najgorsza agencja na rynku, nie liczcie ze znajdą wam prace
Dziękujemy za podzielenie się swoją opinią. Jesteśmy agencją, która z pełnym zaangażowaniem wspiera procesy rekrutacyjne, skupiając się na znalezieniu kandydatów idealnie dopasowanych do oczekiwań naszych klientów. Naszym celem jest działanie na najwyższym poziomie profesjonalizmu, a każdy proces rekrutacyjny przeprowadzamy z troską o szczegóły i transparentność. Zależy nam na stałym podnoszeniu jakości naszych usług i budowaniu satysfakcjonujących relacji zarówno z kandydatami, jak i pracodawcami. Bardzo cenimy sobie feedback, jeżeli chciałby Pan podzielić się szczegółami dotyczącymi swojego doświadczenia, prosimy o kontakt bezpośredni. Zespół HireWise
Odradzam aplikowanie na ich oferty. Rezerwują czas na rozmowę kwalifikacyjną po czym nikt się nie odzywa. Wygląda jak (usunięte przez administratora)
Agencja łamie prawo osoby szukającej pracy, chronione ustawą RODO, udostępniając jej dane osobowe innym osobom w procesie rekrutacji, aby osłabić pozycję innej osoby w rekrutacji. Agencja nie załącza również wszystkich dokumentów aplikacyjnych.
Miałem okazję brać udział w procesie rekrutacji na stanowisko KAMa. Na temat pracy agencji nie mogę powiedzieć nic złego. Rekruterka była zawsze pomocna i wszystko obszernie wyjaśniała. Jedyny minus to czas decyzji klienta - ale na to domyślam się nie mają wpływu.
widze że, rozmowy kwalifikacyjne na kierunek Menadżera Sprzedaży, są dosyć złożone, czy jeżeli wypadne po pierwszej rozmowie źle, to już nie mam co liczyć na kolejne?
Dziękujemy za pytanie. Jeśli pierwsza rozmowa nie pójdzie idealnie, nie oznacza to od razu, że zamykają się drzwi do kolejnych etapów bądź innych procesów. Procesy rekrutacyjne są różne, a nasi rekruterzy zwracają uwagę na potencjał i dopasowanie kandydata również pod kątem innych stanowisk. Zespół HireWise
Firma szuka pracowników dla swoich klientów głównie na śmieciówkach. Jak można udawać że coś jest stosunkiem pracy z pracą pod kierownictwem i na zasadach pracodawcy skoro formalnie jest tylko relacją dwóch firm bez zabezpieczenia praw pracownika wynikających z kodeksu pracy. Skrajnie nieprofesjonalne podejście. Jak rozumiem tak firma sprzedaje swoje usługi klientom (bo przecież pominięcie praw pracowniczych jest wygodniejsze i tańsze dla "pracodawców") i wykorzystuje kandydatów bo ma ich wielu, a część z nich nie ma nawet świadomości ile tracą zarówno oni sami jak i cały system poprzez to że są wyłączeni z całego szeregu praw na które ludzkość pracowała przez ostatnie kilkaset lat.
Dziękujemy za podzielenie się swoją opinią. Rozumiemy, że kwestie związane z rodzajem umów i ochroną praw pracowniczych są ważnym tematem. Nasza firma współpracuje z różnymi klientami, którzy mają zróżnicowane potrzeby w zakresie form zatrudnienia. Zawsze dbamy o to, aby oferowane przez nas rozwiązania były zgodne z obowiązującym prawem. Ponadto naszym celem jest transparentność - dbamy o to, aby kandydat był świadomy warunków oferowanej współpracy i szczegółowo omawiamy na rozmowie charakter umowy. Jako Agencja HR staramy się balansować potrzeby naszych klientów z zachowaniem dbałości o prawa i satysfakcję osób, które z nami współpracują. Zespół HireWise
Bardzo konkretna, rzeczowa i najszybsza rekrutacja, w której kiedykolwiek brałem udział. Każdy etap był dobrze zaplanowany, w krótkich odstępach czasu. Co najważniejsze, po każdej rozmowie dostałem realny feedback, który mi naprawdę pomógł.
Pytania branżowe i takie, które mierzą kompetencje pod stanowisko, na które byłem rekrutowany.
Poziom rozmowy:
- Rezultat: Dostałem pracę
Jestem z rekrutowany przez nich do jednej z firm z siedzibą w Gdańsku. Powiem tylko tyle najgorsza agencja rekrutacyjna jaka jest na rynku. Nie weryfikują potencjalnych pracodawców pod względem uczciwości tylko wrzucają dobrych specjalistów na minę. Tylko kasa od zatrudnionego musi się zgadzać a weryfikacja pracodawcy to już problem pracownika. Tak nie powinny działać agencje. Odradzam stanowczo wszystkim osoba które myślą że podejmują pracę bezpiecznie u rzetelnego pracodawcy gdyż podobno jest zweryfikowany przez Hire Wise
Dziękujemy za podzielenie się opinią. Przykro nam, że miał Pan negatywne doświadczenia związane z procesem zatrudnienia. Staramy się weryfikować naszych partnerów biznesowych na samym początku współpracy. Zaniepokoiła nas Pana opinia, dlatego bardzo zależy nam na głębszym poznaniu sytuacji. Będziemy wdzięczni za kontakt. Naszym priorytetem jest wspieranie kandydatów nie tylko w momencie podejmowania zatrudnienia, ale również w trakcie i po jego ustaniu. Zespół HireWise
Znalazłem pracę - szybko, konkretnie i na temat. Polecam i pozdrawiam Panie rekruterki :)
Dziękujemy za tak miłe słowa i zaufanie! Cieszymy się, że proces rekrutacyjny przebiegł sprawnie i spełnił Twoje oczekiwania. Życzymy Ci samych sukcesów na nowym stanowisku i mamy nadzieję, że praca przyniesie Ci dużo satysfakcji. Pozdrawiamy serdecznie i zapraszamy do kontaktu w przyszłości! Zespół HireWise
Maja teraz tyle ofert ze spodziewałam sie większej liczby komentarzy. Dosłownie wszyscy sa niezadowoleni z ich rekrutacji czy może znajdzie sie jednak ktoś kto ma lepsze zdanie? interesuje mnie oferta dla handlowca
Dziękujemy za podzielenie się swoją opinią! Staramy się stale ulepszać nasze procesy rekrutacyjne i zależy nam na tym, aby były one jak najbardziej transparentne i komfortowe dla kandydatów. Jeśli ma Pani uwagi lub spostrzeżenia dotyczące rekrutacji, zapraszamy do bezpośredniego kontaktu — każda opinia jest dla nas cenna i pomaga nam wprowadzać zmiany na lepsze. Jeśli chodzi o ofertę dla handlowca, chętnie odpowiemy na wszystkie pytania i wyjaśnimy szczegóły. Cenimy sobie otwartą komunikację, dlatego zachęcamy do rozmowy — wierzymy, że nasze warunki zatrudnienia i możliwości rozwoju zawodowego spotkają się z Pani zainteresowaniem. Zespół HireWise
Mam właśnie podobną sytuację… umówiono się w dniu dzisiejszym ze mną na rozmowę (nadmienię, że data i godzina zaproponowana przez nich) a następnie zero kontaktu, informacji zwrotnej na sms oraz co więcej… odrzucanie mojego połączenia. Nie polecam.
Dziękujemy za podzielenie się swoją opinią. Zależy nam na transparentności i zapewnieniu jak najlepszych doświadczeń kandydatom. Jeśli jednak zdarzyło się, że nie nawiązaliśmy kontaktu, może to wynikać z podania błędnych danych kontaktowych. Prosimy o bezpośredni kontakt z naszym zespołem rekrutacyjnym, abyśmy mogli wyjaśnić tę sytuację i pomóc w dalszym procesie. Zespół HireWise
Dziękujemy za podzielenie się swoją opinią. Przepraszamy, że miałaś negatywne doświadczenia z naszym procesem rekrutacyjnym. Zależy nam na profesjonalizmie i szanujemy czas kandydatów, dlatego każdy przypadek, w którym doszło do opóźnienia lub braku kontaktu, traktujemy poważnie. Będziemy wdzięczni, jeśli podzielisz się szczegółami swojego doświadczenia poprzez kontakt z nami – pomoże nam to lepiej zrozumieć sytuację i poprawić nasz proces rekrutacyjny. Zespół HireWise
Dzięki HireWise znalazłem pracę w ciekawej firmie. Cały proces rekrutacji mimo, że nie należy do najłatwiejszych to był bardzo profesjonalny i oceniam bardzo pozytywnie.
Cieszymy się, że mogliśmy pomóc w znalezieniu pracy w ciekawej firmie! Dziękujemy za miłe słowa i docenienie naszego procesu rekrutacji – zawsze staramy się, aby był profesjonalny i jak najlepiej weryfikował dopasowanie obu stron. Życzymy samych sukcesów na nowej drodze zawodowej! Zespół HireWise
Na rozmowie rekrutacyjnej odniosłem wrażenie, że decyzja o zatrudnieniu innego kandydata została już podjęta, a rozmowa musiała zostać przeprowadzona bardziej "dla zasady". Pierwszy etap był profesjonalny i przebiegał w przyjaznej atmosferze, natomiast drugi wyglądał na czystą formalność – brakowało zaangażowania i konkretów, co pozostawiło mało poważne wrażenie. Jeżeli zapraszacie kandydata na rozmowę rekrutacyjną, warto pamiętać, że często wiąże się to dla niego z koniecznością zwolnienia się z pracy lub wzięcia dnia wolnego. Uszanujcie ten czas i zadbajcie o to, aby rozmowa była przeprowadzona z odpowiednim zaangażowaniem i w pełni profesjonalnie.
Dziękujemy za Pana komentarz. Pragniemy wyjaśnić, że wszystkie rozmowy z Kandydatami prowadzimy wyłącznie w sytuacjach, gdy mamy pewność, że Kandydat ma realne szanse na zatrudnienie, a proces rekrutacyjny jest aktywny - tak aby zaoszczędzić czas obu stron. Wielokrotnie informowaliśmy Kandydatów, że na chwilę obecną zawieszamy rozmowy z uwagi na fakt, że Klient prowadzi zaawansowane rozmowy z którymś z Kandydatów. Przykro nam, jeśli odczuł Pan dyskomfort związany z przebiegiem II etapu rekrutacji – bardzo zależy nam na wyjaśnieniu tej sytuacji. Jeśli chciałby Pan omówić ten temat szerzej, serdecznie zachęcamy do kontaktu z rekruterem odpowiedzialnym za proces. Zespół HireWise
Atmosfera w zespole pozostawiała wiele do życzenia – relacje między pracownikami były napięte, a kierownictwo nie podejmowało żadnych działań, aby to zmienić. W mojej opinii, firma powinna zainwestować w szkolenia menedżerskie i poprawić komunikację wewnętrzną. Z pozytywnych aspektów mogę wymienić jedynie dobrą lokalizację biura oraz regularne wypłaty wynagrodzeń. Niestety, to za mało, bym mógł polecić tę firmę innym.
Dziękujemy za podzielenie się swoją opinią. Zależy nam na budowaniu otwartej i przyjaznej atmosfery w zespole, dlatego chcielibyśmy odnieść się do Pana/i uwag. Jesteśmy zgranym zespołem, który stale się wspiera, a relacje między pracownikami to dla nas priorytet. Przykładamy dużą wagę do pozytywnej atmosfery, która – według naszej oceny i licznych opinii naszych pracowników – powoduje, że chce się u nas pracować. Jeśli w przeszłości coś budziło Pana/i zastrzeżenia, szkoda, że nie mieliśmy okazji porozmawiać o tym wcześniej. Regularnie inwestujemy w rozwój naszych pracowników, w tym w szkolenia, które wspierają zarówno komunikację wewnętrzną, jak i umiejętności menedżerskie. Cenimy otwarty dialog i konstruktywne uwagi, które pomagają nam się rozwijać. Cieszymy się, że docenił/a Pan/i terminowość wypłat oraz lokalizację naszego biura. Jeśli chciałby/aby Pan/i omówić swoją opinię szerzej, zapraszamy do kontaktu – jesteśmy otwarci na rozmowę i sugestie. Zawsze dążymy do doskonałości i zadowolenia całego naszego zespołu. ????
najgorsza agencja na rynku, nie liczcie ze znajdą wam prace
Jak się pracuje w HireWise Negacz Borawska Spółka Komandytowa?
Zobacz opinie na temat firmy HireWise Negacz Borawska Spółka Komandytowa tutaj. Liczba opinii, które napisali obecni i byli pracownicy oraz kandydaci do pracy to 9.
Jakie są opinie pracowników o pracy w HireWise Negacz Borawska Spółka Komandytowa?
Liczba opinii, które napisali obecni i byli pracownicy to 5, z czego 2 to opinie pozytywne, 3 to opinie negatywne, a 0 to opinie neutralne. Sprawdź tutaj!
Jak wygląda rekrutacja do firmy HireWise Negacz Borawska Spółka Komandytowa?
Kandydaci do pracy w HireWise Negacz Borawska Spółka Komandytowa napisali 1 opinii na temat procesu rekrutacyjnego. Zobacz szczegóły tutaj.