Opinie o Grupa Kapitałowa FASING S.A.
Najlepsza opinia jaka do tej pory wyszła na temat tej firmy. Powinni to wydrukowac i przyklepac na portierni. Odnosnie technologów to jeszcze poszukac dwoch takich smieszkow i będzie wesoly kącik, oczywiście dołożyć odpowiedni sprzet wraz z fotelami.
@Guma ja wiem co ty za guma taka balonowa co w tej firmie grymasi tylko. Zmień robota głąbie jak już coś albo sam wydrukuj i naklej.
W tej kwestii do dnia dzisiejszego nic sie nie zmienilo ;-)
Do Pana Jana Dlugosza! Może się Pan weźmie do roboty i przypilnuje swoich obowiązków, bo jakoś łańcuchów po zagięciu jest niemal tragiczna!
Tragiczne to jest człowieku to, że zamiast przyjść i powiedzieć komuś w oczy to piszesz jak (usunięte przez administratora) na forach hahha (usunięte przez administratora) w necie, (usunięte przez administratora) w świecie.
Na zakładzie kilka potwierdzonych przypadków zakażenia koronawirusem. Czy sa podejmowane jakies kroki ? Czy zwyczajnie nasz kochany zaklad olewa temat i ma w D los pracowników. ??
Masakra, warunki jak z PRL, Tylko obiecują że będzie tak ekstra, a naprawdę to jest jedna wielka lipa. Nie wchodzisz pod biurko to niemasz układów i tyle. Nowi pracownicy przychodzą i robią max tydzień, beznadzieja
Słowem podsumowania. Jeśli lubisz ryzykować swoim zdrowiem i finansami, a do tego lubisz mieć mętlik w głowie, to ta praca jest dla Ciebie. A jeśli używasz choć 10% mózgu, to unikaj tego miejsca jak ognia.
Zaklad już dawno upadl poniżej normy, kobieta za pracę w sklepie więcej pieniędzy do domu przyniesie. Praca w bardzo kiepskich warunkach. Wymagania coraz większe, nic w zamian. Podwyżka? Zapomnij. Jedynie kilka lat temu dali jednorazową premię żeby uciszyć mordki, i to tyle dobrego.
LUDZIE CIESZCIE SIE ŻE MACIE PRACE I STAŁY DOCHÓD .DUŻO FIRM POZWALNIAŁO PRACOWNIKÓW ALBO UPADLY FIRMY , TERAZ JEST WSZEDZIE KRYZYS I KAŻDEJ PRACY SĄ CIĘCIA .NIE MA CO NARZEKAĆ INNI FIRMACH DUŻO WIECEJ ZABIERAJA Z WYPŁATY NAWET WCZASY POD GRUSZA ITP . A CO DO PODWYŻKI JAK SIE STARASZ I DAJESZ SIEBIE TO DOCENIAJA LUDZI .PRZED PANDEMIĄ MOŻNA BYŁO ROBIC NAGODZINY SOBOTY NAWET W NIEDZIELE I PŁACONE BYŁO DOBRZE. A OD RAZU JAK SIE PRZYJMIESZ TO MUSISZ NA STAWKE ZASŁUZYĆ SOBIE A DRUGA RZECZ NIE MOŻNA DAWAĆ OD RAZU NOWEMU JAKIEMUŚ Z GÓRY DUZĄ STAWKĘ PONIEWAŻ CI KTÓRZY DŁUGO PRACUJĄ BY BYLI POSZKODAWNI .U NAS FIRMIE CHWALA SOBIE PRACOWNIKA KTÓRY NIE CHODZINA L4 CO CHWILE ALBO MYŚLI ZE ZA NIEROBIENIE DOSTANIE PIENIĘDZY .A CO DO CZYŚCTOSCI ŁAZIENEK TO LUDZIE SOBIE SA WINNI BO NIE UMIA UTRZYMAC CZYSTOŚCI ALBO KRADNA KRANY ITP TO JAK MOŻNA ZROBIC PORZADNIE ŁAZIENKE ALBO PAPIER PORZADNY ZNIKAŁ KILKA DNI TO JAK MOŻNA TAK ROBIĆ .SPRZĄTACZKI SPRZĄTAJĄ CODZIENIE . JA BYM SAM SIE WUKURZYŁ JAKBYM WYREMOTWOAŁ ŁAZIENKE A KTOŚ MI JĄ DEBASTUJE . PRACUJĄCY W FASINGU
Stary sobota i niedziela to jest czas żeby poświęcać rodzinie albo na inne przyjemności a nie zap. Po drugie te twoje ze trzeba sie wykazać żeby docenili haha żałosne bo znam wiele osób w tej firmie którzy sie starali a ch.. Z tego mają proponuję ci zejść na ziemię chłopie bo zarabiając 2300 na miecha to nie są pieniądze bo jak nie zrobisz przynajmniej 4 dni z weekendu to (usunięte przez administratora) Zarobisz a fasing poprostu dobrze kobinuje po co pracownikowi dac od poniedzialku do piątku zarobić netto jak w innych firmach 3500zl jak moga pracownika traktować jak niewolnika cały miech zapier. Żeby dostać te 3500 ale to jest moja opinia jak ci tam dobrze kolego to siedź tam i nie wychodź na przód bo każdy prawdę zna ????
Nie porównuj sytuacji finansowej związanej z pandemia bo to nie od dziś i nie od stycznia tego roku jest tak a nie inaczej. Chyba jeszcze dobrze raczek nie zbrudziles ze mówisz jaka to super robota nie jest. Moze masz ciepła posadkę to sobie jej pilnuj bo napewno nie dostałeś jej za umiejętności bo akurat tu tylko trzeba mieć układy. I zainwestuj w słownik jak będziesz dorabiac nadgodziny to może nadrobisz wiedze z podstawówki. Ja pracuje ponad 15 lat i widze co działo się na przełomie kilku ostatnich lat. Ludzie sami sobie winni jak była robota, były nadgodziny trzeba było wtedy walczyć o podwyżki a nie w czasie kryzysu. Ale takich jak na tym zakładzie łatwo uciszyć i przekupić bo są ludzie co mogliby stad nie wychodzić a majstrów wypieścic bez mycia.
Widze ze jakiś majster albo któryś z nowych parobków się zaangażował. Albo kogoś ukuła prawda o nim samym... Na L4 często lepiej się wychodzi niż tyrając na 20zl premii.
Dokładnie niektóre firmy starają sie o pracownika i nagradzają a nie człowiek sie starał na samym początku a (usunięte przez administratora) Z tego było w tym całym fasingu więc po co sie starać i zarabiać mniej niż babeczki na kasach w sklepach co to za polityka firmy siedzisz w fasingu zarobisz 2000 idziesz na l4 zarobisz więcej no sukces to w innych firmach jest na odwrót nie chodzisz na l4 wykazujesz się dostajesz kasę bo firma woli dac 100zl więcej mieć pracownika który wykonuję pracę a fasing to ma w du.. I połowa załogi siedzi na l4 nie dziwie się ????
Odezwal sie pupilo nr1, praca i stały dochod daj spokoj, pierwsza lepsza praca na produkcji daje wiecej.. pykaj dalej te swoje łańcuszki skoro jestes zadowolony :-D
Jedyna taka firma gdzie dodatek na pranie ( dwadziscie parę złote) jest większy niż premia pracownika . Oczywiście stawki na produkcji to prawie najniższą krajową.
Być może młodzi nie znają, to przypomnę. Fasing Fasing stare dzieje same (usunięte przez administratora) i (usunięte przez administratora), premia jest tu z (usunięte przez administratora) wzięta zawsze będzie ci odjęta. Wszystko w temacie
@heja ile tej wypłaty można się spodziewać ?
Pytanie brzmi, jak fasing poradzi sobie z wyplatami na przyszły rok? Gdzie pensja minimalna ma być na poziomie 2800? Chyba trochę problem będzie? Jak te sknerusy z tego wybrną?
Czy w GK Fasing S.A. jest skuteczna reakcja na zgłaszane przez pracowników problemy?
Firma żałosna nie polecam nikomu . Zarobki na bardzo niskim poziomie . Nie ważne czy jesteś dobrym pracownikiem czy laserem wypłaty równe. O premii w tej firmie można zapomnieć a największym absurdem jest to że na l4 zarobisz to samo co pracując przez 8 godzin . Nie doceniają nikogo pod względem finansowym .
Fasing światowy lider ha ha ha... Przy wejściu pięknie wypucowane kryształy, na parkingu wypasione fury.. W deszczowe dni wylewa sie szambo ze studzienek wewnątrz hali.. Proponuje wiecej pieniazkow przeznaczyc na chorzowskich kopaczy.. a ludzi wciaz miec w d Wynagrodzenie po kilkunastu latach pracy 2200 ha ha.. Przepiękny ten wasz park maszynowy nie ma co. . .
Na zebraniu przecież powiedział, ze ruch Chorzów to jego pasja i wydaje prywatne pieniądze... Tylko szkoda ze zapomina kto dla niego te pieniadze zarabia...
Kostka masła 5-6zł , 1L paliwa 4,30-4,70zł to zależy czy 95 czy 98 , 10 jajek w slepie 6-10zł w zalezności jaka klasa L czy M z wolnego wybiegu czy nie. Zakupy raz w tygodniu to od 200-500zł. Opłaty 1000-1300zł w zalezności czy sie ma jakieś raty czy nie. (usunięte przez administratora)
Zarobki totalne (usunięte przez administratora) . Po 20 latach pracy moja dzisiejsza wypłata wynosi 2029 na rękę. Tylko czekać jak ta firma upadnie.
Wypłaty w sam raz na oplaty, za caly miesiac harówki, wyzyskiwacze ludzkie upadajcie i sami zawijać rękawki do pracy
Słuchajcie w tej firmie jest dobrze, docenia się zaangażowanie pracownika i nagradza w odpowiednim czasie. Kadra zarządzająca weryfikuje postępy pracowników. Podwyżki z pewnością będą jeśli tylko sytuacja na rynku pracy ulegnie poprawie.
W tej firmie nie jest dobrze szukanie jak tylko (usunięte przez administratora) Pracownika i widać to gołym okiem a najbardziej zgrzewaczy z 600 cos jest nie tak odrazu po premi i najlepiej jeszcze zabrać soboty i niedziele jak było w 2019 roku i tak kokosów sie nie zarabia! jak wczesniej nie było podwyżki to teraz nagle po zakończeniu tego syfu ma być śmieszna sprawa
Firma porażka. Dzisiejszy przelew na konto uświadczył mnie w przekonaniu i jak najszybszym opuszczeniu tej patofirmy.
Dokładnie, cieć na ochronie ma wiecej pfff smiech, fasing upadnijcie .... Jak najszybciej
Tez mam taka nadzieje zeby firma upadla totalnie, ludzie stracą pracę ale w koncu wyjda na tym o wiele lepiej niz zyc w tej firmie jako niewolnik
Kolejny sie znalazl który używa nicku podszywającego, zaczyna sie robic tutaj totalne (usunięte przez administratora) ludzicie jak już oceniacie to chociaz miejcie na tyle odwagi żeby sie podpisać. Co do pracy w tej firmy, wszystko zostalo juz opisane w sposób raczej właściwy
Co myślicie o wczorajszym zebraniu???????
Szczerze? Zero konkretów... Wiadomo jakie mamy czasy i są firmy które zwalniają albo obniżają wynagrodzenie, ale są też takie które umieją sobie z tym poradzić... Dla Naszej najlepiej obniżyć pensje żeby dostać coś z programów rządowych. Oby to trwało tylko miesiąc lub dwa.
Pracuję już w tej firmie jakiś czas i mogę wiele o niej powiedzieć. Ale napiszę tylko o tym, co najważniejsze. Zarobki niestety słabe jak na obecne czasy i warunki. Młodzi "na start" dostają praktycznie takie same stawki co pracownicy że stażem około 10 lat. Zapewne w myśl zasady: "nikt nie przyjdzie pracować za takie pieniądze, które Ty masz". Czysto również nie jest. To między innymi wina pracowników, ale nie tylko. Żeby od pracownika wymagać czystości to trzeba trochę w to zainwestować. Co do atmosfery - ja nie narzekam aczkolwiek są persony, które robią straszny popłoch i zamęt wprowadzając swoim postępowaniem strasznie toksyczną aurę. Ludzi sympatyczni, w większości. Pomogą jeśli trzeba, chyba że sam okażesz się kimś nie wartym zaufania. Stan łaźni - słaby. WC - również. Latem strasznie gorąco. Są organizowane wycieczki, które osobiście bardzo polecam. Atmosfera super. Gdyby dosłownie kilka osób rządzących produkcją zmienić to i praca mogłaby być przyjemniejsza. No i problem największy - młodzi, którzy przychodzą w większości chcieliby wszystko nie robiąc nic. Zero zaangażowania...
Na święta Wielkanocne i Boże Narodzenie jest dodatek do wypłaty, ale to nie są duże pieniądze (300 PLN około). Bony na dzień dziecka (około 100 na jedno), wczasy pod gruszą (około 500). Nie ma Barbórki ani trzynastki.
Tak jak pisałem wcześniej. Moim zdaniem atmosfera jest dobra. Jeśli tylko zmienić (nie wszystkie!) pojedyncze osoby zarządzające produkcja
W zamian za Barbórkę masz wolny dzien w wigilię. A jeżeli chodzi o bony to babeczka z socjalnego jest bardzo irytująca
Ja wychodzę z założenia, że tutaj z każdym można się dogadać, jeśli wiesz jak do tej osoby podejść ;) tylko z jedną osobą jest z tym problem. Z kimś opisywanym już we wcześniejszych postach :D regulamin zabrania mi opisywainia o kogo chodzi, ale jeśli tam pracujesz to wiesz =) wszechNIEwiedzący, pępek świata, destruktor i destabilizaror jednego z działów =D
W pełni się z tobą zgadzam. Zarobki bardzo słabe a i młodzi też nie dostają nie wiadomo jakich pieniążków na start. A owszem niektórzy młodzi myślą że za nic dostaną pieniądze a to tak nie działa. Nic tylko stąd uciekać
Barborka jest i to na wypasie ale jeden warunek... musisz być księdzem albo pracować w zarządzie:-)
Jak się pracuje w Grupa Kapitałowa FASING S.A.?
Zobacz opinie na temat firmy Grupa Kapitałowa FASING S.A. tutaj. Liczba opinii, które napisali obecni i byli pracownicy oraz kandydaci do pracy to 42.
Jakie są opinie pracowników o pracy w Grupa Kapitałowa FASING S.A.?
Liczba opinii, które napisali obecni i byli pracownicy to 34, z czego 4 to opinie pozytywne, 17 to opinie negatywne, a 13 to opinie neutralne. Sprawdź tutaj!