Opinie o Ster
Inż., dlaczego to kiepska firma? Czy dużo ludzi pracuje na dziale konstrukcyjnym? Jest duża rotacja?
Pracowałem tam kilka miesięcy i jak poznałem specyfikę... to sam odszedłem.
Też pracowałem tam jako inżynier ale odszedłem po kilku miesiącach...jak poznałem tą specyfikę...
Co tam w Szamotułach? Opowiadajcie? Jakie zmiany?
Zmian dużych niema . Pracujesz a na następny dzień mogą cie zwolnic .W danym zawodzie nie ma możliwości pracy bo rekrutują tam gdzie jest zapotrzebowanie.
Nie polecam, naprawdę.
Widzę,że szukają konstruktora? Możecie mi napisać jakie firma oferuje benefity bo w ogłoszeniu nic nie ma?
Witam, jakie są zarobki kobiet na produkcji ?
Powiedzcie ile zarabiaja kobiety na produkcji ?
A jak wspolpraca z imperialem
Aktualnie firma Ster szuka pracowników na stanowiska: kierownik wydziału produkcyjnego, prawnik, technolog zmianowy przetwórstwa tworzyw sztucznych. Pracodawca gwarantuje stabilne zatrudnienie na umowę o pracę, udział w szkoleniach podnoszących kwalifikacje zawodowe, wynagrodzenie adekwatne do posiadanych kompetencji, możliwość realizacji własnych pomysłów, praca przy najwyższych standardach. Czy ktoś z Was zgłaszał się na rozmowę o pracę na te stanowiska i jak ona przebiegła? Czekam na Wasze opinie.
Jak to jest cały czas szukają na te same stanowiska pracy ?
Czy tak dobrze się pracuje, że rzadko tu zaglądacie? Szkoda bo szukam pracy i oceny pracowników są pomocne.
Po raz kolejny szukają na wtryskarki...never ending story...
@Georgo Z tego co wiem, to wspominany przez Ciebie zakład nadal działa - nic nie wiadomo o jego rzekomej likwidacji. Ponadto do tego zakładu szukają obecnie nowych pracowników http://www.ster.com.pl/index.php/pl/kariera.html A Ty pracowałeś albo pracujesz w Sterze? Co możesz powiedzieć nam o tym pracodawcy?
Słyszałem że zamykają zakład w Szamotułach
Szukają PRAWNIKA czy to oznacza że wielki Wald.ktory wyprowadzal z firmy tych którzy mieli swoje zdanie - również odszedł lub go wyprowadzili
Jaka sytuacja na wtryskarkach? Firma szuka technologa zmianowego i zastanawiam się czy aplikować.
Nie aplikuj - nawet się nie zastanawiaj. Tam jest jedną władna osoba która po czubki własnych stóp siedzi w (usunięte przez administratora) Zarządu.
Aktualna ilość ogłoszeń pokazuje, że mało kto chce tam pracować... A to co niby oferują to ściema...
Jaka stawka na drążarkach w Swadzimiu? Jakie konkretnie mają tam maszyny i jakie stare? Ogłoszeń pełno, ludzie się przed świętami pozwalniali?
Zwalniają się odkąd pamiętam, po co wystawiać ogłoszenia skoro i tak każdy szybko się przekonuje co do pracy w tej firmie i nara. Nie polecam nie zagrzejesz miejsca jeśli jesteś pracowity i coś umiesz
Rekrutacja w firmach to bardzo częste zjawisko. Przyczyny mogą być bardzo różne.
Jak się pracuje w Ster?
Zobacz opinie na temat firmy Ster tutaj. Liczba opinii, które napisali obecni i byli pracownicy oraz kandydaci do pracy to 23.
Jakie są opinie pracowników o pracy w Ster?
Liczba opinii, które napisali obecni i byli pracownicy to 15, z czego 0 to opinie pozytywne, 7 to opinie negatywne, a 8 to opinie neutralne. Sprawdź tutaj!
Jak wygląda rekrutacja do firmy Ster?
Kandydaci do pracy w Ster napisali 1 opinii na temat procesu rekrutacyjnego. Zobacz szczegóły tutaj.