Dziad Trans nic więcej … najniższa krajowa a reszta pod stołem. najniższa do 10 płacone ale o drugą część już trzeba było się prosić, jak była do 20 dnia miesiąca to był cud. Na koniec współpracy jeszcze potracili 200zl bo niby nie posprzątałem auta. (usunięte przez administratora) na urlopie i to sporo jak i nie wypłacił na koniec pracy ekwiwalent za urlop oraz soboty i dni świąteczne które przepracowałem. Odradzam pracy u nich !! Ps. Teraz po czasie już wiem dlaczego inni pracownicy porzucali pracę z dnia na dzień jak i zgłaszali do ITD
Firma Rzepecki Transport Paweł Rzepecki prowadziła rekrutację na poniższe stanowiska:
- PRACOWNIK GOSPODARCZY, Wałbrzych - Grudzień 2024
- OSOBA SPRZĄTAJĄCA, Wałbrzych - Maj 2024
Czy pracujesz w firmie Rzepecki Transport Paweł Rzepecki lub pracowałeś/aś? Zostaw raport z rozmowy rekrutacyjnej i powiedz jak Ci się pracuje .
Jak się pracuje w Rzepecki Transport Paweł Rzepecki?
Zobacz opinie na temat firmy Rzepecki Transport Paweł Rzepecki tutaj. Liczba opinii, które napisali obecni i byli pracownicy oraz kandydaci do pracy to 1.