Bardzo pozytywne wrażenia, duża wiedza i skierowanie na badania przed ułożeniem diety. Dieta super , przygotowanie posiłków zajmuje mało czasu, bez głodowania, i co najważniejsze kg lecą w dół. Pełen profesjonalizm. Po prostu Pani Edyta zna się na rzeczy i tyle. :)
Byłam już u wielu dietetyków i nie mogłam schudnąć a tu niespodzianka w miesiąc schudłam 4 kg!!! Pani Edyta jest bardzo dobrym dietetykiem, miła, dokładna, ma super podejście do pacjenta i dużą wiedzę. Wszystko bardzo dokładnie wyjaśnia i tłumaczy. Posiłki są pyszne i proste w przygotowywaniu. Polecam :)
100%Polecam bardzo konkretna i przesympatyczna osoba!
Bardzo miła i profesjonalna osoba. Szczegółowo i konkretnie wszystko wyjaśniła. W czasie 1 h wizyty bardzo dużo cennych wskazówek.
Jestem po 2 miesiącu współpracy i jestem bardzo zadowolona. Pierwszy raz mam dietę, na której nie jestem głodna, a chudnę w niesamowitym tempie :) Oprócz samego schudnięcia, czuję się po prostu szczęśliwsza, bo wiem jak inaczej przygotować jedzenie, żeby mi smakowało, wypełniło, dodało energii i żeby nie były to wiecznie kanapki :) Dzięki temu jadłospisowi umiem gotować nowe, ale też w sumie proste potrawy i naprawdę jest większa radość z życia na codzień. Polecam każdemu, kto się zastanawia :)
Jestem bardzo zadowolona ze współpracy. Zaczęłam dietę w styczniu tego roku i po tych miesiącach w końcu udało mi się osiągnąć to co zaplanowałam - jestem chudsza o 25 kg, a wyniki badań bardzo się poprawiły. Jestem bardzo szczęśliwa bo nigdy do tej pory nie udało się osiągnąć nawet namiastki takiego wyniku. Polecam wszystkim.
Bardzo miła i profesjonalna Pani dietetyk. Z cierpliwością wysłuchiwała i odpowiadała na moje wszystkie pytania, nawet te najbardziej banalne. Fachowa pomoc, mam nadzieję że uzyskam wymarzone efekty- tu musi teraz wejść moja systematyczność ;)
Bardzo profesjonalne podejście do pacjenta, niezwykle przystępnie omówione zagadnienia żywieniowe w mojej przypadłości, jadłospis bez wyrzeczeń, dania pyszne i szybkie. Ogromna poprawa samopoczucia! Serdecznie polecam!
Konkretna, rzeczowa, miła, wszystko wyjaśniła, nie pozostawiając żadnych wątpliwości, z czystym sumieniem polecam każdemu.
Pełen profesjonalizm i trafione zalecenia potwierdzone zostały bardzo dobrymi efektami po 6 miesiącach współpracy. Warto było się poznać! Dziękuję.
Pierwsza rozmowa bardzo rzeczowa, w delikatny sposób moje błedne przekonania zostały wyprostowane.Dostałam ogrom nowych i prostych rad co zrobić ,żebym wytrwała w postanowieniu nowego stylu jedzenia.
It was my first visit but the doctor patiently explained the evaluation results, explained what the goal is, asked detailed questions to better understand my individual needs. Looking forward for the first plan :)
To był dobry wybór, po ustawionej diecie czuję się świetnie, kilka kilogramów już spadło a to dopiero początek :) Pani dietetyk sympatyczna i wyrozumiała, widać że ma dużą wiedzę. Dziękuję za pomoc!
Jestem super zadowolona, rady żywieniowe w punkt, efekt juz po 2 tygodniach stosowania zalecen. A przede wszystkim 0 wysilku, jem jak zawsze stosujac kilka zasad. Dodatkowo przemila osoba, otwarta i serdeczna. Bardzo polecam:)
Otrzymałem przed chwilą jadłospis od Pani Dietetyk i jestem z niego bardzo zadowolony. Wszystkie prośby zostały uwzględnione i potrawy na jakich mi zależało są w diecie. Bardzo dziękuję. Myślałem że już prędko nie zjem ziemniaki, a jednak są. Z przyjemnością zabieram się do pracy i liczę, że efekty będą świetne.
Serdecznie polecam, wszystko świetnie wyjaśnione :)
Jestem bardzo zadowolona z konsultacji. Pani dietetyk jest bardzo profesjonalna i zaangażowana. Otrzymałam szczegółowe wyjaśnienia i analizę moich nawyków żywieniowych oraz informacje dotyczące tego, jak mogę poprawić swoje żywienie. Zgłosiłam się, aby poprawić swoje nawyki, zbudować sylwetkę i trochę schudnąć.
Konsultacja online (punktualnie) przebiegła bardzo sprawnie i konkretnie. Pani dietetyk przeprowadziła ze mną bardzo szeroki wywiad i podala konkretny plan działania z uwzglednieniem mojego rozkladu dnia oraz, co wazniejsze, roznych problemow zdrowotnych. Polecam!
Bardzo sympatyczna i rzeczowa specjalistka nastawiona na pomoc i edukowanie pacjentów. Co najważniejsze - bardzo skuteczna w prowadzeniu procesu redukcji masy ciała.
Jak się pracuje w Hej Dieta Edyta Filakiewicz?
Zobacz opinie na temat firmy Hej Dieta Edyta Filakiewicz tutaj. Liczba opinii, które napisali obecni i byli pracownicy oraz kandydaci do pracy to 4.
Jakie są opinie pracowników o pracy w Hej Dieta Edyta Filakiewicz?
Liczba opinii, które napisali obecni i byli pracownicy to 1, z czego 1 to opinie pozytywne, 0 to opinie negatywne, a 0 to opinie neutralne. Sprawdź tutaj!