obserw

Dlaczego

praca
@Rj

Kombinują ale imperialowi podziękowali teraz przez,agencje chcą ludzi zatrudniać jak na magazyn tak i na produkcje

Sergiej
@praca

Bo normalnie bez agencji już nie chce pracować...?

@Sergiej

Taniej im przyjąć przez agencje

Danuta

Aktualnie firma Ster szuka pracowników na stanowiska: kierownik wydziału produkcyjnego, prawnik, technolog zmianowy przetwórstwa tworzyw sztucznych. Pracodawca gwarantuje stabilne zatrudnienie na umowę o pracę, udział w szkoleniach podnoszących kwalifikacje zawodowe, wynagrodzenie adekwatne do posiadanych kompetencji, możliwość realizacji własnych pomysłów, praca przy najwyższych standardach. Czy ktoś z Was zgłaszał się na rozmowę o pracę na te stanowiska i jak ona przebiegła? Czekam na Wasze opinie.

pn
@Danuta

Firma woli zatrudniać pracowników z ukrainy jak rodaków

zel

Jak to jest cały czas szukają na te same stanowiska pracy ?

Nick Batman
@zel

Wystarczy sobie odpowiedzieć samemu

Igor

Czy tak dobrze się pracuje, że rzadko tu zaglądacie? Szkoda bo szukam pracy i oceny pracowników są pomocne.

karo
@Igor

Wszystko zależy na jakie stanowisko trafisz

Nick 1992
@karo

A co za różnica jakie?

malio
@Nick 1992

I dlatego jest rotacja przychodzą odchodzą

nowi
@Igor

A,cv złożyłeś i na rozmowie byleś?

Po raz kolejny szukają na wtryskarki...never ending story...

mowli
@Nick

Niema chętnych na,wtryskarki ?

Danuta

@Georgo Z tego co wiem, to wspominany przez Ciebie zakład nadal działa - nic nie wiadomo o jego rzekomej likwidacji. Ponadto do tego zakładu szukają obecnie nowych pracowników http://www.ster.com.pl/index.php/pl/kariera.html A Ty pracowałeś albo pracujesz w Sterze? Co możesz powiedzieć nam o tym pracodawcy?

@Danuta

Tam ciągle szukają ale nic dziwnego.

Georgo

Słyszałem że zamykają zakład w Szamotułach

Ferrero

Szukają PRAWNIKA czy to oznacza że wielki Wald.ktory wyprowadzal z firmy tych którzy mieli swoje zdanie - również odszedł lub go wyprowadzili

Jaka sytuacja na wtryskarkach? Firma szuka technologa zmianowego i zastanawiam się czy aplikować.

uwazny
@Nick

Nie warto aplikować mogę tylko to powiedzieć

Kit i wtrysk
@Nick

Nie aplikuj - nawet się nie zastanawiaj. Tam jest jedną władna osoba która po czubki własnych stóp siedzi w (usunięte przez administratora) Zarządu.

cut
@Kit i wtrysk

Właśnie z Poznania jeździ służbowym autem rządzi na wtryskowni

Aktualna ilość ogłoszeń pokazuje, że mało kto chce tam pracować... A to co niby oferują to ściema...

Operator

Jaka stawka na drążarkach w Swadzimiu? Jakie konkretnie mają tam maszyny i jakie stare? Ogłoszeń pełno, ludzie się przed świętami pozwalniali?

Abful
@Operator

Zwalniają się odkąd pamiętam, po co wystawiać ogłoszenia skoro i tak każdy szybko się przekonuje co do pracy w tej firmie i nara. Nie polecam nie zagrzejesz miejsca jeśli jesteś pracowity i coś umiesz

Ster
@Operator

W Swadzimiu duzo innych firm jest co płacą lepiej no chyba ze proponują jedną zmiane za dobrą stawkę ale myślę ze 15 zl do 18 zl brutto na start plus 6 zl dodatku

Maras
@Ster

Jaki system pracy tam jest? 3 zmiany?

er
@Maras

Zalezy jakie stanowisko tak 2 zmiany

Tomasz

Rekrutacja w firmach to bardzo częste zjawisko. Przyczyny mogą być bardzo różne.

Zostaw merytoryczną opinię o Ster - Poznań

Możesz oznaczyć pracodawcę w treści opinii wpisując znak @ np: @Pracodawca

łamie prawo polskie
ikona dobre praktyki
jest niezgodna z regulaminem serwisu GoWork.pl
jest wulgarnym komentarzem
jest niemerytoryczna

przebieg on-boardingu nowego pracownika
proponowane przez Pracodawcę wartości wynagrodzenia
ikona dobre praktyki
codzienna praca, również w relacji z przełożonymi
panująca atmosfera w pracy
#TwójGłosMaZnaczenie

• Jak się pracuje w Ster?

Zobacz opinie na temat firmy Ster tutaj. Liczba opinii, które napisali obecni i byli pracownicy oraz kandydaci do pracy to 23.

• Jakie są opinie pracowników o pracy w Ster?

Liczba opinii, które napisali obecni i byli pracownicy to 15, z czego 0 to opinie pozytywne, 7 to opinie negatywne, a 8 to opinie neutralne. Sprawdź tutaj!

• Jak wygląda rekrutacja do firmy Ster?

Kandydaci do pracy w Ster napisali 1 opinii na temat procesu rekrutacyjnego. Zobacz szczegóły tutaj.

Przejdź do nowych opinii