Opinie o Fold Sp. z o.o. w Siedlce

Na podstawie 2 ocen.

Poniżej zobaczysz opinie aktualnych oraz byłych pracowników o firmie Fold Sp. z o.o.. Zobaczysz tutaj również opinie kandydatów do podjęcia pracy w firmie Fold Sp. z o.o. o rozmowie kwalifikacyjnej.

Najnowsze opinie pracowników, klientów i kandydatów do pracy o Fold Sp. z o.o. w Siedlce

Mariusz. Wiecie który ???? Nowy wpis

Ciężko mówić o tej firmie bez używania wulgaryzmów więc powiem tylko tyle omijać szerokim łukiem chyba że lubisz atmosferę ciągłych kłótni między pracownikami i pracę za najniższą krajową w której będziesz musiał znosić humory przełożonych i doliczać się każdej złotówki ktora ci sie należy. Odporność na stres to kluczowa cecha którą musisz mieć idąc tam do pracy. Szef ma wybujałe ego i mniemanie o sobie i swojej firmie. Na początku sprawia wrażenie naprawdę dobrego człowieka i umie swietnie grac tę rolę przez dlugi dlugi czas,ale kazda przysługę ktora ci zrobi i co lepsze sam zaproponuje prędzej czy pozniej wypomni ci w takim tonie ze będziesz delikatnie mówiąc "zmieszany" a no i system płac tam jest tak jasny i klarowny ze ciezko doliczyc się ile tak naprawdę masz na godzinę. A za godziny nadliczbowe czyli nadgodziny masz tak zwane pięćdziesiątki. "Tak zwane" bo w rzeczywistosci placisz od nich podatek sam czyli suma summarum to kit a nie pięćdziesiątka.Ciezko w ogóle opisac ta 'cudowną" atmosferę która tam panuje.Sa firmy w których dobrze się zarabia i sa takie w których jest świetna zgrana ekipa w ktorej nie patrzysz non stop na zegarek i czekasztak zwany "fajrant".FIRMA FOLD NIE JEST ŻADNĄ Z TYCH FIRM. nie zdziw sie jak kobieta z ktora pracujesz i jest na takim samym stanowisku co ty zacznie "sprawdzać" twoja prace i robic zdjecia twojej pracy tylko po to żeby pokazac dyrektorowi cos ty narobil albo miec argument w razie czego jak by sie do niej przyczepili. Nie dogodzisz tym ludziom nigdy. Pozdrowki fold dobrze wiem ze to czytacie i tobie szefie za ta twoją "pomoc" ktora wypominales nie raz życzę wam z całego serca żebyscie spotykali na swojej drodze tylko i wyłącznie takich ludzi jakimi sami jesteście.

Remek

Cześć nie oszczędzają tu u was na podwyżkach? Liczę na lepsza kasę niż mam teraz a potrzebuje mieć porównanie nim w ogóle zagadam o robotę

Pracownik Nowy wpis
@Remek

Uwierz mi że nie warto za pare stow wiecej niz najniższa krajowa użerać się z tymi ludzmi z ktorymi pracował bys tam na codzień.

ludek Nowy wpis
@Pracownik

A nie łatwiej byłoby coś zrobić z ta atmosfera zamiast patrzeć jak inni sie uzeraja? Nie ma kompletnie komu jeszcze to zgłosić? też by mi sie nie chciało tak pracować

Piadżio Nowy wpis

Tak toksycznej i rozchwianej emocjonalnie załogi nie spotkalem nigdzie indziej.Pracownicy produkcji a zwłaszcza ich brygadzista to bardzo problematyczni czepliwi ludzie. Nie ma tam dnia bez przyczepienia sie o cokolwiek. Ludzie którzy tam pracuja sa albo skoligaceni z szefem albo pracuja tam X lat i swiata po za ta firma nie widzieli. (usunięte przez administratora) w stosunku do pracowników (zwlaszcza tych nowych) to codzienna praktyka osob ktore ustalaja plan dnia a wspolpracownicy tylka czekaja az sie potkniesz tylko po to żeby glosno wykrzyczec "cos ty narobil!?" Masakra jak byś sie nie staral nie dogodzisz tym ludziom

Witam. Szukam aktualnych albo byłych pracowników których możnaby było zapytać na temat marki Fold Sp. z o.o.. Czy można pracować niestacjonarnie? Czy rekrutacja jest kilkuetapowa? Czy warunki zatrudnienia są odpowiednie? Bardzo dziękuje za wskazówki.

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Firma Fold Sp. z o.o. prowadziła rekrutację na stanowisko ŚLUSARZ-SPAWACZ, MONTAŻYSTA. Podziel się swoimi wrażeniami. Daj znać, ile czasu trwała rozmowa kwalifikacyjna oraz z ilu etapów się składała. Co Cię pozytywnie, a co negatywnie zaskoczyło?

Zostaw merytoryczną opinię o Fold Sp. z o.o. - Siedlce

Możesz oznaczyć pracodawcę w treści opinii wpisując znak @ np: @Pracodawca

łamie prawo polskie
ikona dobre praktyki
jest niezgodna z regulaminem serwisu GoWork.pl
jest wulgarnym komentarzem
jest niemerytoryczna

przebieg on-boardingu nowego pracownika
proponowane przez Pracodawcę wartości wynagrodzenia
ikona dobre praktyki
codzienna praca, również w relacji z przełożonymi
panująca atmosfera w pracy
#TwójGłosMaZnaczenie

• Jak się pracuje w Fold Sp. z o.o.?

Zobacz opinie na temat firmy Fold Sp. z o.o. tutaj. Liczba opinii, które napisali obecni i byli pracownicy oraz kandydaci do pracy to 2.

Fold Sp. z o.o.
  • Stefana Starzyńskiego 10