Opinie o Przemo-Bud Firma Ogólno-Budowlana Przemysław Kęsikiewicz w Swarzędz

Branże: Malarze i szklarze

Najnowsze opinie pracowników, klientów i kandydatów do pracy o Przemo-Bud Firma Ogólno-Budowlana Przemysław Kęsikiewicz w Swarzędz

Poszkodowana Nowy wpis

Także nie polecam Pana Przemysława, pracują 2 tyg a nagle zaczyna się problem bo ktoś zwrócił uwagę i obraża się i wielce oburzony. Wyzywa, wypisuje sms z groźbą , cwaniak, a fachowiec taki że trzeba było poprawiać wszytsko po nim: ale dziękuję za tak niezetelnego fachowca przynajmniej mamy nauczkę i wiemy zeby nikomu nie dawać zaliczek, szkoda nerwów moich aby latać po sądach bo awizo i tak wracało bo nikt Nie odbierał. Omijać szerokim łukiem!!! Chyba że ktoś chce zbiorowy pozew to odezwijcie się do mnie

Inwestor Nowy wpis

Uważać na firmę tego Pana !. Mimo podpisanej umowy i nie wywiązuje się z niej. (usunięte przez administratora) zaliczki zastraszając przy tym inwestora. Źle wykonuje zleconą pracę niszcząc przy tym powierzony materiał.

Pan zaliczka Nowy wpis

Owy Pan pobiera zaliczki za etapy prac i nagle rozwiązuje umowy z winy zlecającego... nie polecam tej firmy..

Kinga Nowy wpis

Przemysław pobiera zaliczki i zapada się pod ziemie. Co kilka miesięcy zmienia nazwę firmy i adres. Mnóstwo osób poszkodowanych, działał na terenie wielu miast Poznań, Swarzędz, Slupca, Leszno, Koscian i okolice Wypisuje obraźliwe smsy, grozi, podbiera materiały z budowy

Xyz

Wieczne problemy i nerwy przez tą firmę. (usunięte przez administratora) i (usunięte przez administratora) Nie polecam, omijać szerokim łukiem!!!

Zostaw merytoryczną opinię o Przemo-Bud Firma Ogólno-Budowlana Przemysław Kęsikiewicz - Swarzędz

Możesz oznaczyć pracodawcę w treści opinii wpisując znak @ np: @Pracodawca

łamie prawo polskie
ikona dobre praktyki
jest niezgodna z regulaminem serwisu GoWork.pl
jest wulgarnym komentarzem
jest niemerytoryczna

przebieg on-boardingu nowego pracownika
proponowane przez Pracodawcę wartości wynagrodzenia
ikona dobre praktyki
codzienna praca, również w relacji z przełożonymi
panująca atmosfera w pracy
#TwójGłosMaZnaczenie