Jakie narzędzia pracy zapewnia Hebel Tomasz Pas? Można liczyć na telefon? Czy można z niego korzystać również poza godzinami pracy?
Tomasz pracuje w ante-holz Kożuchów i ma się za mega fachowca,dlatego jestem zdziwiony że jego prace wymagają poprawek???? Pracował już tutaj zanim otworzył firmę,ale wtedy jeszcze dało się z nim porozmawiać Życzę państwu powodzenia z tym gościem
Jeśli chodzi o zaliczkę, to Pan Pas ultraszybki, wykonanie z dużym poślizgiem, prace reklamacyjne od listopada do tej pory nie wykonane!!! Nie ma z nim kontaktu ( zablokowany nr) zdecydowanie NIE POLECAM. Jestem zmuszona wytoczyć proces cywilny tej firmie. Radzę omijać szerokim łukiem. B.Richter
Pani Barbaro, udało się Pani skontaktować czy poszedł pozew bo widzę, że komentarz Pani jest z maja, ja mam teraz podobną sytuację.
Pan Tomasz postawił wiatę z wieloma wadami, przede wszystkim cała konstrukcja się rusza. Wzywany dwukrotnie przez Adwokata zapadł się pod ziemię. Czekamy na sprawę w sądzie.
Dzien dobry, kiedy wykonywał usluge ? W tym roku?Moja reklamacja zajęła się rzecznik praw konsumenta, ostatnie pismo 3 tyg. Temu zostało odebrane. Pewnie nie będzie reakcji, ale wystarczająco materiałów do sprawy cywilnej.
Mam ten sam problem, telefon nie odpowiada, maile wysłane na gmaila też, wysłany list z potwierdzeniem doręczenia i odbioru dwukrotnie. Szykuję obecnie pozew cywilny. Tym razem nie odpuszczę.
Witam Pana, obecnie sprawa jest u Rzecznika praw konsumenta, nie zamierzam odpuścić. Może wspólnymi siłami pociągniemy tego pana do wywiązania się z umowy ?