Opinie o Lukmor Sp. z o.o. w Pruszków

Na podstawie 1 ocen.

Poniżej przeczytasz opinie obecnych oraz byłych pracowników o firmie Lukmor Sp. z o.o.. Zobaczysz tutaj również opinie kandydatów do podjęcia pracy w Lukmor Sp. z o.o. o rekrutacji.

Branże: Produkcja obuwia

Najnowsze opinie pracowników, klientów i kandydatów do pracy o Lukmor Sp. z o.o. w Pruszków

Katarzyna Paschke Zieciak Nowy wpis

Chciałabym wszystkich przestrzec przed współpracą z Firmą Lukmor . W styczniu 2024 roku mój dobry przyjaciel Andrzej Kesling zaproponował mi i mojemu mężowi współpracę z Firmą Lukmor. Mieszkamy w Niemczech i nasza praca miała polegać na wprowadzaniu butów firmy Lukmor na rynek niemiecki . Początkowo nie chcieliśmy się zgodzić , gdyż dotychczasowa współpraca z Andrzejem Kesling nie przebiegała dobrze ale ostatecznie przekonał nas i zapewnił , że tym razem będzie dobrze. Z naszej strony dopełniliśmy wszystkich warunków współpracy , wysyłaliśmy oferty do firm , negocjowaliśmy warunki , wysyłaliśmy katalogi i całkowicie za darmo tłumaczyliśmy na język niemiecki treść strony internetowej. Zaangażowaliśmy w to naszego przyjaciela ,który też nie dostał za to nawet 1€. Kilka firm zaczęło zamawiać buty , były to niewielkie ilości ale nie ma się co dziwić , bo firma Lukmor była nieznana na rynku niemieckim . W pierwszym miesiącu wystawiliśmy fakturę za naszą pracę na umówioną kwotę i faktura została opłacona , kolejna faktura była już opłacona z opóźnieniem , o płatność kolejnej faktury musieliśmy się już upominać . W lipcu odbyło się spotkanie z właścicielem firmy i Andrzejem Kesling podczas której ustaliliśmy , że kwota 500€ będzie płatna w dwóch ratach . Niestety to były tylko puste ustalenia , bo od lipca do końca grudnia firmą Lukmor przestała płacić , dwukrotnie wpłacili małe kwoty . Sprawa została skierowana przez nas do sądu. Współpraca z Firmą Lukmor była bardzo trudna , często czekaliśmy kilka tygodni na katalogi , nie odpowiadali na wiadomości dotyczące płatności .I ja i mój mąż próbowaliśmy różnych środków aby współpraca przebiegała prawidłowo . Pan Łukasz właściciel firmy nie dopełniał warunków współpracy : nie wypłacał nam prowizji za sprzedaż na Amazon , nie wypłacał nam prowizji za przekaz do firm . Te wszystkie płatności były zawarte w umowie . Mój mąż wielokrotnie prosił o podsumowanie sprzedaży za 10 miesięcy , jednak pan Łukasz nie odpowiada na wiadomości . Absolutny brak szacunku do Partnerów. Andrzej Kesling (usunięte przez administratora) nas gwarantując nam dobrą współpracę , (usunięte przez administratora) nas w sprawie płatności ….na koniec września napisał : Tomek jak Lukmor nie zapłaci do końca września zaległości to oplace to z prywatnych pieniędzy . Dzisiaj jest 02.01.2025 i nie ma pieniędzy ani z Firmy Lukmor ani od Andrzeja . Ostrzegam wszystkich przed współpracą z firmą Lukmor .

Cześć wszystkim, Chcę zapytać o ocenę w kwestii charakteru współpracy w firmie Lukmor Sp. z o.o.. Czy rekrutacja jest stacjonarna? Czy klimat w pracy jest ok? Czy pracodawca oferuje "wczasy pod gruszą"? Serdecznie dziękuje za pomoc.

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna

Zostaw merytoryczną opinię o Lukmor Sp. z o.o. - Pruszków

Możesz oznaczyć pracodawcę w treści opinii wpisując znak @ np: @Pracodawca

łamie prawo polskie
ikona dobre praktyki
jest niezgodna z regulaminem serwisu GoWork.pl
jest wulgarnym komentarzem
jest niemerytoryczna

przebieg on-boardingu nowego pracownika
proponowane przez Pracodawcę wartości wynagrodzenia
ikona dobre praktyki
codzienna praca, również w relacji z przełożonymi
panująca atmosfera w pracy
#TwójGłosMaZnaczenie

Firma Lukmor Sp. z o.o. prowadziła rekrutację na poniższe stanowiska:

• PRACOWNIK LINI PRODUKCJI OBUWIA, Karolina - Październik 2024

Czy pracujesz w firmie Lukmor Sp. z o.o. lub pracowałeś/aś? Zostaw raport z rozmowy rekrutacyjnej i powiedz jak Ci się pracuje .

Lukmor Sp. z o.o.
  • Morska 1