Serdecznie NIE polecam... Cała rozmowa przebiega obiecująco: elastyczne godziny pracy, stała baza klientów. Informacje przekazywane w taki sposób, żeby do samego końca nie było wiadomo w jaki sposób firma pozyskuje klientów. Jeżeli lubicie chodzić od domu do domu i nachalnie w butach pakować się do kogoś na posesje żeby wcisnąć pompy ciepła, śmiało ta praca jest dla was ;)
Bardzo kompetentna firma, która stawia głównie na rozwój, a to jest to co w dzisiejszych czasach jest najważniejsze. Idąc do pracy, gdzie nie ma rozwoju, atmosfery, nie ma po co iść. W CTM atmosfera jest bardzo luźna, wesoła. Jest dużo spotkań integracyjnych, przez co cała grupa się super dogaduje. Każda osoba w firmie niesie pomoc, jak tego potrzebujesz. Rozwój to jest to co jest tu najlepsze, pracując tutaj rok jesteś w stanie wyjść na szczyty, o których nawet nie miałeś pojęcia. W wcześniejszej firmie pracowałem 3 lata i po 3 latach mogłem być na poziomie takim na jakim zaczynałem, tutaj od razu można piąć się wyżej, a najbardziej wspierający jest w tym Manager, który oprócz tego, że rozumie Cię w stu procentach, to chce abyś był zadowolony z swojej pracy i abyś wiecznie się rozwijał. Pan Jakub to jest osoba jakiej jeszcze nie poznałem, młody mężczyzna, który w takim wieku osiągnął ogromny sukces, jest jednym z lepszych przedsiębiorców jakich znam, ponadto jest człowiekiem. Nie podchodzi do Ciebie jako szef, ale jako kumpel, jako osoba, z którą możesz porozmawiać nawet o problemach osobistych. No szczerze z serduszka polecam. Jestem bardzo wdzięczny, że poznałem Pana Jakuba i że jestem w tym miejscu.
Miałem ogromne szczęście dołączyć do zespołu Pana Jakuba. Od samego początku zostałem ciepło przyjęty przez wszystkich pracowników, a atmosfera w firmie jest nie tylko profesjonalna, ale także przyjazna i wspierająca. Moje doświadczenia są w pełni pozytywne. W CTM panuje otwarta i inkluzywna kultura, która sprzyja współpracy i innowacyjności. Każdy pracownik jest zachęcany do dzielenia się swoimi pomysłami i spostrzeżeniami, co sprawia, że czuję się naprawdę doceniany. Ponadto pracodawca inwestuje w rozwój swoich pracowników, oferując liczne szkolenia i możliwości awansu. Dzięki temu mogę nieustannie podnosić swoje kwalifikacje i rozwijać karierę w wybranym przez siebie kierunku. Serdecznie polecam.
Witam, starałem się o pracę w firmie. Mogę powiedzieć, że rozmowa jak i dzień próbny przebiegł w bardzo luźnej, miłej i swobodnej atmosferze. Nie było wyznaczania, kiedy ma być przerwa, ale mogliśmy tak naprawdę cały czas sobie wychodzić na przerwy, byle praca została wykonana. Wszystko super wytłumaczone. Firma zajmuję się od kilkunastu lat już sprzedażą, szkoleniami i marketingiem, jest tak naprawdę kilka działów w firmie, ale w każdym panuje bardzo swobodna atmosfera. Dodatkowo manager jest osobą bardzo ambitną, kompetentną i widać, że ma bardzo duże doświadczenie w tym co robi. Zarobki są bardzo interesujące, a co jest super to to, że w firmie pracują w większości osoby w wieku 22-30 lat, co pozwala na wiele różnych imprez i wyjazdów firmowych. Aktualnie jestem tu drugi miesiąc i bardzo się cieszę, że trafiłem na tą firmę !
Dzień Dobry, pracuję w firmie już 4 rok :) Firma wspiera rozwój zawodowy, oferując szkolenia i możliwości awansu. Zespół jest zaangażowany, a atmosfera otwarta i pełna szacunku. To idealne miejsce dla osób, które chcą się rozwijać w przyjaznym, dynamicznym środowisku. Gorąco polecam!
Najlepsza praca jaką miałem ! W firmie jestem już ponad 3 lata, rozwijam się cały czas i uczę nowych umiejętności. Nie ma nudy, a i zarobki są coraz większe :)
Polecam z całego serca ! Najbardziej rozwojowa praca w mojej karierze zawodowej !
Pracuję w CTM od lat i muszę przyznać, że jest to jedno z najlepszych miejsc, w jakich miałem okazję pracować. Firma stawia na rozwój swoich pracowników, co widać zarówno w codziennych działaniach, jak i poprzez dostęp do szkoleń i kursów. Każdy członek zespołu ma możliwość wnoszenia swoich pomysłów i kreatywnego wkładu, co sprawia, że praca nie jest monotonna, a wręcz przeciwnie – jest pełna wyzwań i satysfakcji. Zespół to grupa utalentowanych, ambitnych ludzi, z którymi współpraca to czysta przyjemność. Atmosfera w pracy jest bardzo przyjazna, a kultura organizacyjna sprzyja współdziałaniu i wzajemnemu wsparciu. Regularnie organizowane są spotkania integracyjne, co pomaga budować silniejsze relacje między pracownikami. Dużym plusem jest również elastyczność pracy. Dodatkowo, wynagrodzenie oraz pakiet benefitów są konkurencyjne w porównaniu do innych firm w branży. Kierownictwo jest otwarte na feedback, co sprawia, że czuję się doceniany jako pracownik. Każda sugestia jest rozważana, a decyzje podejmowane są w sposób transparentny. Podsumowując, praca w CTM to dla mnie nie tylko rozwój zawodowy, ale także satysfakcja z bycia częścią dynamicznej, profesjonalnej firmy, która dba o swoich pracowników i zapewnia im realne możliwości rozwoju.
Jakub to super pracodawca! Rozwój, atmosfera i super zarobki w firmie, dodatkowo liczne spotkania integracyjne ! Polecam :)
Witam. Współpracuje z Panem Jakubem od 4 miesięcy i jestem naprawdę bardzo zadowolona. Znalazłam pracę do której idę z uśmiechem i chęcią, bo atmosfera panująca w biurze jest cudowna ! Dodatkowo obowiązki, które wykonuję są adekwatne do mojej wypłaty. Dostaję także liczne bonusy i premie. Uważam, że jestem w dobrym miejscu :)
Jedno z lepszych miejsc pracy w jakich miałem okazję pracować, świetni kompetetni ludzie którzy zawsze z wszytskim pomogą. Manager biura jest fajna uśmiechnięta osoba a atmosfera w biurze sprawia ze chce się do tej pracy iść : ) Szkolenia, wyjazdy, dodatki, pensja, rozwój. Wszystko to czego się oczekuje od dobrej pracy
Praca w firmie CTM Jakub Caniboł to jedno z moich najlepszych doświadczeń zawodowych. Firma zajmuje się branżą OZE, co daje poczucie, że nasza praca ma realny wpływ na środowisko i przyszłość energetyki. Na co dzień panuje tu fantastyczna atmosfera – zespół jest nie tylko profesjonalny, ale też niezwykle wspierający. Czuję, że każdy z nas ma możliwość rozwoju i realizacji własnych pomysłów, a firma stale inwestuje w szkolenia i nowe technologie. To miejsce, w którym każdy dzień przynosi nowe wyzwania i daje szansę na ciągłe poszerzanie horyzontów. Zdecydowanie polecam!
Nigdzie wcześniej nie rozwinąłem się tak jak w tej firmie ,jeśli chcesz i wykazujesz zaangażowanie możesz rozwinąć się w bardzo krótkim czasie ,ludzie którzy otaczają Cię w tej firmie zawsze Ci pomogą i nie ma problemu ,aby wesprzeć się nawzajem nawet w osobistych sprawach ,CTM to rodzina.
Kultura organizacyjna promuje balans między życiem zawodowym a prywatnym, co jest dla mnie bardzo ważne. Pracodawca oferuje wiele benefitów, takich jak elastyczne godziny pracy, możliwość pracy zdalnej, a także regularne szkolenia i kursy, które pozwalają na ciągły rozwój. Biuro jest nowoczesne i dobrze wyposażone, co dodatkowo wpływa na komfort pracy. Zdecydowanie mogę polecić to miejsce każdemu, kto szuka nie tylko pracy, ale również możliwości długofalowego rozwoju i ciepłej, przyjaznej atmosfery.
Praca w CTM to prawdziwa przyjemność! Firma dba o swoich pracowników na każdym kroku, oferując nie tylko rozwój zawodowy, ale również doskonałą atmosferę. Zespół jest zgrany, pełen energii i chęci do wspólnego działania, co sprawia, że każdy dzień jest pełen pozytywnych wyzwań. Szczególnie cenię sobie otwartość na nowe pomysły i inicjatywy, które są tutaj mile widziane i wdrażane w życie.
W związku z tym, że rekrutacja na specjalistę ds. obsługi klienta wisi nadal na portalach i pewnie znajdą się osoby tak jak ja jakiś czas temu zastanawiające się co to za firma, co robi i o co chodzi to trochę pomogę. Pierwszy etap - 10 minut, podstawowe może jedno pytanie rekrutacyjne. Potem można się pobieżnie dowiedzieć, że chodzi o sprzedaż energii, podawane są chaotycznie różne kwoty, nadal bez konkretów. To w sumie koniec etapu 1, dowiadujesz się że etap 2 to "około 8 godzinny" dzień próbny. Pytam, czy dzień próbny jest w biurze, odp że tak (ogłoszenie jest w końcu o pracę stacjonarną). Dopiero na początku dnia próbnego dowiadujesz się, że zaraz ruszacie w teren. W związku z tym myślę, że dalej można wziąć pod uwagę inne poniższe opinie i zdecydować, czy taka praca Was interesuje.
Czym faktycznie zajmuje się pracownik?
Witam, na chwilę obecną rekrutujemy na kilka stanowisk. Najbardziej w chwili obecnej szukamy współpracowników na stanowisko doradcy klienta.
Pukaniem od drzwi do drzwi i proponowaniem fotowoltaiki.. ciężko w to uwierzyć czytając świetne ogłoszenie. Ja się nabrałam, nawet po rozmowie rekrutacyjnej bylam zachwycona i Chetna do współpracy.. dopiero na dniu "próbnym” jak mnie wywieźli pod Gniezno i w deszczu ciągali od domu do domu, żeby pukać i proponować dofinansowanie do paneli, wyszło szydło z worka.. uczą chamskich i nachalnych technik ładowania się do domów obcych ludzi. Wszystkim szanującym siebie i innych osobom, odradzam.
Napisze wam szczerze jak jest: - Brak podstawy - Jak nic nie sprzedaż nic nie zarobisz - Praca od 8/9 do 22 - Pukanie po domach - Chodzenie w późnych porach zimowych po ciemnych osiedlach domków - MLM Odradzam tam prace, każdy zarabia na Tobie a doświadczenie będziesz, miał zero. Pan Jakub jest młodym dzieciakiem który naciąga biednych ludzi. Stanowczo odradzam.
Jak wygląda kwestia zniżek dla pracowników na stanowisku Doradca klienta, każdemu takie same przysługują czy są zależne od dnia?
interesuje mnie praca jako specjalista ds. obsługi klienta. widzę ze komentarze odnośnie dobrej i luźnej atmosfery. czy to zapewnienie ze nigdy w trakcie pracy nie występowały żadne problemy?
Witam, Staramy się budować atmosferę tak, aby każda osoba wychodziła po pracy z uśmiechem na twarzy. W miarę możliwości pomagamy i dba o środowisko pracy.
Firma wyróżnia się doskonałą obsługą klienta. Pracownicy są nie tylko kompetentni i dobrze zorientowani w swojej dziedzinie, ale również uprzejmi i zawsze gotowi do pomocy. Od pierwszego kontaktu czułam, że moje potrzeby są priorytetem dla całego zespołu. Kolejnym atutem firmy jest ich zaangażowanie w jakość. Produkty i usługi oferowane przez firmę spełniają najwyższe standardy, co zdecydowanie przekłada się na satysfakcję klienta. Doceniam również elastyczność i indywidualne podejście do każdego zlecenia, co sprawia, że współpraca jest nie tylko efektywna, ale również przyjemna.
Bardzo sobie chwalicie współpracę z firmą i zarobki. Młodszy specjalista ds. obsługi klienta może zdobyć wynagrodzenie na poziomie powyżej najniższej krajowej?
Jak się pracuje w CTM Jakub Caniboł?
Zobacz opinie na temat firmy CTM Jakub Caniboł tutaj. Liczba opinii, które napisali obecni i byli pracownicy oraz kandydaci do pracy to 26.
Jakie są opinie pracowników o pracy w CTM Jakub Caniboł?
Liczba opinii, które napisali obecni i byli pracownicy to 22, z czego 20 to opinie pozytywne, 2 to opinie negatywne, a 0 to opinie neutralne. Sprawdź tutaj!